• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evin içinde küs kalmak mı yoksa boşanmak mı?

Yanlus anlama ama sen de sanki biraz bosanmak icin bahane ariyosun :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok cnm boşanmayı kim isterki benim hayatta en nefret ettiğim şeyleri (ne var ne yoksa atıp fırlatma komşulara rezil etme gibş) bana yaşatıyo.babamda asabiydi rezil olurduk komşulara ama evlendim dahada rezil oluyorum. Nolcak sonum? Üstelik aynı evde küs kalmak konuşmamak çok zor. Şimdilik konuşuyoruz ama yine soğuğuz ve ayrı yatıyoruz. Keşke hiç konuşmadaydım. Barışmış gibi olduk:-( cezasını çekmesini istiyorum ama o cinsellik olmadan da yaşayabilir nasıl çekecek cezasını

Yok cnm boşanmayı kim isterki benim hayatta en nefret ettiğim şeyleri (ne var ne yoksa atıp fırlatma komşulara rezil etme gibş) bana yaşatıyo.babamda asabiydi rezil olurduk komşulara ama evlendim dahada rezil oluyorum. Nolcak sonum? Üstelik aynı evde küs kalmak konuşmamak çok zor. Şimdilik konuşuyoruz ama yine soğuğuz ve ayrı yatıyoruz. Keşke hiç konuşmadaydım. Barışmış gibi olduk:-( cezasını çekmesini istiyorum ama o cinsellik olmadan da yaşayabilir nasıl çekecek cezasını

tamam boşanmayı kimse istemezde
sizin söylediginiz bence çogu erkegi kızdırır
ama eşinle sakin bir zamanda konuşsan öfke kontorolü için tedavi olmasını istesen
belki sorunlarınız çözülür
ayrıca bir erkege cinsellikle ceza verilmez
sen zararlı çıkarsın:34:

tamam boşanmayı kimse istemezde
sizin söylediginiz bence çogu erkegi kızdırır
ama eşinle sakin bir zamanda konuşsan öfke kontorolü için tedavi olmasını istesen
belki sorunlarınız çözülür
ayrıca bir erkege cinsellikle ceza verilmez
sen zararlı çıkarsın
:34:

Ya gerçekten bu sitede erkekler niye hep el üstüne tutuluyor? Elbette böyle birsey duymak hos degil fakat
mahçupta olabilirdi. Ben mesela derhal tekrar dislerimi firçalardim acaba birseymi var diye,
esimde öyle. Bu adamlarin iste bu sitedeki kadinlardan dolayi öfke sorunu var.
Nede olsay erkek ya, normal oluyor bagirip çagirmasi, bebege aglatmasi :ssz:

Ayrica erkege bal gibi cinsellik cezasi verilir. Ceza verildiginde özür dilemek, arayi iyi yapma yerine
gidip baska kadinlar ile beraber olursa bu zaten adamin karaktersizligini ortaya koyuyor.

Böyle adamlar ile sabir edilemez. O bebek böyle bir sinir küpü olan babayi hak etmiyor, zavallim nasil korkmustur bide :50:
Bence ayrilmak en iyisi. Bare evde hem bebek için hem konu sahibi için huzur olur.

Yatıyorduk içeri havasızdı ve nefesi bana geliyordu.nefesinden rahatsız olduğumu söyledim hepsi bu. Anlayacağın Ne küfrettim ve sövdüm ne hakaret ettim.

cnm gerçekten çok kırıcı olmuşşşş
keşke camı açalımmı içerisi biraz havasız deseydin

valla benim eşim işinden dolayı çok terler sık duş almaz. buna rağmen son raddeye gelene kadar ses etmem. son radde biraz kokmuşsun demiştim. evet yaaa kendi kokumdan rahatsız oldum ben salonda yatayım dedi :53: (duş alayım demiyorda neyseki ben kurtulmuştum uyutmayacak derecede idi)

bir defasındada dişçiye gitmiyordu ağız kokusu dayanılmaz hal almıştı:18: eeeen sonunda öpemeyecek kadar. uyardım çok bozuldum dedi. üzüldü baaya:17: sonra pişman oldum ama yapacak bişi yok :50:

demek istediğim nefes olayınız benimkilerin yanında hiç kalır

Yatıyorduk içeri havasızdı ve nefesi bana geliyordu.nefesinden rahatsız olduğumu söyledim hepsi bu. Anlayacağın Ne küfrettim ve sövdüm ne hakaret ettim.

Söylediğin şey çok normal uyurken adamın nefesinin ağzının içine girmesine gerek yok yani. Bunun sevgiyle aşkla ilgisi yok..

Ben de size katılıyorum. klasik Türk kadını anlayışında herkes. tamam bu olayda eşi belki kırılmıştır nefesin kokuyor dediğinde, belki başka şekilde kalp kırmadan da söylenebilirdi ama, verilebilecek cevap da ortalığı kasıp kavurmak değil yani!
bu adam herşeye böyle yapıyormuş zaten. ben de aynı dertten muzdariptim. beni çok sevdiğini, bana deli gibi aşık olduğunu sandığım adamla 3,5 yıl sonra sırf bu sebepten ayrıldım. ben böyle oran buran kokuyor da demezdim. böyle dense insan mahçup olur, kırıldığını ifade eder, ya da kendine çeki düzen verir. ne öyle barbarca hareketler falan.
ben saçma sapan şeylerle suçlanırdım, kendimi bile savunamazdım, hemen hakaret, küfür, karşılık verirsem şiddet. yaptığına da pişman olmazdı. illa ben ortalığı yatıştıracaktım, beyimiz ondan sonra iki öpsün sarılsın, oh geçti, sanki bi şey olmamış gibi. normalde çok iyi anlaşan, dışardan bakılınca imrenilen bir çifttik ama olan bana oldu, canlı bomba taşıyordum sanki yanımda. milletin içinde 10 numara adamdı, kimse inanmaz zaten benim derdime. evde ve dışarda farklı 2 kişilik. çok zor. ben de onu çok sevdiğim için sabrettim ama, tedaviyi de hasta olduğunu da kabul etmiyor. çok yaktık birbirimizin canını. çocuk yapmadık tabi. şimdi de mutsuzum. 2 haftadır ayrıyız. boşandık. ama geçecek. o muamelleri hiç bir zaman hak etmedim. kendime daha fazla hakaret ettirmemek için aldım bu kararı. çok üzgünüm ama başka seçenek kalmamıştı.

Mrb arkadaşlar eşim beni 2gün önce çok üzdü bana normal gelen birşeyi söyledim hemen parladı 40laf etti bende tamam sen haklısın deyince etraftaki tüm nesneleri yere fırlattı bağırdı çağırdı bebeğimi ağlama krizlerine soktu. Komşulara rezil etti. O günden beri ikimizde birbirimizle konuşmuyoruz. İçim kanıyor 2gündür ağlıyorum. Eşim iyi biridr ama ruh hastası.bu kaçıncı vukuatı..artık affetmek istemiyorum yoksa hiç düzelmiyor. Ben artık komşulara rezil olmaktan bıktım. Kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ama bu da beni çok üzüyor. Çocuğum için ona katlanıyorum. Sizce boşanmak mı daha az üzer beni yoksa küs kalmak mı?

eşiniz mutlaka tedavi görmeli bence.bu durumda boşanmak iyi olmayabilir.öfke kontrolü olmayan bi insan boşanmak istediğinizi söylediğinizde neler yapabilir allah korusun sağdan soldan duyuyoruz neler oluyo.bence küs kalmakta çare değil.konuşun ve tedavi olması için ikna edin

Offf bosansan allah muhafaza cnnet geciirse bisi olsaaa kadinlara yasamak haram sanki bu dunyada :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb arkadaşlar eşim beni 2gün önce çok üzdü bana normal gelen birşeyi söyledim hemen parladı 40laf etti bende tamam sen haklısın deyince etraftaki tüm nesneleri yere fırlattı bağırdı çağırdı bebeğimi ağlama krizlerine soktu. Komşulara rezil etti. O günden beri ikimizde birbirimizle konuşmuyoruz. İçim kanıyor 2gündür ağlıyorum. Eşim iyi biridr ama ruh hastası.bu kaçıncı vukuatı..artık affetmek istemiyorum yoksa hiç düzelmiyor. Ben artık komşulara rezil olmaktan bıktım. Kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ama bu da beni çok üzüyor. Çocuğum için ona katlanıyorum. Sizce boşanmak mı daha az üzer beni yoksa küs kalmak mı?

Erkeklerde bu sinir ko krolsuzlugu en sevmedigim seydir. Ne kadar kotu birsey soylemus olursan ol bu ona kapi baca kirma bebegi korkutup aglatma hakki vermez. Cok sinirlendiyse gitsin kafasini duvarlara vursun oyle atsin sinirini. Kesinlikle alttan alma bence gitsin tedavi olsun ne yaparsa yapsin ama byna katlanmak zorunda degilsin.
Benim esimde sinirlenir gerekli gereksiz bagirirdi trafikte ondeki arabaya kufur eder.
Birgun dedim cok sinirlendiysen cek arabayi saga durdur adami cik patlat suratina iki tane. Bunu yapamayacaksan benim yanimda kufur etme. Erkeklikleri kadinlara soker boyle iste. O bagirirsa ben ondan on kat fazla bagiririm artik. Tabi cocuktan uzakta bir yerde. Sinirini kontrol etmeyi ogrenecek ne sekilde olursa olsun.
Analari bunlari agasin pasasin diye buyutup basimiza saliyorlar insan gibi davranmayi ogretmek bize kaliyor.
Bir kere annesinin yaninda bana sesini yukseltti bende karsilik verdim anesi ayro kendisi ayri beni cok yanlis buldular cokda umrumdaydi cunku. ama tekrar ayni seyi yaparsa nasil bir karsilik alacagini ogrenmistir umarim.
Bizde kufur etmeyi biliyoruz ama etmiyoruz degilmi bunu biraz dusunmek lazim.

Bence bu sebepten boşanılmaz. Eşiniz sizi kırmış ve üzgünsünüz. Ama bizim toplumumuzda nedense erkek özür dilemeyi bilmez. Yapar eder sonra nasıl toparlayacağını nasıl düzelteceğini bilemez. Sebebi de hep kadından alttan alıp idare etmesinin beklenmesi. Eşiniz sizinle konuşuyorsa siz de konuşun belki barışmak istiyor ve nasıl yapacağını bilemiyordur. Ama çok ince bir çizgi var bu arada. Hem normal konuşacaksınız hem de yaptığı şeyi özür dilemeden arada kaynatmasına izin vermeyeceksiniz. Yani bu davranışları daha öncede oluyormuş sonrada devamı gelebilir. Yatakları ayırmak zaten böyle gergin durumlarda bence daha da gerginlik katıyor.

ne yaşadığınızı tabi buradan bilemeyiz ama hep böyle sinirli bir tipse sakince alın karşınıza konuşun tedavi olsun yanaşmazsa davranışı normal deil yani çocuk için katlanıyorum diyosunuz ama o çocuk böyle bi ortamdamı büyüyecek evet özür dilemeyi bilemezler çünki zamanındada ailesi tarafından erkek denmiş onlara anneleri bile yetiştirirken biraz boyu kabardığında erkek diyo alttan alıyo evde bağırıp çağırınca sonra evleniyor kocamdır alttan alıyım böyle basit bişeyden dolayı ne gerek var yere bişeyler atıp kırmalar falan evlilik bu ya nefesin rahatsız ettide denir az ileri git de denir yorganı verde denir yani durum konu ne olursa olsun böyle davranması normal deil ama küs kalmakda çözüm deil

yazmazsam çatlarım ne demek bebeği ağlama krizine sokmak ya şuuğurumu kaybederim o fırlattığı şeyleri yediririm ona bak bi daha gıkı çıkıyormu kusura bakma arkadaşım darlandım yani

Back
X