ayrılalı 1 yılı geçti ama ?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
aynı mahallede oturuyoruz ve alt katta olduğum için sürekli önümdeki sokağı kullanıyor. diğer sokak ona daha yakınken, beni göreceğini bildiği halde karşımdaki sokaktan geçiyor. günde birkaç kere görüyorum. görmediklerimi saymıyorum bile
bir insan nasıl bir ruh yapısındadır, niye böyle bir hareket yapar
bitmiş gitmiş
böyle yapınca daha çok canı acımıyor mu
daha çok üzülmüyor mu
yoksa hoşuna mı gidiyor onuda anlamadım
ben yolum düşse bile onun evinin birkaç sokak ötesinden bile geçmemeye çalışıyorum. çünkü gerek yok. en güzeli görmemek.
neden bunu yapar bir insan artık sinir oluyorum
hergün görmekten geçerken beni dikizlemesinden sıkıldım

Niye konuyu düzenlediniz? Ilk acildiginda ayni mahalede oturdugunuzu yazmistiniz galiba. Ayni mahalede oturuyorsaniz evinizin önünden gecmesi normal degilmi?

Kendi kendine gelin güvey oluyor olabilirsin. Erkekler o kadar plan program yapacak yaradılışta değildir. Aklına bile gelmiyordur senin böyle düşüneceğin.

istedigi cevaplari alamayinca konuyu düzenleyip sadece "niye evimin önünden geciyor" diye sordun. Bencede kendi kendine gelin güven oluyor. Belkide seni unutamamis dememizi bekledi :)

aynı mahallede oturuyoruz ve alt katta olduğum için sürekli önümdeki sokağı kullanıyor. diğer sokak ona daha yakınken, beni göreceğini bildiği halde karşımdaki sokaktan geçiyor. günde birkaç kere görüyorum. görmediklerimi saymıyorum bile
bir insan nasıl bir ruh yapısındadır, niye böyle bir hareket yapar
bitmiş gitmiş
böyle yapınca daha çok canı acımıyor mu
daha çok üzülmüyor mu
yoksa hoşuna mı gidiyor onuda anlamadım
ben yolum düşse bile onun evinin birkaç sokak ötesinden bile geçmemeye çalışıyorum. çünkü gerek yok. en güzeli görmemek.
neden bunu yapar bir insan artık sinir oluyorum
hergün görmekten geçerken beni dikizlemesinden sıkıldım
istediğin cevapları alamayınca konuyu neden değiştiriyorsun ki kendini kandırmak seni yormuyor mu?

Allah allah. Ayni mahallenin insanisiniz. Adam yolunu mu degistirsin?
Bence takilma bile.
Ayrılık var ayrilik var gerci. Ben eger deger verdiğim, guzel zamanlar gecirdigim biriyse o sokaktan gecerken mutlu oluyorum. 6 sene once mesela houzopolo pasajinda cok tatli biriyle tanışmistim,bir seneyi geckin sevgili olmustuk. Sona ayrilinca terk-i diyar eyledi ulkeyi, simdi de evli hatta (yok canim stalk yok,sagolsun haber verdi,onun adina sevineyim diye). Her neyse,aradan 6 sene gecti ama ben bazen duraga gidecekken falan ozellikle o pasajdan geciyorum. Cunku bana mutluluk veriyor. Ne 'unutmadim aklimda' diye,ne baska birsey icin. Hosuma gidiyor sadece,oranin enerjisi beni mutlu ediyor
Oysa sevmedigim birini hatirlatan yerler beni boguyor. Artik taşındığını ve gormeyecegimi bildigim halde 'ya görürsem' diye korkup Ünalan metrobusunden metrosuna o uzun yolu kullanmamişliğim da olmuştu zamaninda :)
Yani cesit cesit sebebi olabilir ama bence asil sebep artik kendi hayatina bakmasi, mahallenin ona seni degil mahalleyi hatirlatiyor olusu

Ya umursamıyorsa, bu açıdan bakmak daha iyi. Bence siz unutamadığınız için onu düşünerek evinin ordan geçmiyorsunuz, psikoloji :halay:

Niçin ayrılmıştınız.Kim ayrılmıştı.Senı unutamasa ayrılmamak ıcın her seyı yapardı bence.

Back
X