Aynı ofiste 10 kişi korona dönemi

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.618
22.541
598
Arkadaşlar merhaba benim müdür dertlerim bitmiyor. Son yaşadığımız olaylardan sonra müdürümüz değişti, biliyorsunuz kamuda dönüşümlü çalışma var neyse 1 ay önce şube müdürümüz kaldırdı 6 kişiyiz aynı odada herkes gelecek diyor iş de yok üstelik diğer tüm şubeler dönüşümlü çalışıyor bu arada. Bu amirin yetkisinde ben gelinmesini istiyorum diyor. Ayrıca sürekli odaya arkadaşlarını çağırıp sayıyı 10 a çıkarıyor maske takan arkadaşlarına da çıkarsana diyor. Bu konuyu konuştuk onunla riski açısından ama dediği şu : böylece bağışıklık kazanıyoruz ayrıca dönüşümlü çalışma zaten bitti gibi şeyler... Bu durumda napılabilir? Rahatsız olan daire başkanına gitsin diyor ama ben sorunlu olduğum için daire başkanıyla gidemiyorum

Arkadaşlar merhaba benim müdür dertlerim bitmiyor. Son yaşadığımız olaylardan sonra müdürümüz değişti, biliyorsunuz kamuda dönüşümlü çalışma var neyse 1 ay önce şube müdürümüz kaldırdı 6 kişiyiz aynı odada herkes gelecek diyor iş de yok üstelik diğer tüm şubeler dönüşümlü çalışıyor bu arada. Bu amirin yetkisinde ben gelinmesini istiyorum diyor. Ayrıca sürekli odaya arkadaşlarını çağırıp sayıyı 10 a çıkarıyor maske takan arkadaşlarına da çıkarsana diyor. Bu konuyu konuştuk onunla riski açısından ama dediği şu : böylece bağışıklık kazanıyoruz ayrıca dönüşümlü çalışma zaten bitti gibi şeyler... Bu durumda napılabilir? Rahatsız olan daire başkanına gitsin diyor ama ben sorunlu olduğum için daire başkanıyla gidemiyorum
ne kadar cahıl tuhaf bır ınsan bu mudur kişisi
kotuye bırsey olmaz derler ondan mı rahat kaygısız anlamadım kı aptal ya

Bazı yöneticilere evden çalışma batıyor. İlla gözlerinin önünde olunsun istiyorlar. Herkes memnun mu halinden? Daire başkanı ile arası bozuk olmayan biri şikayet etsin.

Ama tüm kurum dönüşümlü bizim şube hariç
Tamam, yaptığı mantıksız olabilir ama böyle bir yetkisi var sonuçta. Tüm kurum çalışanları böyle yapmasını eleştirebilirsiniz ama bu konuda şikayetçi olamazsınız. Daire başkanına bu konuda şikayet edemezsiniz yani.
Maske konusu tam bir fiyasko olmuş zaten.

Robot nasıl bir kurum sizin orası gerçekten anlamıyorum bir değil iki değil kaç tane sorunlu yönetici var böyle. Git şikayet et diyemiyorum açıkçası son yaşadığın durumlardan dolayı ama en azından şikayet edelim diyen olursa fiştekle valla bu ne yahu.
Edit: dönüşümlü çalışma konusunda haklı ama, amirin inisiyatifinde bu durum fakat maske çıkarttırması alenen suç, bir kamu görevlisinin böyle davranması da garip genelde memur daha çok dikkat eder böyle durumlarda cesarete bak ya. Üstlerine bildirsen başın derde girer mi?

Bizimde esnek calismaya gecilmedi
Sadece 1 ay 10 16 calisildi
Hava eksi 10 dereceye dustugunde 8 30 17 30a gectik
Ustelik calistigim birimin muhattap oldugu kesimin tamami 10da gune basliyor
Sabah ayni odada 9 kisi oluyoruz
Yapilabilecek birsey yok biz care bulamadik

Calistigim Belediye Baskaninin soforu 1 kez bile maske takmadi heryerde sigara iciyor alenen korkmadigini soyleyip dalga geciyor
Bizim toplumumuz da hatali ben gorsem aninda.sikayet eder en kotu facebook sayfalarina fln yazarim

Robot nasıl bir kurum sizin orası gerçekten anlamıyorum bir değil iki değil kaç tane sorunlu yönetici var böyle. Git şikayet et diyemiyorum açıkçası son yaşadığın durumlardan dolayı ama en azından şikayet edelim diyen olursa fiştekle valla bu ne yahu.
Edit: dönüşümlü çalışma konusunda haklı ama, amirin inisiyatifinde bu durum fakat maske çıkarttırması alenen suç, bir kamu görevlisinin böyle davranması da garip genelde memur daha çok dikkat eder böyle durumlarda cesarete bak ya. Üstlerine bildirsen başın derde girer mi?
Ya sorunlu bir kurum personel profili çok kötü, iyi müdürler de var ama maalesef bana denk gelmedi hiç. Ama bu dönüşümlü çalışmaya en katı yoğun birimler bile uyuyor bizim işimiz bile yok düşün. Üstlerle aram kötü...

Bizimde esnek calismaya gecilmedi
Sadece 1 ay 10 16 calisildi
Hava eksi 10 dereceye dustugunde 8 30 17 30a gectik
Ustelik calistigim birimin muhattap oldugu kesimin tamami 10da gune basliyor
Sabah ayni odada 9 kisi oluyoruz
Yapilabilecek birsey yok biz care bulamadik
Neden peki

Calistigim Belediye Baskaninin soforu 1 kez bile maske takmadi heryerde sigara iciyor alenen korkmadigini soyleyip dalga geciyor
Bizim toplumumuz da hatali ben gorsem aninda.sikayet eder en kotu facebook sayfalarina fln yazarim
Bu tür şeyleri okuduğumda şaşırıyorum gerçekten böyle bir cahillik olabilir mi resmen kul hakkına girmek. Bildiğim çoğu kurumda millet birbirine vebalı gibi bakıyor korunmak için, ciddiye almayanı bile üstlerinden/cezasından vs korkup maskesiz gezmiyor.

Bu tür şeyleri okuduğumda şaşırıyorum gerçekten böyle bir cahillik olabilir mi resmen kul hakkına girmek. Bildiğim çoğu kurumda millet birbirine vebalı gibi bakıyor korunmak için, ciddiye almayanı bile üstlerinden/cezasından vs korkup maskesiz gezmiyor.

Bizim kurum anlatmakla bitmez
Kaldiki toplumu temsil eden insanlarin 10 kere dikkatli olmasi gerekki bitsin
Yonetimden bir tanesi hasta oldu yemin ederim 1kisi uzulmedi herkes kotu olsada anlasa dedi oda beni bosuna eve kapadilar diye uzuldu
Ben ondan kaptim teste izin vermediler arkadasim yogun bakima dustu ustune sirtim tutuldu fizik aldim diye cezalandirildim ve birimim degisti.
Anlatmakla bitmez dedim ya

Back
X