canım bizimki 5 aylıkken 6,5 kilo ve 63 cm di. bizim bebeklerimiz öle tombul olmıcak biraz nazlı büyüycekler. walla ben kiloyu hiç dert etmiyorum artık. tvde bi çocuk doktoru açıkladı ilk 1 yaş çok önemli, nasılsa yiyo bebeğim kilo alsın diye sürekli mama vermeyin dedi.vücut en çok 1 yaşına kadar yağ hücresi üretirmiş, 20 yaşına kadar da devam edermiş. obezite riski çok fazla oluyomuş çok tombul bebekte.
canım benim velette 6500 gr malesef biz bu ay 500 gr verdik zira kakaını yapmıyodu 1 hafta yok bebeklerde olur dediler normal dediler çevredekiler bende 3 hatta 4 hafta erteledim millet normal deyince dr a sormayı ve kontrolü bekledim oglumda memeyi bırakacake heral ondan emmiyo diyodum bagırsak düzenleyici kullanıyoruz ve 2 3 gündür 3 4 defa kaka yapıyo ve gerçekten emmemiz düzeldi kakasını sık yapıyormu bebeğin bence bu çook önemli drumuzun sordugu ilk şey kaka yapayormu oldu çünkü .....
aslında sağlığı yerindeyse kiloyu takamamak lazım ama işte etrafata çok etkiliyo insanı yok sütün yetmiyo yok doymuyo ister istemez insanın kafası bulanıyo