- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
benim bebegime inanilmaz kilolar aldirmisti kasar sut ceviz bol.meyve et de tukatanbilirsin muzda kilo yapiyor ama sekwrli iste sen ceviz soda yogurt yumurta kasar falan tuket sonra bana tessekur et doktorundan balik yagi isteyebilirsun
Ben bebeğime 3 haftada 1 kilo aldırdım, yediklerim şöyleydi.
3 yumurta, 1 litre süt, 2 muz.
Sabit olarak her gün bunları yedim diğer öğünler yedim ya da yemedim.
Bu arada ha gayret az kaldı, geçecek hepsi bitecek.
Ağrınız olduğunda parol alın, mide bulantısı dayanılmaz olunca hastanede serum.
Zorlamayın kendinizi çekeyim diye, en özel günleriniz işkende olarak geçmemeli.
mutlaka tuket bebegin kilosuna baktiriyon mu ya kuzum birdr cokbyemek bebege kilo alfirmiyot bosa kendimize kilo yani ben dogum yapinca kadinin birinin bebegi 35 haftalik benim bebegin dogum yaptigi kiloyla ayniydi bebegi 3800 dusun yani ilk dogumi mu 4800 dogmus kadin karbuz peyniri cok tukettini soyl3mis cidden peynir yagli sut kilo yapiyor sabah aksam 1 bardak sut icBalik yagi var evde ama haftada 1 balik yiyorum diye kullanmadim...
Soda içiyorum. Akşam yemegi yedikten sonra 1 bardak su bile bana fazla geliyo ama sodayi aksatmiyorum.
Muz kaşar ve cevizi bende duydum. Ceviz ve muzu çok yemesemde kaşarı tostla birlikte yiyorum.
Insallah kilo aliyodur
Tesekkur ederimm
mutlaka tuket bebegin kilosuna baktiriyon mu ya kuzum birdr cokbyemek bebege kilo alfirmiyot bosa kendimize kilo yani ben dogum yapinca kadinin birinin bebegi 35 haftalik benim bebegin dogum yaptigi kiloyla ayniydi bebegi 3800 dusun yani ilk dogumi mu 4800 dogmus kadin karbuz peyniri cok tukettini soyl3mis cidden peynir yagli sut kilo yapiyor sabah aksam 1 bardak sut ic
birazda kilo anne babanim genetigé bakiyoYa süt ya yogurtla dengelemeye çalisiyorum. Üsüttümmu diye duşünuyorum cunku hala kisa kollu giyiyorum gecede uzerimi örtemiyorum.
29.haftada 1.200 dü kilosu bebegin doktor gayet güzel dedi.
Bikac gun sonra kontrolüm var. Ama son gunlerde asiri istifra edince acaba almiyormu diye korktum.
Ha birde o sorun var gebelik sekerinde doktor karbonhidrati , şekeri , tatliyi kes dedi.
Bakiyorum yagli sut , yogurt, peynir tuketmemem gerekiyormus.
E kaşarda yagli...
Yediklerim de..
Bebege de yagli gidalar gerekmiyor muu yanlis mi biliyorum ? Light mi kullanmaliyim
birazda kilo anne babanim genetigé bakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?