Ayrı biri sorumlulukmuş bebek

icetea17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
427
34
73
İstanbul
Selam kızlar
İki buçuk aylık evliyim
Eşimde bende çocuk düşünümüyorduk fakat öyle herhangi bir korunmada olmuyordu
Gurbete gelin oldum eşimde bende burada yalnızdık.
Karışan görüşen olmadığı için çok rahattım istediğim saatte kalkıyordum evi bir hafta hiç süpürmediğim oluyordu
Kursa filan başlamıştım geziyorduk filan
Geçen ay gece uykudan mide bulantılarıyla uyanıyordum. Gün içerisinde sanki birşey olmuş gibi ağlamaya başlıyordum hatta eşimle gelecekteki sorunlarımız için şimdiden ağlamaya başlamıştım. En ufak birşey dese şaka yapsa küsüyordum ona. Ama hiç mi hiç Hamilelelik aklıma gelmemişti
Adet günüm her zamanki gibi rutin ağrılarım olmuştu.
O gün dışarı çıkacaktık yanıma ped, ağrı kesici, belime sarmak için şal filan almıştım
Lekelerim geldi ama devam etmedi
Bel ağrıları başladı
Annemi aradım öyle laf arasında "bende adet olacam birtürlü olamıyorum sancım var ama kendisi yok" dedim gayet sakin bir şekilde annem "aman hamile olursunda bende sende öyle olmuştum deyince bana dank etti
Gittim ertesi gün test aldım ama hiç hamile olmayı istemiyordum testte ikinci çizgi silik çıktı, akşama kadar oturdum ağladım erken oldu ama diye sürekli ağlıyordum.:43:

Sonra annem kızdı günah kızım dedi.biraz konuştuk.
Bir kaç gün sonra içime sevgisi düştü, internetten ne kadarlık olduğuna filan bakıyorum.
Evlendikten sonra sabah namazlarına kalkamıyordum bir haftadır bebeğim huzurlu sakin olsun diye sabaha namazlarına kendiliğimden kalkabiliyorum
Gün içerisnde sürekli Kuran dinliyorum.
Sabah erkekn kalkıyorum işimi erkenden bitiriyorum.
Bol bol kitap okuyorum.
Namazlarımı daha düzenli kılıyorum.
Yemek saatlerime dikkat ediyorum
Bebek gerçekten İnsanın hayatta sahip olması gerekn en güzel şeymiş.:21::emir_bebek:

Bugün kan testi sonucumu aldım 5+5 haftalık hamileyim.:nazar:

Rabbim tüm isteyenlere benimki gibi hiç ummadıkları bir zamanda ama en kısa zamanda nasip etsin şu an tek duam bu. :16:

ne mutlu sana tatlı hayırlı ugurlu olsun..bak daha doğmadan ne guzellıkler getırıyo hayatına,bı de doğsa ne süprizler yaşayacaksın ınşallah..
bende daha ıkı gun once karar verdım cocuk yapmaya..meğer eşimle aynı şeyı düşünüyormuşuz..demekkı zamanı gelmış.rabbım düşündürüyo..
hayırlısı bakalım..ocakta doğumgunum var bebek müjdesıyle hedıyem olur ınşallah..
dua et bızım ıcın de olur mu canım..sağlıcakla doğurman buyutmen dılegıyle..:))))))

hayırlı olsun hamileliğiniz hemen hayatını değiştirip düzene sokmanızı sağlamış bebişiniz ne güzel saglıklada kucagınıza almanız dileğiyle..

Canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. umarım hayatınıza hep güzellikler getirir:nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar
İki buçuk aylık evliyim
Eşimde bende çocuk düşünümüyorduk fakat öyle herhangi bir korunmada olmuyordu
Gurbete gelin oldum eşimde bende burada yalnızdık.
Karışan görüşen olmadığı için çok rahattım istediğim saatte kalkıyordum evi bir hafta hiç süpürmediğim oluyordu
Kursa filan başlamıştım geziyorduk filan
Geçen ay gece uykudan mide bulantılarıyla uyanıyordum. Gün içerisinde sanki birşey olmuş gibi ağlamaya başlıyordum hatta eşimle gelecekteki sorunlarımız için şimdiden ağlamaya başlamıştım. En ufak birşey dese şaka yapsa küsüyordum ona. Ama hiç mi hiç Hamilelelik aklıma gelmemişti
Adet günüm her zamanki gibi rutin ağrılarım olmuştu.
O gün dışarı çıkacaktık yanıma ped, ağrı kesici, belime sarmak için şal filan almıştım
Lekelerim geldi ama devam etmedi
Bel ağrıları başladı
Annemi aradım öyle laf arasında "bende adet olacam birtürlü olamıyorum sancım var ama kendisi yok" dedim gayet sakin bir şekilde annem "aman hamile olursunda bende sende öyle olmuştum deyince bana dank etti
Gittim ertesi gün test aldım ama hiç hamile olmayı istemiyordum testte ikinci çizgi silik çıktı, akşama kadar oturdum ağladım erken oldu ama diye sürekli ağlıyordum.:43:

Sonra annem kızdı günah kızım dedi.biraz konuştuk.
Bir kaç gün sonra içime sevgisi düştü, internetten ne kadarlık olduğuna filan bakıyorum.
Evlendikten sonra sabah namazlarına kalkamıyordum bir haftadır bebeğim huzurlu sakin olsun diye sabaha namazlarına kendiliğimden kalkabiliyorum
Gün içerisnde sürekli Kuran dinliyorum.
Sabah erkekn kalkıyorum işimi erkenden bitiriyorum.
Bol bol kitap okuyorum.
Namazlarımı daha düzenli kılıyorum.
Yemek saatlerime dikkat ediyorum
Bebek gerçekten İnsanın hayatta sahip olması gerekn en güzel şeymiş.:21::emir_bebek:

Bugün kan testi sonucumu aldım 5+5 haftalık hamileyim.:nazar:

Rabbim tüm isteyenlere benimki gibi hiç ummadıkları bir zamanda ama en kısa zamanda nasip etsin şu an tek duam bu. :16:
:nazar::nazar::nazar::nazar:canım tebrik ederim inşallah Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim ne güzel kendimi anımsadım yazdıklarını okuyunca,ben de evlendikten bir iki ay sora hamile kaldım önce panikledim ağladımsora mutlu oldum hemen alıştım şimdi kocaman kızım var iyiki erkenden olmuş onu canımdan çok seviyorum..

Back
X