Aynı apartmana taşınan eski sevgili

Merhaba arkadaşlar en yeni derdimle burdayım tekrar, daha önceki konularımda bahsetmiştim birlikte yaşadığım, yüzük attığım eski sevgilimden güç bela ayrılmıştım. Aldatıldım, siddet bile gördüm,
psikolojik manipülasyonlarına maruz kaldım. Bu toksik ilişkiyi bitirdim. kendimle ilgilendiğim, sporla kafamı dağıttığım toparlanmaya çalıştığım anda benim kiralıkta olan iki alt katıma taşındı.Üstelik daha uygun fiyata çevrede onlarca ev olmasına rağmen. Ben ev sahibiyim kendi evim, bu yüzden elim kolum bağlı kaldım. Her ne kadar ayrılsam da nefret etsem de her şey çok taze ve sürekli karşılaşmak, süresi aracını tam benim karşıma denk gelen hizaya park etmesi, asansorde karsılasmalar.. cok yordu beni tüm bunlar 2 haftalık süreç. Bende her yerden engelli, herhangi bir şekilde ulaşmaya çabalamadı ama ben çok rahatsızım evlilikten dönülen çok fazla paylaşımın olduğu bir ilişkiydi. Çok üzülüyorum, hareket edemiyorum. kendi aracımı kapalı otoparka park ediyorum görünmeden girip çıkmak için, napacağımı bilemiyorum dertleşmek istedim. Çok kızgınım ona. Sadece hayatımı duygularımı rezil etmek nispet yapmak için bunu yaptığını düşünüyorum rezalet bi durum.. takmayacağım diye uyanıyorum her sabah ama karşılaşmaktan, sesini duymaktan panikler haldeyim. aracını görünce bile diken diken oluyorum. tavsiyeniz var mıdır? nasıl atlatırım ben bu durumu hiç iyi değilim mental olarak bitik haldeyim.
Bak yaptığına ya.. nispet değil de ayrılabileceğinize ihtimal vermiyor mudu ne sindirememiş demek, kendini ispt, ego tatmini.. ya böyle sağlıksız şeyler geliyor aklıma. Elbette etkilenmekte de haklısınız, sizin ondan kurtulmanız delirtmiş demek onu. Pis. Neyse.. ya siz de ev sahibiymişsiniz, yani ne yapılabilir bilmem ki böyle sürekli karşılaşma endişesi..
ama mesele ondan kaçtığınızı düşünmesin bence, iyice üstünüze gelecektir. Eğer ondan etkilenmedğinizi, ya da bunla başa çıktığınızı görürse sizinle uğramayı bırakır. Hoş her halükarda evi de değiştirmez hemen ama siz zamanla alışacaksınız. İlk etapta arabanızı kapalı oyoparka bırakmayı bırakın bence, neden kaçacaksınız ki yani.. üstüne gidin korkularınızın, korkmadığınızı görsün. Ya da ne derler cesaret zaten korkuya rağmen hareket etmektir, bunu görsün. O olmasa nasıl davranırdım? Bı soruyu sorup öyle devam edin.
 
Aman kardeşim bu adama dikkat et. Bana pek masumca gelmedi. Yarın öbür gün musallat olur dert açar başına. Hep ser ol, yüz bulamasın
 
Back
X