ayni anda on kisiyi sevmiyorum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
dun iki konu actim biri bi cocuktan hoslaniyorum digeri iki yilllik iliskimden ayrildim dıye duruma aciklik getireyim iki yildor birine aşığım deli gibi sevdim sevilcek bi yani yoktu belki bilenler bilir konularımi dayak yedim kufur rtti ama onu unutamadim iki yil boyunca ciktim telefonla konusurken bilr sesimi duyamayinca kufreder kapatirdi bana değer vermedi pesimde kossun istemedim sadece insan gibi davransa yeterdi bana ben sana istedigin zaman para gonderirim istedigin kiyafeti alirim diyen adamdan iki yillik ilişkimizie guvenip 100 tl istedim kredi kartıyla alisveris yapmam icin kartta bi miktar olmasi gerekiyodu hemen bi saat icinde geri gondericektim nana verdi parayi sonra defol git aldin parayi rahat birak beni dedi neymis kullanmisim onu oyle sanmis ya bu insan brnim elimi hic birakmayan saçlarımı oksayip karicim diyen benim icin iki ay uc ay para biriktir ip yanima gelen insan anlamıyorum sixofren mi psikopat mi en son o para olayindan sonra ayrildim aklima o cocuk geldi onun annesi benim annem yapıştırirdi birbirimize bi an dusundum istek gomdersem mi gondermesem mo dedim gonder gitsin hrmen isteğime dondu telefonunu alayim bagimiz kopmasın beni bulmana cok sevindim diyince dedim bu beni mutlu rder iyi biri zaten cocuklugunu biliyorum hoslandim dedigim buydu sabah birinden hoslanip aksam ask acidi cekiyosun diyenler olmus yazayım dedim

Ay canim kimseye hesap vermek zorunda degilsin hele ki burasi sanal bir ortam. Emin ol sana kötü yorum yapanlar hatirlamiyorlardir bile 10 dkka sonra konunu

Aynı anda ister iki ister on kişiyi sev bizi ilgilendirmez iki konuna da yorum yapmadım.Ama garip geldi bana da siz konu açmayı bilmiyorsunuz ve dikkat çekiyorsunuz.Bundan önceki tüm konularınızı da biliyorum mesela ben.Ya amacınız trol ya da dikkat çekmek ben anlamadım sizi konu sıralamanız hatalı.

Canım zararı sana.
Hani aşk acısı çekerken bi anda başkasından hoşlamman normal gelmiyor doğal olarak.
Biraz zaman ver kendine, öncekini tam anlamıyla unutana kadar şimdikine duyguların artana kadar zaman ver biraz kafanı dinle.

Birini bırakıp hemen diğerine yazman normal değil ama onun acısını öteki ile bastırmaya calismamalisin illaki tanırsın ama önce kendine biraz zaman tanimalisin.

Konularınız için konu açmayınız lütfen, aktif konunuzda kendinizi ifade edebilirsiniz.

Back
X