Aynı durumu yaşayan var mı testlerde

lelena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
22
6
1
26
Kızlar selam battan 3 gün önce kan verdim 1.20 beta hcg lakin sorum şu iki sret gebelik testide pozitifken kan neden negatif bsşına bmyle bir şey gelen var mı acaba ? Moral motivasyon sıfırlandı artık

Eklentiler

• IMG_20250718_101049.webp
    IMG_20250718_101049.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar selam battan 3 gün önce kan verdim 1.20 beta hcg lakin sorum şu iki sret gebelik testide pozitifken kan neden negatif bsşına bmyle bir şey gelen var mı acaba ? Moral motivasyon sıfırlandı artık
Bu test kan testinden önce mi yapıldı canım. Bariz pozitif gözüküyor.

Evet 2 gün önce yapıldı
Kimyasal olmuş olsa 2 günde değerin o kadar düşmezdi. Çok tuhaf gerçekten. Bu kadar kırmızı pozitif görmemiştim. Elinde başka idrar testi var mı ? Tekrar yapsana.

Kimyasal olmuş olsa 2 günde değerin o kadar düşmezdi. Çok tuhaf gerçekten. Bu kadar kırmızı pozitif görmemiştim. Elinde başka idrar testi var mı ? Tekrar yapsana.
Elimde yok alıcam bakalım 1 hafta gelmezse başka doktora gidicem

Test yalancı pozitif vermiş gibi duruyor güvenilir markalar kullanın mutlaka

Yani bilmiyorum damlatır damlatmaz çıktı bu ikinci çizgi 1 dakika çıkar çıkmaz çekmiştim
Haklısınız bu tarz bir hayal kırıklığı can sıkıcı ama olsa kanda çıkardı , kan testi asıldır. Awox marka güvenilir diye biliyorum aklınızda olsun

En doğru sonucu kan testi verir. Belli ki testler yalancı pozitiflik çıkarmış

Back
X