Aynı kamu kurumunda çalıştığın kişiye açılmak

Mesajla davet etmeyin aşırı ciddiye almış gibi görünürsünüz. Mola saatine yakın filan denk getirin tesadüfen karşılaşmış gibi kahveye çıkıcam gelmek ister misin diye sorun cool bit şekilde. Reddederse de öylesine sormuş havası yaparsınız

Buna %1000

Kurumlarda çok fazla dedikodu ve mobing vs olabiliyor.
İyice araştırma yapmanız lazım. Evli olmasa bile ilişkisi olabilir. Kişinin muhabbet ettiği birisi varsa tanıdığınız kisiye onun hakkında bir kaç soru sorabilirsiniz. Yada servis kullanıyorsa aynı servisi kullanan birisinden bir şeyler öğrenebilirsiniz.
Kullanıcı adı belki farklı olabilir adı soyadı ile farklı kombinasyonlar deneyerek Instagram'da arayabilirsiniz.

Size karşı hal ve hareketleri nasıl birde diğer arkadaşların dediği gibi normal bir şekilde sohbet etmeye çalışın direkt kahveye çağırmak olmaz

Merhaba, çok net bir şekilde sormak istiyorum. Bir devlet kurumunda çalışıyorum. Uzun zamandır beğendim birisi var. Hiç konuşmadık. Gerçekten çok beğeniyorum. Sessiz sakin birisi. Karakter olarak çok güven veren birisi gibi duruyor. Onun hakkında çok düşünmeye başladım. Kendisi adım atmadı ki zaten söylediğim gibi hiç konuşmadık. Linkedinden ekledim kabul etti ama kaldı öyle. Başka bir sosyal hesabı yok. Ama hani bazen kadınlara bir his gelir ya bu çocuk beni beğeniyor olabilir diye bende öyle ufak bir his var. Linkedinden uygun bir vaktinde kahve içebilir miyiz temalı bir mesaj atmak istiyorum ama reddederse çok mu rezil olurum diye düşünüyorum. Hayır ilgilenmiyorum dese sanki çok üzülmem gibi ama gidip kurumda başka insanlara anlatırsa diye korkuyorum sanırım. Akıl verirseniz çok sevinirim :/
Bence LinkedIn den komik durur.is ortamında karşılaşma şansınız yada bisey bahanesiyle merhabalasip konuşma şansınız yokmu...yada ne bilim yemekte,öğle vakti ortak arkadaş ortamında hiç mi konuşma şansınız yok.oncelikle konuşma fırsatı yaratıp ilgilendiginizi belli etseniz belki o adım atar yada niyeti yoksa belli eder

Merhaba, çok net bir şekilde sormak istiyorum. Bir devlet kurumunda çalışıyorum. Uzun zamandır beğendim birisi var. Hiç konuşmadık. Gerçekten çok beğeniyorum. Sessiz sakin birisi. Karakter olarak çok güven veren birisi gibi duruyor. Onun hakkında çok düşünmeye başladım. Kendisi adım atmadı ki zaten söylediğim gibi hiç konuşmadık. Linkedinden ekledim kabul etti ama kaldı öyle. Başka bir sosyal hesabı yok. Ama hani bazen kadınlara bir his gelir ya bu çocuk beni beğeniyor olabilir diye bende öyle ufak bir his var. Linkedinden uygun bir vaktinde kahve içebilir miyiz temalı bir mesaj atmak istiyorum ama reddederse çok mu rezil olurum diye düşünüyorum. Hayır ilgilenmiyorum dese sanki çok üzülmem gibi ama gidip kurumda başka insanlara anlatırsa diye korkuyorum sanırım. Akıl verirseniz çok sevinirim :/
Ortak arkadaşınız var mı.Guvendigin bir ortama girmeye calis.Ve bence yüzyüze konuş.

Acaba bende mi bir tuhaflık var ben bir türlü böyle efendi sessiz erkeklerden hoşlanmazdım benimki böyle heyecanlı şakacı konuşkan girişken olsun istiyordum ...
konu sahibi ben olsam açılmazdım
Herkesin zevki farklı, ben de çok girişken şakacı erkeklerden hoşlanmam. İyi ki de böyle, herkesin bir alıcısı var❤️
Konu sahibi, bence sakın mesaj atma. Yazılı bir şey bırkaacaksın arkanda. Adamı da tam tanımıyosun, gösterebilir arkadaşlarına çevresine. Düzgünce meraba meraba demeye başla, bi iki sohbet aç. Kim bilir belki o senden önce davranır davet eder. Etmezse de, laf arasında yol bul. İşte, bu dediğin çıkarsa benden sana kahve. Veya şu konuda biraz daha konuşmak istiyorum, çıkışta iki dakika kahve içsek müsait olur musun, ben ısmarlıcm gibi. Ve dediğim gibi o önce bile davranabilirr

Geçen bayram ekledim. Çok bir şey olmadı. Haklısınız aslında önce yüz yüze ufak da olsa konuşmak lazım... Ya bekledikçe kafamın içinde kuruyorum takıntı haline getirmek istemiyorum. Direkt sorayım hayır derse de rahatlarım gibi geliyor... Ama mantıklı düşününce yazmamak lazım sanırım.
Baska bir yolu olmali. Kahve icmeye davet edersen hemen bana yuruyor bu kiz deyip kendini bisey sanmasin simdi. Farkli yollardan deneyebilirsin. Gordugunuzde konusun onunla. Sizdiniz degil mi linkedinden ekledigim kisi? Birden karsima cikinca bende ekledim yanlis anlamayin lutfen.. deyip konuya girin yavas yavas da laf lafi acar. Zaten adamsa buyrun oturalim bi kahve icelim der... yabda ben mi cok hayal ediyorum bilemedim

Karakterinden eminsen gidip sağda solda anlatmayacaksa söylediğini yap. Ama emin değilsen kesinlikle o riske girme. Biraz daha pusuda bekle 😂😂 kamu kurumunda dedikodu çok olur sonra o laflardan kurtulamazsın

Back
X