ayni doktora revizyon mantikli mi?

bordelaise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
261
9
38
İzmir
Burnumdan memnuniyetsizligimi sik sik dile getirdim kizlar. Doktorumla gorusup sorunlarimi sayacagim ama cok cekiniyorum. Ayni doktora revizyon olanlar var mi doktorunuza isteginizi siz mi belirttiniz yoksa kusurlari gorup kendi mi karar verdi?
Ayni doktora ameliyat olmak hata olur mu? Revizyonla daha da pisman olanlar var mi? Kafam epey karisik. Encok da sorunumu onemsiz bulur ilgilenmezse diye acayip takmis durumdayim. Oneriniz nedir?

Burnumdan memnuniyetsizligimi sik sik dile getirdim kizlar. Doktorumla gorusup sorunlarimi sayacagim ama cok cekiniyorum. Ayni doktora revizyon olanlar var mi doktorunuza isteginizi siz mi belirttiniz yoksa kusurlari gorup kendi mi karar verdi?
Ayni doktora ameliyat olmak hata olur mu? Revizyonla daha da pisman olanlar var mi? Kafam epey karisik. Encok da sorunumu onemsiz bulur ilgilenmezse diye acayip takmis durumdayim. Oneriniz nedir?

Doktorunla konuş tabi ama eğer çok bilindik bi doktor değilse, onlarca başarılı burun estetiği yapmadıysa sen bir cok memnun hastasını duyup resimlerini görmediysen yani kısacası doktorunun iyi bi doktor oldugundan emin değilsen aynı doktora revizyon olma derim

Doktorunuz revizyon yapan bir doktor mu? Ve revizyon yapiyorsa hastalari ile konusmalisiniz. Eger revizyon yapmiyorsa ben guvenemezdim. Burnunuzdaki sorunlar neler?

Doktorunuz revizyon yapan bir doktor mu? Ve revizyon yapiyorsa hastalari ile konusmalisiniz. Eger revizyon yapmiyorsa ben guvenemezdim. Burnunuzdaki sorunlar neler?

Doktorumun daha once 5 ameliyat gecirmis bir hastasi vardi baska doktorlara. Sonunda benim de oldugum doktor duzeltmis burnunu. Bilmiyordun bu durumu ve acayip begenmistim bayajin burnunu. Doktoruma guvenim var. Cunku istedigim gibi dogal burunlar yapmis hep -asiri sivri olmayan oyuk kalkik burunlardan ziyade-
Ama bir kez yapamayan hic yapamaz diyenler var.
Elbette dokular da onemli bir faktor. Sorunum onden bir burun deligim gozukuyor digeri kapali duruyor. Eskiden boyle degildi. Bir de burnumun alt yarisi bayagi genis duruyor. Nefes sorunu yasr miyim daralirsa bilmiyorum hic.
Doktorum kuruntu yapiyorsun diyip gondermez umarim. Cunku var sorun.
Ozellikle fotograflarda acayip belirgin oluyor.

Doktorumun daha once 5 ameliyat gecirmis bir hastasi vardi baska doktorlara. Sonunda benim de oldugum doktor duzeltmis burnunu. Bilmiyordun bu durumu ve acayip begenmistim bayajin burnunu. Doktoruma guvenim var. Cunku istedigim gibi dogal burunlar yapmis hep -asiri sivri olmayan oyuk kalkik burunlardan ziyade-
Ama bir kez yapamayan hic yapamaz diyenler var.
Elbette dokular da onemli bir faktor. Sorunum onden bir burun deligim gozukuyor digeri kapali duruyor. Eskiden boyle degildi. Bir de burnumun alt yarisi bayagi genis duruyor. Nefes sorunu yasr miyim daralirsa bilmiyorum hic.
Doktorum kuruntu yapiyorsun diyip gondermez umarim. Cunku var sorun.
Ozellikle fotograflarda acayip belirgin oluyor.

Bence doktorunuzla bir görüşün. Neler yapabilir ne kadar başarılı olur kendine güveni var mı. Bunlar çok önemli. Çünkü sonuçta burnunuzu en iyi bilen doktor o. Ne işlem yaptığını bilen de o. Aynı doktora ameliyat olup mutsuz olanlar var ama doktorları revizyon yapan doktor değil çoğunun. Bilemiyorum belkide şans işi. Benim revizyonluk durumum olsa doktoruma güvenirim başka doktor asla düşünmem. bir aralar ben de üzülmüştüm sabırsız davrandım. ama gerçekleri gördüm. Sadece kendi doktoruma güvenirim. Doktorunuzla konuşun eğer güven vermezse yapamam derse araştırın ve doktor konusunda hemen karar vermeyin. Geç olsun güç olmasın.

Back
X