Aynı gece eşimin terk ettiği,aldattığı rüyayı görmemiz moralimi çok bozdu kızlar...

Morelbise

Üfff çekil önümdeeen :-)
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
378
210
18
35
Sabah işe gideceğimiz zamanlara yakın rüyamda çocuğum var.Çok ama çok tatlı bir şey.Çok uslu.Ve vakit geçiriyoruz eşim ben çocuk.Çocukla ben ilgileniyorum.İşte ben bu çocuğu sesini çıkarmıyor diye doyurmadım aklıma gelmedi diyorum.Göğsümü açıyorum her yer süt oluyor.Eşimden yardım bekliyorum öyle izliyor.Sinir oluyorum.Sonra çekip gidiyor.Mesaj atıyorum çocuğum oldu diye eşimden ilgimi esirgemeyim diyorum.Ama mesajıma bile cevap vermeyip arkadaşlarıyla geziyor.Çok kötü rüya gördüm dedim uyandığımızda.
Ben de çok kötü rüya gördüm dedi.Ne gördün dedim.Dolaptan kıyafetlerini alıyordu Konsere gitmişim dedi sustu.İçime doğdu zaten.Ee sonra dedim.Bir kız geldi evliyim dedim anlamadı dedi.Ee bunun nesi kötü dedim.Sonra onunla eve gittik ama bir şey olmadı tabi kötü yanımda sen olmalıydın benim dedi.Cidden de morali bozuktu.
Acaba bilinçaltında öyle bir şey var bana mı malum oldu canım sıkıldı.Aynı gün görmemiz ilginç geldi aynı saatlerde bir de.

Rüya işte üstünde durmaya değmez :)

Bu kadar takacak olsaydım şimdiye kadar bir kaç sefer aldatılmış, 9-10 çocuk doğurmuş, bütün yakınlarımı kaybetmiş hatta ben de ölmüştüm..

Ben de genelde sanırım eşimden ilgi beklediğim zamanlarda ona bir türlü ulaşamıyor rüyaları görüyorum. Rüyamda sinir oluyorum ona..

Birgün eşim sebepsiz konuşmuyor benimle
Ne oldu bu adama diye düşünüyor ama yok birşey bulamıyorum
Ne yapıyorum konuşmuyor aradan bir hafta geçti
Hani konuşmaya başladıktan sonra soruyorum ne oldu
Rüyasında ben onu aldatiyormuşum
Manyak mısın adam ne alaka sen kendini sorgula diyerek bir haftada ben konuşmadım
Senin olay bana bunu hatırlattı :olamaz:

annemle uyuyoruz bi gün uyandı hoşlandığım çocuğu tarif etti onunla evleneceksin vs diye adasd
ben de sandım bu bir işaret ama nasıl bir terif tamı tamına uyuyor boyu posu tipi vs vs
rüyalar gerçekten bazen telepatik olabiliyor bence bunun gerçekle alakası yok diye düşünüyorum

Gece yarisi uyku sersemligimle beni aldattin diye esime vurmuslugum var:KK48::olamaz: sonradan ozur diledim tabi uyku sersemligi dedim :D
Ama ruya yani fazla takilip kalmamak lazim.

Birgün eşim sebepsiz konuşmuyor benimle
Ne oldu bu adama diye düşünüyor ama yok birşey bulamıyorum
Ne yapıyorum konuşmuyor aradan bir hafta geçti
Hani konuşmaya başladıktan sonra soruyorum ne oldu
Rüyasında ben onu aldatiyormuşum
Manyak mısın adam ne alaka sen kendini sorgula diyerek bir haftada ben konuşmadım
Senin olay bana bunu hatırlattı :olamaz:

Ay evet insan etkileniyor:-)

Evet insan etkileniyor, bende rüyamda eşimin aldattığını gördüğümde gece uyanıp iki tane çakmıştım tabi adam şok.
Ama rüyalara göre hayatı zindan etmeye gerek yok bende eşimi aldattığımi görürüm çoğu zaman ee ben kendimden eminim aldatacağım anlamına mı geliyor

Demek ki bir süredir gördüğüm rüyaları ciddiye alsam, eşimi gırtlaklayıp, üstünde tepinmem gerekir. Daha geçen hafta ben yanında uyurken, bir kadınla koklaşıyordu namıssız. Bu aralar bizde işler kesat, hamilelik, ağrılar kramplar derken, yokluktayız. Durumu ona veriyorum. :confused:Bilinç altındaki neyin neyi tetikleyeceği belli olmuyor, çok da şey yapmamak lazım.

belki tesadüf belki kalbimin temizliği bilmiyorum ama birgün uyuyordum rüyamda eşimim eski sevgilisini gördüm eşimi arıyordu eşim cevap vermiyir benim yanımda sonra farklı odaya gidip beni evdeyken arama demedim mi galan diyordu. Uyandım akşam gezmeye gitmiştik muhabbet esnasında eşime rüyamı anlattım ve hissediyorum aricak dedim. Saçmalama sadece rüya ne işim olur benim onla üstünden 4 yıl geçmiş çoktan oda hayatını kurmuştur dedi. Bu konuşmadan 2 saat sonra eşimi eski sevgilisi aradı.

Rüya ile amel olmaz ama daha önce rüyamda görüp gerçeklesen çok şey oldu. Mesela hamile olduğumu gördüm rüyamda bir oğlum oluyordu. Ertesi gün test yaptım hamileymişim. Şimdi 52 günlük minnak bir oğlum var :)))

Back
X