• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayna kırılması korkulacak bir durum mu sizce?

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
arkadaşlar belki saçma gelecek ama sadece danışmak istedim.sık kullanmadığım sadece misafirim geldiğinde kullandığım bir oda vardı.annem o odaya asmam için bana bir ayna vermişti.çok şık bir aynaydı.dün gece saat 2 gibi paldır küldür bir ses duyup uyandık heryere baktıp,birşey bulamayınca yukarı dairede geldi diye düşünüp uyuduk.az önce o odaya temizlik için girdiğimde o aynanın yere düşüp paramparça olduğunu gördüm.batıl inançlarım yoktur ama çok duyardım uğursuzluk,işlerin ters gitmesi diye.acaba doğrumudur?eşimi aradım o da nazara çok inanır,nazar dedi.sizce nedir bu?kafama takıldı şimdi,ürktüm valla...

arkadaşlar belki saçma gelecek ama sadece danışmak istedim.sık kullanmadığım sadece misafirim geldiğinde kullandığım bir oda vardı.annem o odaya asmam için bana bir ayna vermişti.çok şık bir aynaydı.dün gece saat 2 gibi paldır küldür bir ses duyup uyandık heryere baktıp,birşey bulamayınca yukarı dairede geldi diye düşünüp uyuduk.az önce o odaya temizlik için girdiğimde o aynanın yere düşüp paramparça olduğunu gördüm.batıl inançlarım yoktur ama çok duyardım uğursuzluk,işlerin ters gitmesi diye.acaba doğrumudur?eşimi aradım o da nazara çok inanır,nazar dedi.sizce nedir bu?kafama takıldı şimdi,ürktüm valla...
:27: inanma canım ya ayna kırıldı diye başınıza bir şey gelcek haliniz yokya. kırılmış iişte ayna sonuçta takma yani :55:

Ben hep iyiye yorarım böyle durumlarda..
Mesela; "nazar varmış ama o kırılınca geçti" derdim ben olsam..
Siz de hayra yorun ki hayır olsun!

teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız.ama yine de o söz aklımdan çıkmıyor.kocaman bir ayna çok büyük uğursuzlukmuş..ayy töbee sen koru yarabbimm

sağlam takılmamış ve düşmüş olabilir mi acaba:68:
inanma bu tür şeylere yav, bende de kaç ayna kırdı oğlum sağolsun normal yaşayıp gidiyoruz:64:

Cam,bardak,ayna kırılınca nazar çıktı derler.
Birşeycik olmaz,merak etme.
İçin rahat etmiyorsa Ayetel kürsi,felak,nas sürelerini oku.
:nazar: :nazar: :nazar:

ben her okul döneminde bi ayna alırım, dönemi çıkarmadan kırılır. oda arkadaşlarım da öyle. biz odaca uğursuz olurduk öyle olsa ;)
sıkma canını, çivisi gevşemiş düşmüştür....

ben her okul döneminde bi ayna alırım, dönemi çıkarmadan kırılır. oda arkadaşlarım da öyle. biz odaca uğursuz olurduk öyle olsa ;)
sıkma canını, çivisi gevşemiş düşmüştür....

evet canım ben de küçük küçük aynalar kırardım çoğunlukla.ama ya biryere çarpardı ya da elimden kayardı.duvardan çivi sapasağlamken düşmesi şaşırttı beni açıkçası...

aman neler düşünüyorum öyle.daha 2 gün öncesine kadar eşimle ayrıydık.barıştık şükür.ama ayna olayı tuz biber ekti.açıkçası arkadaşlar hemen aklıma kötü şeyler geliyor.şu an çok şükür iyiyiz..inşallah bozulmaz...hay şu ayna...:69:

Evet çok duyulmuş bişiiidir ama çok duyulmuş bişii daha söyliyim.NASIL DÜŞÜNÜRSEN ÖYLE OLUR.. Yani Pozitif düşün canım.(Bunu başkalarına derim ama kendim uygularmıyım peeeehhh :31:)düşünme bile canım nazar değmiştir,çivisi sağlam değildir vs..İçinden dua oku bi tane falan falan.
Amaaaaannn canın sapolsun beyaaa :92:

bi tane kırıldıysa 2tane de sen kır üçlensin:1:
bu üçleme sayesinde eşya kalmadı bizim akrabalarda:9::9:
çiviye tam geçirememişsindir ya da çivi gevşemiştir boşver canım yaa hayra yor hayır olsun:34:

Canım biz durduk yere kırılan şeyleri hayra yorarız.
Kazalar belalar def oldu deriz

evet canım ama son zamanlarda kırıla kırıla evde bardak kalmadı.her mutfağa girişimde çatlamış bir bardak görüyorum.ve inanın mutfağımda şu an 2 tane çay bardağım,3 su bardağım kaldı...gülsem mi ağlasam mı bilemedim.en sonda o koskoca aynanın kırılması beni düşündürdü....offf.....çok mu korku filmi seyrediyorum yaa.:58:

ayna insan yapımı bir şey.yamuktur düşmüştür.E tabi cam bu kırılır.Batıl inancım yok demişsin ama buraya yazacak kadar var bence.Takma böyle şeyleri kafana.Unutma herşey Allah'tan gelir.Aynanın hiçbir yeteneği ve gücü yoktur.
sen evrenden ne çağırırsan o olur ayrıca.Gece gece değişik geldi.Forum takipte çok dikkatimi çekti.Herşeyi kendimize sorun yapmayalım nolur.

Son düzenleme:
3 gün önce 2 metre uzunluğunda ki boy aynam kırıldı.
nazar çıktı diye yordum hemen...

yenisine sağlık. aynalar kötü enerjileri toplarmış. toplaya toplaya patladı gitti işte...

:82:

Back
X