Aynı anda iki kişi?

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.271
178
İki yıllık ilişkim var onu seviyorum ama bu nasıl anlatılır bilemiyorum kendisi bi kıza nasıl davranılcağını bilmeyen biri..tatlıları ye ye sonra şiş gbi cümleler kuruyo bazen şaka amaçlı ama ama artık tekrarlandıkça sıkmaya başladı beni beğenmio gbi ona bu düşüncelermden bahsettgmde saçmalama alt tarafı şaka dio ama çok az iltifat eder mesela o ilgiyi hissedemem..3 ay kadar önce bi arkadaş ortamında bi çocukla tanıştım biz de arkadaş olduk arkadaş grubumuz oldu..o çocuk benmle ilgilenio bunu hissediyorum ve evet çok vicdan azabı çekiyorum ama içten içe hoşuma gidio çünkü sevgilim bunu yaşatmadı bana..o çocuğa çok mesafeliyim zaten olamaz aramızda bişey ama..bu durum bana şunu düşündürüyo sevgilimden ciddi manada soğumuşum seviyorum ama bu ilgisizliği çok yordu beni şimdiden böyleyse 10 yıllık evliyken iyice koparız gbi gelio..aklım çok karışık..böyle bişey yaşayan var mı dışardan bi göz olarak yorum yaparmısınız..

bence senin sadece kafan karışık şu an birlikte oldugun kişide göremediğin ilgiyi başkasında bulmaya çalışıyorsun o ikinci kişiye duydugunuz şey de boşluktaki his bence demem o ki şu an kiminle birlikteyseniz başka birini düşünmeyin hem kendinize hem de karşınızdaki insana haksızlık yapmayın derim ben eger biteceksede bence ilgisizlik tek neden olmamalı

Yazdıklarından bile tamamen soğuduğunuz anlaşılıyor.
Evli çocuklu değilsin ki ayrılmaya bahanen olsun neyi bekliyorsunuz yani?
bunu bende kendme çok soruyorum bilemiyorum seviyorum geçici bi soğukluk mu onu anlamadım henüz..bu yaz aileler öğrencek falan

Sevgilinle konuş bence açık açık tabi o ilgi gösteren çocuk meselesini anlatmadan :) İlgi görmemek insanı fark etmeden soğutuyor aileler işin içine girince ayrılmak daha zor olacak iyi düşünmen lazım Önce konuş sonra tavırlarına göre kararını ver.

Bence yol yakınken ayrılın ama diger kişinin de doğru insan olduğundan emin değilim sanki sadece hayatınızda bir boşluğu doldurduğu için ilginizi çekmiş gibi

Şu an böyle hissediyorsan evlendiğinizde bu daha iyiye gitmeyecek. Soğuma sebebin belli, ileride aniden karşına biri çıkar aşık oluverirsin sonra ayıkla pirincin taşını. Yol yakınken ikinize de haksızlık etme ve bitir ilişkini. Senin duygusal ihtiyaçlarını karşılayacak daha uygun birini tercih et.

İçten içe hoşlandım sevgilim yaşatmadı bunu demişsin adamla da mesafeliyim demişsin. Kendi iç dünyanda mı yaşadın 2. Kişiyle? Mutsuzsan ayrıl gitsin. Diğeri seni istiyormu acaba buda var. Ama bir başkası için biri terkedilmez.

İki yıllık ilişkim var onu seviyorum ama bu nasıl anlatılır bilemiyorum kendisi bi kıza nasıl davranılcağını bilmeyen biri..tatlıları ye ye sonra şiş gbi cümleler kuruyo bazen şaka amaçlı ama ama artık tekrarlandıkça sıkmaya başladı beni beğenmio gbi ona bu düşüncelermden bahsettgmde saçmalama alt tarafı şaka dio ama çok az iltifat eder mesela o ilgiyi hissedemem..3 ay kadar önce bi arkadaş ortamında bi çocukla tanıştım biz de arkadaş olduk arkadaş grubumuz oldu..o çocuk benmle ilgilenio bunu hissediyorum ve evet çok vicdan azabı çekiyorum ama içten içe hoşuma gidio çünkü sevgilim bunu yaşatmadı bana..o çocuğa çok mesafeliyim zaten olamaz aramızda bişey ama..bu durum bana şunu düşündürüyo sevgilimden ciddi manada soğumuşum seviyorum ama bu ilgisizliği çok yordu beni şimdiden böyleyse 10 yıllık evliyken iyice koparız gbi gelio..aklım çok karışık..böyle bişey yaşayan var mı dışardan bi göz olarak yorum yaparmısınız..
İlk aklıma gelen 7numara diye bi dizi vardı eskiden
Ordada kızın sevgilisi hep böyle sözler söyler sonra şaka derdi :)
Belli bi saatten sonra o şakalarda sıkar insanı
Bence değişmez gibi
Diğer arkadaş için bişey diyemeyeceğim ama
Hislerin yoksa ayrıl
Boşuna zaman kaybetme
Çünkü bunları yazıyorsan bişeyler eksik demekki

İki yıl bırlıktesınıx vaktini ona verdın dıye vicdan yapıp ayrılmamazlık yapma eger ogreyse ayrıl bosver gonlun kafa yapın kimi isterse onu sec sonradan bu fırsat ele gelmıo

Back
X