- 5 Mayıs 2025
- 69
- 16
- 3
- 26
- Konu Sahibi Ilayda351905
-
Bu test kan testinden önce mi yapıldı canım. Bariz pozitif gözüküyor.Kızlar selam battan 3 gün önce kan verdim 1.20 beta hcg lakin sorum şu iki sret gebelik testide pozitifken kan neden negatif bsşına bmyle bir şey gelen var mı acaba ? Moral motivasyon sıfırlandı artık
Evet 2 gün önce yapıldıBu test kan testinden önce mi yapıldı canım. Bariz pozitif gözüküyor.
Kimyasal olmuş olsa 2 günde değerin o kadar düşmezdi. Çok tuhaf gerçekten. Bu kadar kırmızı pozitif görmemiştim. Elinde başka idrar testi var mı ? Tekrar yapsana.Evet 2 gün önce yapıldı
Elimde yok alıcam bakalım 1 hafta gelmezse başka doktora gidicemKimyasal olmuş olsa 2 günde değerin o kadar düşmezdi. Çok tuhaf gerçekten. Bu kadar kırmızı pozitif görmemiştim. Elinde başka idrar testi var mı ? Tekrar yapsana.
Hayırlısı olsun canımElimde yok alıcam bakalım 1 hafta gelmezse başka doktora gidicem
İnşallah canımHayırlısı olsun canım
Test yalancı pozitif vermiş gibi duruyor güvenilir markalar kullanın mutlakaKızlar selam battan 3 gün önce kan verdim 1.20 beta hcg lakin sorum şu iki sret gebelik testide pozitifken kan neden negatif bsşına bmyle bir şey gelen var mı acaba ? Moral motivasyon sıfırlandı artık
Yani bilmiyorum damlatır damlatmaz çıktı bu ikinci çizgi 1 dakika çıkar çıkmaz çekmiştimTest yalancı pozitif vermiş gibi duruyor güvenilir markalar kullanın mutlaka
Haklısınız bu tarz bir hayal kırıklığı can sıkıcı ama olsa kanda çıkardı , kan testi asıldır. Awox marka güvenilir diye biliyorum aklınızda olsunYani bilmiyorum damlatır damlatmaz çıktı bu ikinci çizgi 1 dakika çıkar çıkmaz çekmiştim
En doğru sonucu kan testi verir. Belli ki testler yalancı pozitiflik çıkarmışKızlar selam battan 3 gün önce kan verdim 1.20 beta hcg lakin sorum şu iki sret gebelik testide pozitifken kan neden negatif bsşına bmyle bir şey gelen var mı acaba ? Moral motivasyon sıfırlandı artık
Kesinlikle katılıyorumHaklısınız bu tarz bir hayal kırıklığı can sıkıcı ama olsa kanda çıkardı , kan testi asıldır. Awox marka güvenilir diye biliyorum aklınızda olsun
Merhaba reglde. Kaç gün önce 1.20 çıkmıştı ve kaç gün sonra 16 oldu aynı durumdayım regl 3 gün varken 1.20 çıktı günümün gelmesini bekliyorum tekrar yaptırmak için testler pozitif benimdeKızlar selam battan 3 gün önce kan verdim 1.20 beta hcg lakin sorum şu iki sret gebelik testide pozitifken kan neden negatif bsşına bmyle bir şey gelen var mı acaba ? Moral motivasyon sıfırlandı artık
Öncelikle rabbim kimin gönlünde ne varsa onu versinMerhaba reglde. Kaç gün önce 1.20 çıkmıştı ve kaç gün sonra 16 oldu aynı durumdayım regl 3 gün varken 1.20 çıktı günümün gelmesini bekliyorum tekrar yaptırmak için testler pozitif benimde
Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah çok sağolunÖncelikle rabbim kimin gönlünde ne varsa onu versinşmyle diyeyim regl e 3 gün vardı 1.20 idi ama ben vucudumu tanırım dedim durduk yere böyle belirtiler pek yaşamam dedim. Oğlumu kaset test ile öğrenmiştim o yüzden erken falan pek yapmam. Regl 1 gün gecikmişti kan verdim 16 çıktı ama daha 1 hafta sonra kimyasal geçirdim. Bakalım bu ay planlı bir şekilde istiyoruz allahın takdiri
Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?