Sevgilimin ailesinde bir adet var. Evlenecek gençlere ev ya da yazlık yaptırılır. Kısmetse biz de sözlenicez 2sene sonra da düğün olacak. Sevgiim Kıbrıslı ama ailesi Türkiyede. Kıbrısta bir yazlık evleri var bahçesi çok büyük. Sevgilimin babası size de bahçeye ev yaptıralım dedi. Ben istemedim tatil için gideceğim yerde kafamı dinlemek istiyorum. Beni hiç araya katmadan yok başka bir yer beğenmiştik biz baba dedi ve gittik Kıbrısa evi yaptırmaya başladık istediğimiz yerde.
Buna rağmen Kıbrıstayken beni çok sevdiğini söyleyen çok ilgilenen teyzesi sevgilimin annesine dedikodumu yapmış.
'Sen ev yaptıracağım diye uğraşırken senin gelin seni yanında istemiyor. Ne olurdu illa aynı bahçede olacağız diye tuttursaydın.' falan demiş. Ben sadece sorun çıkmasın istemiştim ki sevgilim başka yerde yaptıracağımızı araya beni katmadan söyledi ailesine.
Teyzesinin bu tavrına çok sinir oldum. Hata mı yaptım diye düşünüyorum. Gerçi artık ev başlandı geri dönüşü de yok.
Bir de ekleme yapayım benden başka herkesin gelininin evi yazlığı kvalide ile aynı bahçe içinde galiba ondan da göze battım.
Buna rağmen Kıbrıstayken beni çok sevdiğini söyleyen çok ilgilenen teyzesi sevgilimin annesine dedikodumu yapmış.

Teyzesinin bu tavrına çok sinir oldum. Hata mı yaptım diye düşünüyorum. Gerçi artık ev başlandı geri dönüşü de yok.
Bir de ekleme yapayım benden başka herkesin gelininin evi yazlığı kvalide ile aynı bahçe içinde galiba ondan da göze battım.
Son düzenleme: