- 25 Temmuz 2020
- 39
- 13
- 18
- 35
- Konu Sahibi Aklikarisikhatun
-
Görmezden gelince AA ben her şeyi söylüyorum cvp bile veremiyor diye dusunurlerseGörmezden gelin varsayinki orada bir onlar yerine duvar var iyice çıldırsınlar
Görmezden gelince AA ben her şeyi söylüyorum cvp bile veremiyor diye dusunurlerseBelki size dememiştir belki baska birsey icin söylemiştir o kadar dert etmeyin velevki size dedi bakin pamuk otu konuyu cok guzel özetlemiş bu kadar ucuzluğa gülün geçin birde sinir mi oluyorsunuz
Hayir sevmiyorlar.gorusmuuoryz karşılıklı.esimi benim doldurduğumu Düşünüyorlar ama ona karşı çok büyük yanlış yaptilar.Sizi sevmiyorlar sanırım eşiniz ile sorunları yok doğru mu düşünüyorum?
Bence duymazdan gelin önemsenmemek daha çok koyar
Düşünsünler. Siz uygun bir laf soylerseniz 'oy nasıl soktu bana lafı' mi diyecek? Her halükarda hakkınızda kötü düşünecek.Görmezden gelince AA ben her şeyi söylüyorum cvp bile veremiyor diye dusunurlerse
Ne düşündüklerinin ne önemi var bu çiğlikte insanların?Görmezden gelince AA ben her şeyi söylüyorum cvp bile veremiyor diye dusunurlerse
Ahahhaha annemin kardeşi derken?Düşünsünler. Siz uygun bir laf soylerseniz 'oy nasıl soktu bana lafı' mi diyecek? Her halükarda hakkınızda kötü düşünecek.
Açıkçası ben hiç konuşmuyorum aynı ortamda sevmeidgim insanlarla. Annemin kardeşiyle 15 yaşında kavga ettim, gecen 10 sene boyunca aynı apartmanda olmamıza rağmen merhabalasmadim bile (sonra özür diledi barıştık) . İş yerinde yan masamdaki kız bana bağırdı diye kızla konuşmayı kestim,ki aynı işi yapıyorduk,hep uygulamadan yazdım her şeyi Bir seneye yakın Ayni odada iletişim kurmadım,eksikliğini hissetmedim.yani ben olsam memnuniyetsiz bir bakış atar içeri geçerdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?