Fişin ve kart hareketi ile git, iade alırsın sorun olmaz. Çok geldi başımaHerkese merhaba. Bugün eve den kartla alışveriş yapmıştım kasadaki arkadaş kartla denemesine rağmen sistemde hata var çekilmedi dedi ben de bunun üzerine peşin ödedim. Ama akşam kart hareketlerine bakınca paranın çekildiğini gördüm. Yarın gidip konuşucam hemen para iadesi yaparlar mı bu durum da nasıl olur? Başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu merak ediyorum.
Ya çok teşekkür ederim ilk kez başıma geldiği için korktumFişin ve kart hareketi ile git, iade alırsın sorun olmaz. Çok geldi başıma
Bazen çekti görünüyor ama ertesi gün mesai başlayınca o para iade oluyor. Aslında çekmemiş oluyor. Siz de yarını bekleyin belki yansımadı hesap hareketlerinize.Herkese merhaba. Bugün eve den kartla alışveriş yapmıştım kasadaki arkadaş kartla denemesine rağmen sistemde hata var çekilmedi dedi ben de bunun üzerine peşin ödedim. Ama akşam kart hareketlerine bakınca paranın çekildiğini gördüm. Yarın gidip konuşucam hemen para iadesi yaparlar mı bu durum da nasıl olur? Başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu merak ediyorum.
Bir de şöyle kartla çekmeyince ben o sırada bir tane daha ürün aldım kasa önünden onu da peşin ödedim. Yani karttan 150 çekti ama ben peşin 180 ödedim bu sorun olur mu?Hemen nakit geri verirler zaten bu gibi yerlerde sıkıntı olmuyor
Ya inşallah öyle olurBazen çekti görünüyor ama ertesi gün mesai başlayınca o para iade oluyor. Aslında çekmemiş oluyor. Siz de yarını bekleyin belki yansımadı hesap hareketlerinize.
Yok yok hiç sorun olmaz böyle seyler halledersiniz karttan cektiğinide gosterin ona göre iade ederlerBir de şöyle kartla çekmeyince ben o sırada bir tane daha ürün aldım kasa önünden onu da peşin ödedim. Yani karttan 150 çekti ama ben peşin 180 ödedim bu sorun olur mu?
Benim başıma gelmişti kart geçmedi peşin odemistim bankanın uygulamasında karttan çekildigini görünce hemen gidip sorup paramı almıştım . Sizde ilave olmuş hesaplarda çıkar diye düşünüyorum. Zaman kaybetmeden gidin bence.Herkese merhaba. Bugün eve den kartla alışveriş yapmıştım kasadaki arkadaş kartla denemesine rağmen sistemde hata var çekilmedi dedi ben de bunun üzerine peşin ödedim. Ama akşam kart hareketlerine bakınca paranın çekildiğini gördüm. Yarın gidip konuşucam hemen para iadesi yaparlar mı bu durum da nasıl olur? Başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu merak ediyorum.Ayrıca peşin ödeme yaparken o sıra kasa önünden başka bir ürün daha aldığım için 180 peşin ödemiş oldum ama karttan150 çekilmişti önce olduğu için bu sıkıntı çıkarır mı?
Aslinda karttan çekemese bile hata şeklinde küçücük bir fiş çıkıyor ordan. Bir daha başınıza gelirse onu isteyin bana da oluyor bazen onu alıyorum.Bir de şöyle kartla çekmeyince ben o sırada bir tane daha ürün aldım kasa önünden onu da peşin ödedim. Yani karttan 150 çekti ama ben peşin 180 ödedim bu sorun olur mu?
Evet ben de artık dikkat edicem. Teşekkür ederimAslinda karttan çekemese bile hata şeklinde küçücük bir fiş çıkıyor ordan. Bir daha başınıza gelirse onu isteyin bana da oluyor bazen onu alıyorum.
Kurumsal bir yer olduğu için de sorun olmaz
Ne aciklama yaptilar?merak etmeyın gerı verırler dun basıma su geldı
benzın almaya gırdım trafık de nasıl sıkısık asırı da kalabalık
kredı kartı ıle odedım x tl kadar benzın dedım
fişi vermedı tamam doldurdum dedı
fiş ıstedım (cok kalabalık olunca hangı akla hızmetse fısı cope atıyorlar) attık cope dedı
kızımda hasta oyalanmak ıstemedım bastım 1 km ılerıde benzın bıttı
yenıden baska benzıncıden benzın aldım esıme olanı anlattım
gıtmıs parasını almıs gerı
hayırlı olsun gorunmez benzınınız varmıs ama bız ondan ıstemedık dıye
ben bıle gıtmedım olanı anlattım kredı kartı ve aynı aracla esım gıttı aldı odemeyı
sızınkını haylı haylı verırler zaten vermek zorundalar sıstemde hata olabılıyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?