Merhaba arkadaşlar,
Aynı erkekle ikinici kez evlenen arkadaşların yorumlarını almak istiyorum. Denenmişi deneme der herkes bana, ama ben boşandım sonrasında kopamadım. Eşim de buna izin vermedi. 1 ay sonra tekrar nikah yapmayı planlıyoruz ve süre yaklaşınca beni kokrular sardı yine
Bu arada boşanalı 3,5 sene oldu. 3 senedir beraber yaşıyoruz diyebilirim. Boşanma sorunumuz çok kıskanç olması ve sex hayatımızda çok istekli olması yani günde 4-5 kez sex yapmak istiyordu ve bu beni çok yoruyordu. Derdimi anlattığımda bunu onu arzulamamak olarak algıladı ve mutsuzluklar başladı. Sabah güne işimden dolayı erken başlıyorum, altıda kalkıyorum ve eşim sabah sex ini çok seviyor ama ben güne erken başladığım için ona bu konuda uyamadım. Evliliğimizin 2. yılında benim isteğimle boşandık. Gelelim şuanki duruma. Evet sex konusunda daha kontrollü bencil davranmıyor. Kıskançlık konusunda daha kontrollü ama içinde bastırdığını düşünüyorum ara ara çatlak sesler geliyor 
O kadar kararsızım ki flört ederken güzel ama ikinci kez evlenip mutsuz olmak fikri beni boğuyor. Buna benzer yaşanmışlıklarınızı dinlemek isterim
Aynı erkekle ikinici kez evlenen arkadaşların yorumlarını almak istiyorum. Denenmişi deneme der herkes bana, ama ben boşandım sonrasında kopamadım. Eşim de buna izin vermedi. 1 ay sonra tekrar nikah yapmayı planlıyoruz ve süre yaklaşınca beni kokrular sardı yine

O kadar kararsızım ki flört ederken güzel ama ikinci kez evlenip mutsuz olmak fikri beni boğuyor. Buna benzer yaşanmışlıklarınızı dinlemek isterim