selam arkadaşlar ben ıkı sey bırden soracağım sizlerin yorumuna önem veriyorum:
1.eski erkek arkadasınız ayrıldıgınızın üzerinden aylar gectıkten sonra faceden tekrar sizi eklerse ne düşünürdünüz?:kedi:
2.yine faceden ısrarla sizi tanımak isteyen birine nasıl davranırdınız?siz ona güvenmediğinizi söledıgınız halde o yazmaya devam edıyor ve de cok guzel yazıyor.Ben olmaz diyorum ama sizce kestirip atmalı mı yoksa sans verip konusulmalı mı?

lmaz:bu ıkısı aynı anda gerceklestı.Yanı oburunun faceden eklemesıyle dıgerının msjı aynı gun ve aksam oldu
1:eski erkek arkadasınız ayrıldıgınızın üzerinden aylar gectıkten sonra faceden tekrar sizi eklerse
yanliz kaldi ve sizden yuz bulabilirmiyim, acaba neyapiyor, beni kabul edermi, yada suan sevgilim var ama o neyapiyor, cok yanlizim tekrar boslugumu doldurur belki gibi dusuncelerden eklemis olmali..
ayrilmisiniz vehangi sebepten dolayi, nasl bir iliskiniz vardi, veya o nasil bir kisiydi bilmedigim icin. sizinde durumunuzu bilmiorum yani belki asiksiniz yada severek ayrildiniz, yada onu gozunuz gormesini istemiosaniz..ona gore tavir takinin.. ama bitti bitmistir bana gore diyorsan bence eklemesini bile kabul etmemliydiniz.. ne isi varki tekrar senle? yani!
2:yine faceden ısrarla sizi tanımak isteyen birine nasıl davranırdınız?siz ona güvenmediğinizi söledıgınız halde o yazmaya devam edıyor ve de cok guzel yazıyor
bu kisi muhtemelen kendi ismi cismi altinda soyleemedigini soramadigini bu nikle denemeye kalkiyor, yani ne tur cevap veya tavir takinacaksiniz onu olcmeye calisiyor..
zaten cok tesaduf degilmi? ayni anda eski sevgiliniz ekliycek bi andada tanimadigin biri bianda sizi milyonlarca kisinin icinden 'sizi' ekleyip hemen asik olmuscasina guzelce konuscak?
bence ayni kisi olabilir,..yani kestiirp at hatta guvenmiyorum yok kimsin neden diosun laflarinada girme direk iptal et yada engelle nasil oluyorsa iste ondan yap

yda girgir gecmek istersende konusmasinida beyeniosan konus, maksat vakit gecirmek..tanisma bulusma konusmalarina girersen yapmazsin tabi bunu ama.onla gorusmeyi surdurmende bazi zorluklarin olusabilecegini gosterebilir.seni gormek istemesi gibi, yada agzindan istedigin seyleri laflari almasi bu sekilde karsi tarafin (yani eski sevgilinin) baska bi ataga gecebilmesi senin dusunceni cozmeleri gibi..yani aslinda bosver iste
ama baskasida olabilir..bu durumda 2 cift guzel soz soyleyen tanimadigin birine nediye sans vereceksin ki...erkekmi yok, ilgidenmi muzdaripsin, sil gitsin. eger yok o kismetimdir belki diosan, o kismetin se gercekten ozaman seni baska biyollada bulur zemuszemus