Ayni isyeri

Aklikarisikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
39
13
18
35
Merhabalar,
Eşimle aynı isyerinde çalışıyoruz birimlerimiz farklı.esimle yıllardır dost olan insanlarla aramız 1.5 sene önce bozuldu.Hicbir şekilde selam sabahimiz yoktu.taki bugüne kadar.is çıkışı kargolarıni alıyorlardı.benimde geldiğimi görünce kadin ay yanana koymuşlar inşallah birsey bulasmamistir gibi bise dedi.ben şok oldum tabi.bu insanlar bir de memur.ben de iyi sizle yanyana mi Allah korusun dedim.duymustur.cok ilerlememisti.ama okadar sinirim bozuldu ki.sonucta kusmenin de bir adabı vardır.
Şimdi tekrar bir laf atma durumu olursa napmaliym.insanin sınırı ister istemez bozuluyor.simdi keşke daha çok söyleseydim diyorum.ama hazırlıksız yakalandım bir an.cunku 1.5 senedir hiç iletişim yoktu

Belki size dememiştir belki baska birsey icin söylemiştir o kadar dert etmeyin velevki size dedi bakin pamuk otu konuyu cok guzel özetlemiş bu kadar ucuzluğa gülün geçin birde sinir mi oluyorsunuz

Görmezden gelin varsayinki orada bir onlar yerine duvar var iyice çıldırsınlar

İç sesim ; Ay kıçımın kenarı
Dış sesim ; Keşke kendinizi yetiştirebilmiş olgunlukta olsaydınız maalesef ki çoluk çocukla münakaşaya girmiyorum saygılar. asdfghjk

Sizi sevmiyorlar sanırım eşiniz ile sorunları yok doğru mu düşünüyorum?
Bence duymazdan gelin önemsenmemek daha çok koyar insana.

Görmezden gelince AA ben her şeyi söylüyorum cvp bile veremiyor diye dusunurlerse
Düşünsünler. Siz uygun bir laf soylerseniz 'oy nasıl soktu bana lafı' mi diyecek? Her halükarda hakkınızda kötü düşünecek.
Açıkçası ben hiç konuşmuyorum aynı ortamda sevmeidgim insanlarla. Annemin kardeşiyle 15 yaşında kavga ettim, gecen 10 sene boyunca aynı apartmanda olmamıza rağmen merhabalasmadim bile (sonra özür diledi barıştık) . İş yerinde yan masamdaki kız bana bağırdı diye kızla konuşmayı kestim,ki aynı işi yapıyorduk,hep uygulamadan yazdım her şeyi Bir seneye yakın Ayni odada iletişim kurmadım,eksikliğini hissetmedim.yani ben olsam memnuniyetsiz bir bakış atar içeri geçerdim:)

Bence kahkaha atın geçin çok ciddiyim.
Hiç sinirinizi bozmaya değmez.
Bu şekilde karşılıkli sürekli bı laf dalaşı olur ne gerek var koskoca insanlarsiniz.

Ahahhaha annemin kardeşi derken?
Ben bu kadar klas bir görmezden gelme daha görmedim:))))

-Salaak salaak
+Kendi diyen kendi olur

Kıvamında bir muhabbet ilkokul sıralarından fırlamış gibi. Ciddi ciddi bu seviyeye inerken utanmadınız mı?

E ama sizin de yaptığınız şeyin onlarınkinden farkı yok ki? Hatayı kendinizde de aramalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…