Aynı anda evlilik okul ve pişmanlıklar

matmazelAnjel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
1.367
2.488
133
32
Merhaba Arkadaşlar. Ben evleneli 3 ay oldu. Okulum uzadı yani halen öğrenciyim.

Eşimi çok severek evlendim. 3 yıllık bir sevgililiğin ardından evlendik.

Eşim iyi huylu nazik ve kibar biridir. Ben de öyle bilirdim. Ancak evliliğimizin 2. ayında kendi suçlu olduğu bir konuda kavga ederken bana tokat attı. Ardından hemen pişman olduğunu söyleyip özür diledi. Ve ben de ona tokat attım.

Çok özür diledi, fakat affedemiyorum içimden bir şeyler kopup gitti. Daha 2. ayda bunu yapan bir adam zaman içinde neler yapmaz kestiremiyorum.

Boşanmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Şu an ayrılsan ailem yıkılır damatlarını çok severler. Onların yanına taşınırsam çok ağır sözler işitirim ve onların mutsuzluğuyla iyice hayata küserim belki 4 ders kalmış okulum bile bitmez. Okul ve eğitim hayatım düşünüşünce 1.5 yıldan önce para kazanmam ya da bir ev geçindirmem pek mümkün değil.

Bunlar fiziksel şartlar bunları geçtiğimizde ben bu kadar güvendiğim bir adamdan böyle muamele görmek ve bu adam benim okul arkadaşım eşin sırdaşımdı...

Çok mutsuzum ve çevremdeki herkesi de mutsuz ediyorum.

Sen bilirsin , ya 1.5 yıl sabredip okulu bitirp öyle tekma atarsın. Ya da durmayıp şimdi baba evine dönersin.

Ailen senin tokat yediğini duysa daha çok yıkılır. Damatlarını ne kadar sevseler de sen onların evladısın , damat eloğlu.

Sen bilirsin , daha okuyorsun çok gençsin, hayatını bu evlilikle geçirip geçirmem işini ölç, biç, tart iyice. Çocuk işine kesinlikle kalkışma derim en az 4-5 yıl .

Eşin de kibar değil hanzonun teki.

Merhaba Arkadaşlar. Ben evleneli 3 ay oldu. Okulum uzadı yani halen öğrenciyim.

Eşimi çok severek evlendim. 3 yıllık bir sevgililiğin ardından evlendik.

Eşim iyi huylu nazik ve kibar biridir. Ben de öyle bilirdim. Ancak evliliğimizin 2. ayında kendi suçlu olduğu bir konuda kavga ederken bana tokat attı. Ardından hemen pişman olduğunu söyleyip özür diledi. Ve ben de ona tokat attım.

Çok özür diledi, fakat affedemiyorum içimden bir şeyler kopup gitti. Daha 2. ayda bunu yapan bir adam zaman içinde neler yapmaz kestiremiyorum.

Boşanmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Şu an ayrılsan ailem yıkılır damatlarını çok severler. Onların yanına taşınırsam çok ağır sözler işitirim ve onların mutsuzluğuyla iyice hayata küserim belki 4 ders kalmış okulum bile bitmez. Okul ve eğitim hayatım düşünüşünce 1.5 yıldan önce para kazanmam ya da bir ev geçindirmem pek mümkün değil.

Bunlar fiziksel şartlar bunları geçtiğimizde ben bu kadar güvendiğim bir adamdan böyle muamele görmek ve bu adam benim okul arkadaşım eşin sırdaşımdı...

Çok mutsuzum ve çevremdeki herkesi de mutsuz ediyorum.

Kendin cevapladığın, ağır sözler işitirim bölümünü.. umarız bir gün ağır acılar çekiyorum olarak değiştirmezsin..
Ayrıca kadına el kaldırmak bir acizliktir.. cevaplayamayacağı sorular karşısında, güç gösterisi olarak genelde erkek olarak nitelendirilen fakat hayvan sıfatına bile nail olamayan yaratıklar tarafından uygulanır..

Son düzenleme:
Cocuk yapma sakin.okulunu en cabuk zamanda bitir.ustten ders al alabilirsen.okul bitince hemen işe gir.o zamanda bak bakalim sana nasil davraniyor.eger gelecek vaad etmiyorsa bas tekmeyi gitsin.ama korunma icin spiral taktir ve esin bilmesin bunu.ayrica oda korunsun okul var vs de.2 yontemle korun.yoksa kazara oldu diye cok uzulursun inan

İnşallah bir daha tekrarlamaz belki bir daha olmazsa sen de unutabilirsin bunu.ama genelde şiddet tekrar oluyor malesef.bunu öyle büyüt ki bir daha tekrar etmekden korksun inşallah ilk ve son olur

Ben sizi cok iyi anlıyorum mesele birini kendini ikna etmek veya vazgecmek icin sebep aramak degil herkes hayatinda evlenirken onune gelenle evlenmiyor ne umutlar hayallerle evleniyor ama bircok evlilikte ummadigi seylerle karsilasabiliyor insanlar evliligin ilk zamanlarinda sabretmek karsilikli anlayisda bulunmak gerekiyor evet siddet kotu bir durum ama her tokatla karsilasan boşansaydi simdi bu kadar evli insan kalmazdı galiba.. ilk yillar zordur sabir ister severek evlendiysen bazi seyleri yoluna birlikte koymak gerekir diye dusunuyorum kendini asla ezdirme ama sevdiğin insanla 3 yilda evlilik yoluna girdiysen 2-3 ayda da pes etme emek ver evliligine kesinlikle karsiligini olumlu sekilde alirsin

Acelen neydi demicem iş işten geçmiş evlenmişsin. Söylenecek şeyleri MissCherryBlossom MissCherryBlossom yazmış ayni fikirdeyim. Panpa selam bu arada.
Bir de şu var okulun bitene kadar en az iletişim. Sonra ister boşan ister devam et. Bugün tokat atan yarın evire çevire döver de. Bir de "aman ailem yıkılır" vb bahanelere sığınma. Gereksiz işler bunlar

Bu konuyu görmem kendi açımdan iyi oldu çünkü bugün ders çalışmaktan beynim patlamak üzereyken kendi kendime "evlensem"falan diyordum :KK53:geri aldım lafımı:cool:

Size gelince bir tokattan hoppala boşan diyemeyiz..
en azından çocuk konusunda çok dikkatli ol okuluna odaklan :KK66:

Bu konuyu görmem kendi açımdan iyi oldu çünkü bugün ders çalışmaktan beynim patlamak üzereyken kendi kendime "evlensem"falan diyordum :KK53:geri aldım lafımı:cool:

Çok katılıyorum tokat bu herkes yiyor. Bir yuva kolay kurulmiyır.

Haydi kızlar tokat yemeye.

Son düzenleme:

Size göre bosanma kıstası nedir peki cok merak ettim. Tekme, yumruk falan? O da mı az gelir??

Biraz beyninizi dinlendirmenizi tavsiye ederim.

Size göre bosanma kıstası nedir peki cok merak ettim. Tekme, yumruk falan? O da mı az gelir??

Biraz beyninizi dinlendirmenizi tavsiye ederim.

1 tokat + 1 tekme (tekme belden yukarı olacak)

veya

Sağlamca 1 yumruk, koydu mu bayıltacak

Tahrip derecesine göre değişir bence. Tokat morartmaz bile...şiddet dediğin göçertmeli ağzı burnu dağıtmalı!

Evlilik birliği eşitlik, sevgi, saygı, karşılıklı fedakarlık üzerine kuruludur -normal sartlarda-

Bu adam sana vurmuş, hayvanlık yaptığı konusunda hemfikiriz. Ancak burda senin yapman gereken sey onurlu bir kadın olarak, BOŞANMAK.

Standartlarım düşmesin, koca evinde karnım tok sırtım pek, oh misler gibi okuluma gidiyorum, 1.5 seneden evvel zaten para da kazanamayacaktım zihniyetiyle dayak yedigin ve soğuduğun bir adamla evlilik devam ettirmek birincisi onurlu bir davranış degil, ikincisi ilk paragrafta anlattığım evlilik de bu degil. Bu bir nevi adamı da sırf karnım doysun pastam dursun ama ben sevmediğim bir erkekle sevgisiz bir evliligi devam ettireyim düşüncesiyle kullanmak.

Yani bu adam bir kere sana vurabildiyse hiçbir zaman bir anda aydınlanma yaşayıp kadına siddet karşıtı bir insan olmayacak. Mal kendini belli etti, adam açık açık diyor ben eşimi dovmeyi kendimde hak goruyorum. Peki sen dayak yemeyi hak görüyor musun? Yakıştırıyor musun kendine?

Cevabın evetse devam et. Ama sevdiğin halde dayak yedigin adam, soğuduğun ancak zorunluluktan devam ettirdiğini anladığı an aiddetinin dozunu daha da arttıracak. Cunku bu noktadan sonra dayak yiyip boşanmayan bir kadın ve çıkar iliskisi halini alan bir evlilik var.

1 tokat + 1 tekme (tekme belden yukarı olacak)

veya

Sağlamca 1 yumruk koydu mu bayıltacak

Tahrip derecesine göre değişir bence. Tokat morartmaz bile...şiddet dediğin göçertmeli ağzı burnu dağıtmalı!

Gercekten bunu bir hemcinsimin yazdıgına inanmak istemiyorum, troll falan olsaydı keske. Biz bir taraflarımızı yırtalım kadınlar bilinclensinler diye, onların kendilerine reva gorduklerine bak, ne acı.

Daha bugun Bolu'da 18 yasındaki bir kızı eski sevgilisi basından vurarak öldürdü. Sizdeki erkegi suursuzca yucelten bu algı oldukca daha cok kan kaybedecegiz biz kadınlar olarak.

Ders çalışsanız da bir şeye fayda etmediği yazdığınız cümleden belli oluyor.

Çok katılıyorum tokat bu herkes yiyor.

Haydi kızlar tokat yemeye.

Gözüme takılan iki konu var şu an, mail senkronizasyonunu kapatacagım, bildirimleri açıp okumak istemiyorum, karşı çıkarken şiddete meylediyorum.

Şu forumda "tokattan ne olacak canım"cıları okudukça kadına şiddette bir arpa boyu yol alınmadıgını görmek çok acı.

Kaburga kırıgı hayati tehlike oldugundan zoraki eleştiriyorlar sanki. Aşagılayıcılıgı ya da insanlık onuru önemsiz bulunuyor nedense.

"Ama kadın bu, 2.sınıf insan. İstekleri, hayalleri, hatta varlıgına kadar her seyi değersiz, ona ne yapılırsa kabul etmeli (!) "
İstisnasız her konuda böyle bir mesaj geçiyor, yazık...

Gözüme takılan iki konu var şu an, mail senkronizasyonunu kapatacagım, bildirimleri açıp okumak istemiyorum, karşı çıkarken şiddete meylediyorum.

Şu forumda "tokattan ne olacak canım"cıları okudukça kadına şiddette bir arpa boyu yol alınmadıgını görmek çok acı.

Kaburga kırıgı hayati tehlike oldugundan zoraki eleştiriyorlar sanki. Aşagılayıcılıgı ya da bir insanlık onuru önemsiz bulunuyor nedense.

"Ama kadın bu, 2.sınıf insan. İstekleri, hayalleri, hatta varlıgına kadar her seyi değersiz, ona ne yapılırsa kabul etmeli (!) "

Ya mesele can acısı falan degil yani biri bana tokat atsa fiziksel olarak cok bi sey hisseder miyim? Hayır. Ama ruhen kendimi tahayyül edemiyorum. Cok aşağılayıcı.

tokatın yaralama degil hakaret suçu oluşturduğuna dair bir sürü Yargıtay kararı var üstelik. Büyük bir hakaret cunku bu aslında.

Özellikle muhafazakar kesimde var bu. Siddet sadece hayati tehlike, organ hasarı, dediğiniz gibi kırık çıkık, kalıcı iz olunca tepki cekiyor.

Nolmus bir tokat. Nolmus bir tekme.

Bir tokattan boşanılmayacaksa neyden boşanılır cok merak ediyorum. Kızgın yağ döktüğünde mi, kolunu bacağını kestiğinde mi?

Boşanmalarda siddet esigi diye bi araştırılma yapılması lazım. Hangi müdahaleler siddet kapsamına girer ve ne tür siddet gördüğümüzde boşanmamız meşru hale gelir?

Kaburga kırıgı hayati tehlike oldugundan zoraki eleştiriyorlar sanki. Aşagılayıcılıgı ya da insanlık onuru önemsiz bulunuyor nedense.

buna icsellestirilmis cinsiyetcilik deniyor. hadi egitimsiz kadınları bir nebze anlıyorum, her gun iq düsüren, kadını asagıladıkca asagılayan programları, hayatın en önemli gayesi evlilikmis gibi gösterip bir erkek ve anası icin "en iyi benim" diye cırpınanları izleyenleri bir nebze anlıyorum, bilincsizler cünkü, birilerini güzellikle anlatması gerek.

ama okumusun cahili hic cekilmiyor.

Back
X