Ayni gün üc test yaptim hepsi silik positifti kesin hamilemiYim?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba kizlar
Ben iki gün önce ögrendim Hamile oldugumu Test ile Bender Silik positif cikmisti üc testte kadin doktoruna gittim onlarda Test urin ile test yaptilar oda silik positif göstermis hamilesin dediler Bana 13.2. tarihine randevu verdiler. Annem babam kardesim hepsi cok sevincliler ama HIc hamileymisim gibi hiss Yok icimde belirtide yok cok gaz ve kasik batmasi haricinde. Sizdede öyle oldumu hemen insndinizmi hamile oldugunuza yada hep süphe oldumu icinizde daha ultrasYonda görebilmek icin bir kac hafta gecmesi gerekiOrmus bu arada annemdede hic bir belirti olmamis aserme migde bulantisi gibi vs. Ltfn yardim edin

Bende de hiç belirti olmadı mide bulantısı falan :)

Herkesin başı dönecek midesi bulunacak diye bir şey yok her hamilelik kendine özeldir.. Bendede hiç
Bi belirti yoktu bu hafta göğüsler şiş kasıklarda ağrılar daha belirgin ve inan yatağa bağlamak istiyorum kendimi çok uykum.oluyo :D

Ama cl
Herkesin başı dönecek midesi bulunacak diye bir şey yok her hamilelik kendine özeldir.. Bendede hiç
Bi belirti yoktu bu hafta göğüsler şiş kasıklarda ağrılar daha belirgin ve inan yatağa bağlamak istiyorum kendimi çok uykum.oluyo :KK70:
Ama clear bluenin dijital testi kesin gösterirmis o negatif gösterdi diger cizgili olanlar silik positif gösterdi Simdi yapsam netlesmismidir acaba cizgi Iki gün arayla?

Bende de hiç belirti olmadı mide bulantısı falan :)
Ama clear bluenin dijital testi kesin gösterirmis o negatif gösterdi diger cizgili olanlar silik positif gösterdi Simdi yapsam netlesmismidir acaba cizgi Iki gün arayla?

Ama cl

Evet canım.emin degilsen şimdi tekrarla tabiki iki gun geçmiş daha net gozukecektir. Bırak hamile kalmadan önceyi şuan 10haftalık hamileyim ve hayla hicbir Belirtim yok ve hiç olmadı insanin birkere bile bulantısı olmaz mi yok valla :)

Evet canım.emin degilsen şimdi tekrarla tabiki iki gun geçmiş daha net gozukecektir. Bırak hamile kalmadan önceyi şuan 10haftalık hamileyim ve hayla hicbir Belirtim yok ve hiç olmadı insanin birkere bile bulantısı olmaz mi yok valla :)
Demekki gercekten herkeste farkli oluyormus. Kadin doktoru yapti test ondada silik cikmis hamilediniz dedi kan almadi randevu verdi simdi görünmez ama o gün görünür dedi Sanki hayal gibi inanamiyorum yoktur yaa diyorum sendede öylemiydi?

Bak canim resim ekledim

Eklentiler

• IMG_0008.webp
    IMG_0008.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba kizlar
Ben iki gün önce ögrendim Hamile oldugumu Test ile Bender Silik positif cikmisti üc testte kadin doktoruna gittim onlarda Test urin ile test yaptilar oda silik positif göstermis hamilesin dediler Bana 13.2. tarihine randevu verdiler. Annem babam kardesim hepsi cok sevincliler ama HIc hamileymisim gibi hiss Yok icimde belirtide yok cok gaz ve kasik batmasi haricinde. Sizdede öyle oldumu hemen insndinizmi hamile oldugunuza yada hep süphe oldumu icinizde daha ultrasYonda görebilmek icin bir kac hafta gecmesi gerekiOrmus bu arada annemdede hic bir belirti olmamis aserme migde bulantisi gibi vs. Ltfn yardim edin
Canım tebrik ederim öncelikle...ben adete 3 gun kala testin yaptım silik çıktı.zaten herkeste o şekilde çıkıyor.ben kimsede net çıkan görmedim. İnanamadım.olsam.hissederim.yok anlarım. Bozuktur bu.uc gün kala çıkmaz zannetmiyorum da bilmem ne?gittim.kan testi ve hamileyim.tek belirttim.gogusumun sismesiydi ama zaten adet öncesi de şişer biliyorsun.simdi sadece karin ağrım. Var o kadar.arada bel ağrısı.hala belirtim yok anlayacağın.onlar hikaye;)

Bak canim resim ekledim
Hamilesin canım bendede böyle çıktı hatta daha silikti :) silik çıkmasının sebebi daha hamileliginin daha cok yeni olması :) ben resim yukluyemiyorum yukleyebilsem gorurdun benimki daha silikti. Eger elinde.şuan.test varsa yap için rahat olsun daha kirmizi daha net çıkacaktır ikinci cizgi :). Hayırlı olsun canım dikkat et kendine

Canım tebrik ederim öncelikle...ben adete 3 gun kala testin yaptım silik çıktı.zaten herkeste o şekilde çıkıyor.ben kimsede net çıkan görmedim. İnanamadım.olsam.hissederim.yok anlarım. Bozuktur bu.uc gün kala çıkmaz zannetmiyorum da bilmem ne?gittim.kan testi ve hamileyim.tek belirttim.gogusumun sismesiydi ama zaten adet öncesi de şişer biliyorsun.simdi sadece karin ağrım. Var o kadar.arada bel ağrısı.hala belirtim yok anlayacağın.onlar hikaye:KK66:
Canim allah saglikla kucagina almayi Nasip etsin. Sende kac Aylik suan? Burda almanyada hic kan testi yapmiyorlar simdi beklemem gerek ta 13.2.ne kadar

Hamilesin canım bendede böyle çıktı hatta daha silikti :) silik çıkmasının sebebi daha hamileliginin daha cok yeni olması :) ben resim yukluyemiyorum yukleyebilsem gorurdun benimki daha silikti. Eger elinde.şuan.test varsa yap için rahat olsun daha kirmizi daha net çıkacaktır ikinci cizgi :). Hayırlı olsun canım dikkat et kendine
Cok sagol canim. Dikkat ederim :) rabbime emanet. Kan testi yapmadiklari icin almanyads kolay kolay böyle emin olamiyosun Iste birde randevu Ta 13.2. de

Elimde test yok canim

Canim allah saglikla kucagina almayi Nasip etsin. Sende kac Aylik suan? Burda almanyada hic kan testi yapmiyorlar simdi beklemem gerek ta 13.2.ne kadar
Canım. Çok. Geç o tarih ben sana söyleyim. Çünkü folik asit falan alman gerek.ben 7 haftalığım canım. Amin canım. İnşallah

Back
X