Aynı bahçe içinde yazlık yaptırmayı kabul etmemem hata mıydı?

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Sevgilimin ailesinde bir adet var. Evlenecek gençlere ev ya da yazlık yaptırılır. Kısmetse biz de sözlenicez 2sene sonra da düğün olacak. Sevgiim Kıbrıslı ama ailesi Türkiyede. Kıbrısta bir yazlık evleri var bahçesi çok büyük. Sevgilimin babası size de bahçeye ev yaptıralım dedi. Ben istemedim tatil için gideceğim yerde kafamı dinlemek istiyorum. Beni hiç araya katmadan yok başka bir yer beğenmiştik biz baba dedi ve gittik Kıbrısa evi yaptırmaya başladık istediğimiz yerde.

Buna rağmen Kıbrıstayken beni çok sevdiğini söyleyen çok ilgilenen teyzesi sevgilimin annesine dedikodumu yapmış. 'Sen ev yaptıracağım diye uğraşırken senin gelin seni yanında istemiyor. Ne olurdu illa aynı bahçede olacağız diye tuttursaydın.' falan demiş. Ben sadece sorun çıkmasın istemiştim ki sevgilim başka yerde yaptıracağımızı araya beni katmadan söyledi ailesine.

Teyzesinin bu tavrına çok sinir oldum. Hata mı yaptım diye düşünüyorum. Gerçi artık ev başlandı geri dönüşü de yok.

Bir de ekleme yapayım benden başka herkesin gelininin evi yazlığı kvalide ile aynı bahçe içinde galiba ondan da göze battım.

Son düzenleme:
iyi işte ilk sen olursun boşver konuşan konuşsun
onlar konuşmaktan yorulur birgün merak etme

sende ömür boyu eşinin ailesinin dırdırının eşlik ettiği tatil-hizmetcilik den kurtulur adam gibi sakin kafayla tatil yaparsın
şimdi bir iki dedikodu duyarsın ama iç içe olsan sürekli hergün duyarsın

en iisini yapmışsın bence...

Valla aynı bahçede olmayı bırak, aynı şehirde olmak bile daraltıyor bazen. Bence en iyisini yapmışsın. İsteyen istediğini düşünsün. Gayet tatlı dille anlatmışsınız zaten.

Sevgilimin kız kardeşi de boşver ilk sen olursun dedi, takma teyzemi omöyle görMüş işte falan dedi ama bi kere canım sıkıldı. Aynen dediğiniz gibi sakin kafayla tatil yapmak en iyisi olacak inşallah.

Valla aynı bahçede olmayı bırak, aynı şehirde olmak bile daraltıyor bazen. Bence en iyisini yapmışsın. İsteyen istediğini düşünsün. Gayet tatlı dille anlatmışsınız zaten.

Aynen dediğiniz gibi düşünüyorum. Her şekilde mesafe olmasında fayda var

Sevgilimin kız kardeşi de boşver ilk sen olursun dedi, takma teyzemi omöyle görMüş işte falan dedi ama bi kere canım sıkıldı. Aynen dediğiniz gibi sakin kafayla tatil yapmak en iyisi olacak inşallah.

aynen öyle canım bu tip insanlar illa konuşacak bişey bulur,bu olay olmasaydı başka bişey bulurlardı yani
neden huzurundan ödün veresin ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…