• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evin içinde küs kalmak mı yoksa boşanmak mı?

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb arkadaşlar eşim beni 2gün önce çok üzdü bana normal gelen birşeyi söyledim hemen parladı 40laf etti bende tamam sen haklısın deyince etraftaki tüm nesneleri yere fırlattı bağırdı çağırdı bebeğimi ağlama krizlerine soktu. Komşulara rezil etti. O günden beri ikimizde birbirimizle konuşmuyoruz. İçim kanıyor 2gündür ağlıyorum. Eşim iyi biridr ama ruh hastası.bu kaçıncı vukuatı..artık affetmek istemiyorum yoksa hiç düzelmiyor. Ben artık komşulara rezil olmaktan bıktım. Kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ama bu da beni çok üzüyor. Çocuğum için ona katlanıyorum. Sizce boşanmak mı daha az üzer beni yoksa küs kalmak mı?

Size normal gelip de ona anormal gelen şey neydi de bu kadar kükredi ?
Ve haklı olduğunu söylemişsiniz..

Mrb arkadaşlar eşim beni 2gün önce çok üzdü bana normal gelen birşeyi söyledim hemen parladı 40laf etti bende tamam sen haklısın deyince etraftaki tüm nesneleri yere fırlattı bağırdı çağırdı bebeğimi ağlama krizlerine soktu. Komşulara rezil etti. O günden beri ikimizde birbirimizle konuşmuyoruz. İçim kanıyor 2gündür ağlıyorum. Eşim iyi biridr ama ruh hastası.bu kaçıncı vukuatı..artık affetmek istemiyorum yoksa hiç düzelmiyor. Ben artık komşulara rezil olmaktan bıktım. Kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ama bu da beni çok üzüyor. Çocuğum için ona katlanıyorum. Sizce boşanmak mı daha az üzer beni yoksa küs kalmak mı?

cnm eşim ruh hastası demişsin tedavi neden görmuyo:26::26:

öfke kontrolüne ihtiyacı var eşinizin bence tatlım boşanmak çözüm olmaz böyle bir konuda...

Nefesinden rahatsız olduysan sanırım aranızdaki elektirik de azalmış.
Sinirli hareketleri yüzünden soğumuş olabilirsin ondan ki bence çok haklısın.
Aynı evde ne kadar küs kalabilirsiniz ki?
Öfke kontrolü için yardım almayı denese belki çözüm olabilir.

Ağlama krizine giren bebeğin için mi katlanıyorsun? Diyim sen anla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yatıyorduk içeri havasızdı ve nefesi bana geliyordu.nefesinden rahatsız olduğumu söyledim hepsi bu. Anlayacağın Ne küfrettim ve sövdüm ne hakaret ettim.

Sanırım size göre söylediğiniz şey gayet normal ama bence değil.Bende eşime söylesem tepki gösterirdi,aranızda sevgi kalmamış gibi görünüyor

Valla bu kisiye gore degisir kimi bunla ugrascagima bosanirim hayatla cocugumla kendim mucadele ederim der kimisi de kus kalsam ceksem cocugum icin katlansam daha kolay der. Bu kisiligine evliligi hayata bakis acina ve icinde bulundugun maddi manevi kosullara bagli. Sadece sana insanlar eger cok isterse degisebilir diyorum AMA bunu kocan istemeli degismeyi isterse degisir zor bir surec seninde sabra ihtiyacin var yuvan yikilmasin Ben bunu Adam ederim dersen yilma sabret. Degismez o gucum yok Ben calisir cabalar cocugu a bakarim dersen bosan. Senin kararin hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim

Nefesi kokmus sana olabilir yani bende hoslanmam banada kokar yatakta cok yakin yuzyuze yatinca hele de sabahlari ac uyanincaki bu cok normal.bunun elektrikle sogumakla ne alakasi var anlamadim. Insanlar in disleri rahatsizdir fircalamamistir yada actir koku yapar yani AMA bunu ona direk dile getirmek yerine arkani donup yatabilirdin yada malum bir durum sirasi bu yasandiysa daha kotu o anda soylenmez sonra musait bi zamanda aciklardin yada ne bilim agiz gargarasi naneli sakizlar iyi marka dis macunu ve fircalamya tesvik ederek durumu duzeltebilirdin belki

Son düzenleyen: Moderatör:

o sizin hala bitaneniz ama . takvimde evlilik yıl gün vs.bulunuyor.
sevgi bitince saygı duymak lazım , saygı da kaybolunca sonucu düşünmek lazım.
hergün ölmektense birgün ölmek iyidir, ne acılar unutuluyor ooooo...

o sana nefesin bana geliyor dese ne düşünürdün
belki gelip buraya başlık açardın
nefesi sana geliyorsa sen de sırtını dönseydin
kusura bakma ama böyle eften püften bişey için hayat arkadaşının canını sıktığına değmez

küs kalmak nereye kadar?
muhakkak konuşacaksın ama madem bir çözüme ulaşmak istiyorsun.
bunu eşine belli etmelisin bence..
hep böyle öfke patlaması yaşıyor demişsin. bunun çaresi var.
psikiyatri servisleri böyle problemler için neticede.
boşanma fikrinin aklına düştüğünü eşine hissettirirsen
evliliğinizi kurtarmak için bir adım atıp psikiyatriye gitmeyi kabul etmez mi?
üstelik ortada bir çocuk var. eşinin yardım alması lazım. hiç değilse evladı için..

birlikte gitmeyi teklif etsen mesela..

Anlattiginiza göre esiniz çabuk sinirlenen cinslerden
Onu incitmemeye bakin suyuna gidin mecbur cocuk var onun icin sabretmek lazim hemen bosanmak olmaz oyle kolay birşey degil helede cocukla..
Ne sen incin nede karsindakini incit
Yani canim biraz sabir Rabbim herseyin mükâfatini verir
Nazik bi sekildede söyleyebilirdin yada bisey demeden arkani donebilirdin.demekki kalbi kirlmis ki oda tepkisini öyle veriyor herkesin tepkisi farkli oluyor iste..

Esin herzmn mi boyle sinirlidr yani cabuk mu parlar? cabuk mu azarlar ? Benm esimde boyle sinirlendirirsem eger agzna geleni sayar bu cok kalp kirici oluyo kzlar tmmm biliylrum bni cok sewio asik bana ama insan kndni degersz cop gbi hssediyo cnku bnm esm hemen snrlenir bsi desem brdn snrlenr bagrr kufur bile eder oyle dedgi zmnlar kndmi mal gbi hssedrm cop gbi sabretmye cals o da oyle dawrnmktan vAzgececktr bn sabredyrum ... :((

Kavga etme nedeniniz çok saçma.
Daha döoğrusu eşine söylediğin şey çok saçma.
Eşinden rahatsız olabiliyorsan demek ki birşeyler bitmiş aranızda.
Boşanma konusuna gelince bir cümle yüzünden küstük küs kalacaksak boşanalım diyorsan daha neler derim.
Ama yok ben aramızda birşeyler bittiği için o cümleyi kurdum dersen boşanmak en mantıklısı.

Eşine söylediğin şey onun için kırıcı ama çocuğu ağlama kırizine sokacak kadar değil. Çocuklar çok etkileniyor bu durumlardan. Eşinle sakine konuşmalısın Asıl derdi neymiş onu öğren. Yoksa ağzın kokuyor denildi diye ortalığı yıkmaz insan.BAşka bir sorun olmalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebegi aglama krizine sokan bir adam tabi ki baba diye cocugun basinda durmali :19:

Esin herzmn mi boyle sinirlidr yani cabuk mu parlar? cabuk mu azarlar ? Benm esimde boyle sinirlendirirsem eger agzna geleni sayar bu cok kalp kirici oluyo kzlar tmmm biliylrum bni cok sewio asik bana ama insan kndni degersz cop gbi hssediyo cnku bnm esm hemen snrlenir bsi desem brdn snrlenr bagrr kufur bile eder oyle dedgi zmnlar kndmi mal gbi hssedrm cop gbi sabretmye cals o da oyle dawrnmktan vAzgececktr bn sabredyrum ... :((

Evt maalesef sinirli biri. Daha doğrusu olumsuz en küçük şey duymaya tahammülü yok. Pollyana ile evlenmeliymiş

Back
X