Ayrı şehirlerdeyiz bir araya gelmek için sabrediyoruz :(

goooody

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
2.287
4.008
333
Merhaba Hanımlar,

Nişanlım ile ayrı şehirlerdeyiz. Bir araya gelmemiz için doktora eğitimime onun bulunduğu şehirde devam etmem lazım. Üniversitede araş. gör olarak çalışıyorum. Yaz başından beri telaş silsilesi yaşıyorum. Önce yüksek lisansı bitireyim diye koşuşturup durdum. Sonra doktoramı farklı bir üniversitede yapmak için yök ün onayını almam gerektiği için işlemleri başlattım. Nişanlımın bulunduğu şehirde tercih edebileceğim kriterlere uygun sadece 1 kişilik doktora kontenjanı var. (ona da ben girmeyi umuyorum :) ). Temmuz ayından beri sürekli belirsizlik var hayatımızda. Plan bile yapamıyoruz. Sonuca göre eğer gidebilirsem Kasım sonunda düğün yapmak istiyoruz. Olmazsa ben 1 dönem daha bekleyeceğim doktoraya başlamadan 2. dönem yine gitmeye çalışacağım. Nişanlımın gelmesi için istifa etmesi gerekiyor gelip burada yeni bir düzen kurması da problem. Kafamız öyle karışık ki olacak mı olmayacak mı bin bir tane soru uçuşup duruyor kafamda. Doktoraya onun olduğu şehirde kabul edilip edilmediğim bugün belli olacak inşallah her an belli olabilir. Beklemek o kadar zor ki anlatamam saatler gün gibi geçiyor, kalbim güm güm atıyor, neredeyse titreyeceğim heyecandan. Artık belli olsa şu iş artık planlarımızı ihtimaller üzerine yapmasak. :( Eninde sonunda bir araya geleceğiz ama ne zaman? Bu ülkede keşke eşleri bir araya getirebilmek için daha esnek kanunlar olsa diyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler

Canım inşallah bugün güzel haberlerini alırız. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Back
X