Aynı durumu yaşayan var mı testlerde

lelena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
22
6
1
26
Kızlar selam battan 3 gün önce kan verdim 1.20 beta hcg lakin sorum şu iki sret gebelik testide pozitifken kan neden negatif bsşına bmyle bir şey gelen var mı acaba ? Moral motivasyon sıfırlandı artık

Eklentiler

• IMG_20250718_101049.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar selam battan 3 gün önce kan verdim 1.20 beta hcg lakin sorum şu iki sret gebelik testide pozitifken kan neden negatif bsşına bmyle bir şey gelen var mı acaba ? Moral motivasyon sıfırlandı artık
Bu test kan testinden önce mi yapıldı canım. Bariz pozitif gözüküyor.

Evet 2 gün önce yapıldı
Kimyasal olmuş olsa 2 günde değerin o kadar düşmezdi. Çok tuhaf gerçekten. Bu kadar kırmızı pozitif görmemiştim. Elinde başka idrar testi var mı ? Tekrar yapsana.

Kimyasal olmuş olsa 2 günde değerin o kadar düşmezdi. Çok tuhaf gerçekten. Bu kadar kırmızı pozitif görmemiştim. Elinde başka idrar testi var mı ? Tekrar yapsana.
Elimde yok alıcam bakalım 1 hafta gelmezse başka doktora gidicem

Test yalancı pozitif vermiş gibi duruyor güvenilir markalar kullanın mutlaka

Yani bilmiyorum damlatır damlatmaz çıktı bu ikinci çizgi 1 dakika çıkar çıkmaz çekmiştim
Haklısınız bu tarz bir hayal kırıklığı can sıkıcı ama olsa kanda çıkardı , kan testi asıldır. Awox marka güvenilir diye biliyorum aklınızda olsun

En doğru sonucu kan testi verir. Belli ki testler yalancı pozitiflik çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…