- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 18
- 35
Sabah işe gideceğimiz zamanlara yakın rüyamda çocuğum var.Çok ama çok tatlı bir şey.Çok uslu.Ve vakit geçiriyoruz eşim ben çocuk.Çocukla ben ilgileniyorum.İşte ben bu çocuğu sesini çıkarmıyor diye doyurmadım aklıma gelmedi diyorum.Göğsümü açıyorum her yer süt oluyor.Eşimden yardım bekliyorum öyle izliyor.Sinir oluyorum.Sonra çekip gidiyor.Mesaj atıyorum çocuğum oldu diye eşimden ilgimi esirgemeyim diyorum.Ama mesajıma bile cevap vermeyip arkadaşlarıyla geziyor.Çok kötü rüya gördüm dedim uyandığımızda.
Ben de çok kötü rüya gördüm dedi.Ne gördün dedim.Dolaptan kıyafetlerini alıyordu Konsere gitmişim dedi sustu.İçime doğdu zaten.Ee sonra dedim.Bir kız geldi evliyim dedim anlamadı dedi.Ee bunun nesi kötü dedim.Sonra onunla eve gittik ama bir şey olmadı tabi kötü yanımda sen olmalıydın benim dedi.Cidden de morali bozuktu.
Acaba bilinçaltında öyle bir şey var bana mı malum oldu canım sıkıldı.Aynı gün görmemiz ilginç geldi aynı saatlerde bir de.
Ben de çok kötü rüya gördüm dedi.Ne gördün dedim.Dolaptan kıyafetlerini alıyordu Konsere gitmişim dedi sustu.İçime doğdu zaten.Ee sonra dedim.Bir kız geldi evliyim dedim anlamadı dedi.Ee bunun nesi kötü dedim.Sonra onunla eve gittik ama bir şey olmadı tabi kötü yanımda sen olmalıydın benim dedi.Cidden de morali bozuktu.
Acaba bilinçaltında öyle bir şey var bana mı malum oldu canım sıkıldı.Aynı gün görmemiz ilginç geldi aynı saatlerde bir de.