Aynı durumda olan varmı ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Merhaba kizlar 5 sene sonunda tup bebekle sükur hamile kaldim. Allah isteyen herkese yaşatsin insallah
20.haftaya kadar muhtesem bir hamileligim vardi. 20.haftada istanbula gidip geldim o ay 8 kilo almişim. Neyse gebelik şekeri cikti bende diyete başladik.
20.haftanin gelmesiyle once haftada bir sonra 2 gunde bir sonrada hergun kusmalar başladi ( doktor ilac verdi içmek istemedim )
Hayat kalitem inanilmaz düştü yüzüm kipkirmizi ( kusunca damarlara biseyler oluyormus basinctan o da normalmiş.)

Ama artik bulantilar da basladi. 32.haftada bulanti kusma yaşiyorum saka gibi. Kahvalti yaptigim gun mutlaka istifra ediyorum. Sonrada bisey yiyemiyorum.
Midem aşiri kücüldü birde baski da var haliyle 2 lokmada doyuyorum biraz kacirayim hemen istifra ediyorum.

Sürekli adet sancısi cekiyorum bu yüzden çok sinirli oluyorum.

Inanilmaz bir halsizlik var nerdeyse burnum yere düşşe egilip alamayacak kadar...

Doktora sordugumda normal diyor.
Sizlerinde öyle mi ?

Az ama öz ne yersem bebek kilo alir ? Gebelik şekeride var herşeyi de yiyemiyorum... Bebis kilo alamayacak diye korkuyorum.

benim bebegime inanilmaz kilolar aldirmisti kasar sut ceviz bol.meyve et de tukatanbilirsin muzda kilo yapiyor ama sekwrli iste sen ceviz soda yogurt yumurta kasar falan tuket sonra bana tessekur et doktorundan balik yagi isteyebilirsun

Ben bebeğime 3 haftada 1 kilo aldırdım, yediklerim şöyleydi.
3 yumurta, 1 litre süt, 2 muz.
Sabit olarak her gün bunları yedim diğer öğünler yedim ya da yemedim.
Bu arada ha gayret az kaldı, geçecek hepsi bitecek.
Ağrınız olduğunda parol alın, mide bulantısı dayanılmaz olunca hastanede serum.
Zorlamayın kendinizi çekeyim diye, en özel günleriniz işkende olarak geçmemeli.

benim bebegime inanilmaz kilolar aldirmisti kasar sut ceviz bol.meyve et de tukatanbilirsin muzda kilo yapiyor ama sekwrli iste sen ceviz soda yogurt yumurta kasar falan tuket sonra bana tessekur et doktorundan balik yagi isteyebilirsun

Balik yagi var evde ama haftada 1 balik yiyorum diye kullanmadim...

Soda içiyorum. Akşam yemegi yedikten sonra 1 bardak su bile bana fazla geliyo ama sodayi aksatmiyorum.
Muz kaşar ve cevizi bende duydum. Ceviz ve muzu çok yemesemde kaşarı tostla birlikte yiyorum.
Insallah kilo aliyodur
Tesekkur ederimm

Iste kahvalti yapamiyorum o bana cok agir geliyor. Bugun kahvalti yaptim wcye zor yetiştim. Yumurta zaten igrenc kokuyor daha yerken midem bulanmaya başliyor sonu hep tuvalette bitiyor. Ki yumurtayi cok severdim. Süt çok kokuyor.
Şey yiyorum kahvaltida yulaf süt muz
.. Iyi geliyormu bilmiyorum ama en azindan hafif...

Yeterki kahvalti yapmayayayim. Lifli tam tahilli misir gevregi yiyorum o midemi bulandirmiyor. Ama icinde koruyucu var falan diyorlar. Vicdanim asiri rahatsiz..

Ölsem acile gitmek son secenegim olur sanirim. Bugun zorla nane limon içtim hala geçmedi mide bulantisi.

Neden oldugu hakkindada hicbir bilgim yok.

Birde dislerimi fircalarken aşiri kaniyor

mutlaka tuket bebegin kilosuna baktiriyon mu ya kuzum birdr cokbyemek bebege kilo alfirmiyot bosa kendimize kilo yani ben dogum yapinca kadinin birinin bebegi 35 haftalik benim bebegin dogum yaptigi kiloyla ayniydi bebegi 3800 dusun yani ilk dogumi mu 4800 dogmus kadin karbuz peyniri cok tukettini soyl3mis cidden peynir yagli sut kilo yapiyor sabah aksam 1 bardak sut ic

Ya süt ya yogurtla dengelemeye çalisiyorum. Üsüttümmu diye duşünuyorum cunku hala kisa kollu giyiyorum gecede uzerimi örtemiyorum.

29.haftada 1.200 dü kilosu bebegin doktor gayet güzel dedi.
Bikac gun sonra kontrolüm var. Ama son gunlerde asiri istifra edince acaba almiyormu diye korktum.

Ha birde o sorun var gebelik sekerinde doktor karbonhidrati , şekeri , tatliyi kes dedi.

Bakiyorum yagli sut , yogurt, peynir tuketmemem gerekiyormus.
E kaşarda yagli...
Yediklerim de..
Bebege de yagli gidalar gerekmiyor muu yanlis mi biliyorum ? Light mi kullanmaliyim

birazda kilo anne babanim genetigé bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…