Ben de size katılıyorum. klasik Türk kadını anlayışında herkes. tamam bu olayda eşi belki kırılmıştır nefesin kokuyor dediğinde, belki başka şekilde kalp kırmadan da söylenebilirdi ama, verilebilecek cevap da ortalığı kasıp kavurmak değil yani!
bu adam herşeye böyle yapıyormuş zaten. ben de aynı dertten muzdariptim. beni çok sevdiğini, bana deli gibi aşık olduğunu sandığım adamla 3,5 yıl sonra sırf bu sebepten ayrıldım. ben böyle oran buran kokuyor da demezdim. böyle dense insan mahçup olur, kırıldığını ifade eder, ya da kendine çeki düzen verir. ne öyle barbarca hareketler falan.
ben saçma sapan şeylerle suçlanırdım, kendimi bile savunamazdım, hemen hakaret, küfür, karşılık verirsem şiddet. yaptığına da pişman olmazdı. illa ben ortalığı yatıştıracaktım, beyimiz ondan sonra iki öpsün sarılsın, oh geçti, sanki bi şey olmamış gibi. normalde çok iyi anlaşan, dışardan bakılınca imrenilen bir çifttik ama olan bana oldu, canlı bomba taşıyordum sanki yanımda. milletin içinde 10 numara adamdı, kimse inanmaz zaten benim derdime. evde ve dışarda farklı 2 kişilik. çok zor. ben de onu çok sevdiğim için sabrettim ama, tedaviyi de hasta olduğunu da kabul etmiyor. çok yaktık birbirimizin canını. çocuk yapmadık tabi. şimdi de mutsuzum. 2 haftadır ayrıyız. boşandık. ama geçecek. o muamelleri hiç bir zaman hak etmedim. kendime daha fazla hakaret ettirmemek için aldım bu kararı. çok üzgünüm ama başka seçenek kalmamıştı.