- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
Üzgünüm ,yaralıyım gerçekten sevdim ama çok arada kaldım çok yoruldum.Sevgilimin sadece annesi var babası yok ablası var oda evli. sevgilim annesi ile yaşıyor,kendi evleri tanıştıgımızda ben durumun böyle oldugunu bilmiyordum sonra öğrendim ona evlendiğinde annenle mi yaşıcaksın diye sordugumda evet dedi.
Ozamandan bu zamana hep konuştuk ben yapamam dedim o bende ayrı hane açamam dedim,etrafım herkes arkadaslarım bir oturulmaz aynı evde yaşanmaz dedi
yüksekokul mezunuyum iş arıyorum çalışmama giyimime kuşamıma hiçbişeyime karışmıyor ve inanılmaz anlaşıyoruz çok seviyoruz onun gibisini bulamıcamı biliyorum
ama korkuyorum çevrem ailem arkadaslarım herkez böyle dediği için korkuyorum dün akşam sonkez sordu bana ben buyum benım durumumda bu benım zaten bir evim var,ayrı hane açamam dedi.ya bana tamam dersin basımın tacı olursun ya da severek ayrılırız dedi
seni çok seviyorum ama yapamıcam dedim
çok sevdim gerçekten çok iyi çok güzel ama kimse dört dörtlük olmuyor derler ya işte ben bunu yaşadım
umarım pişman olmam,oda ağladı bende ağladım ağlaya ağlaya ayrıldık
Ozamandan bu zamana hep konuştuk ben yapamam dedim o bende ayrı hane açamam dedim,etrafım herkes arkadaslarım bir oturulmaz aynı evde yaşanmaz dedi
seni çok seviyorum ama yapamıcam dedim