aklına gelmese niye ben köşede olduğum zamanlar boynu 180 derece dönüyor bakmak içinbence aklına bile gelmiyor erkekler normalde bile böyle detay düşünen canlılar değil.kaldı ki 1 sene geçmiş yani onu mu hesaplayacak.
Katiliyorum yikildimKendi kendine gelin güvey oluyor olabilirsin. Erkekler o kadar plan program yapacak yaradılışta değildir. Aklına bile gelmiyordur senin böyle düşüneceğin.
Kendi kendine gelin güvey oluyor olabilirsin. Erkekler o kadar plan program yapacak yaradılışta değildir. Aklına bile gelmiyordur senin böyle düşüneceğin.
sen baya her şeyden bir şey çıkartmak için zorluyorsun ama.aklına gelmese niye ben köşede olduğum zamanlar boynu 180 derece dönüyor bakmak için
istediğin cevapları alamayınca konuyu neden değiştiriyorsun ki kendini kandırmak seni yormuyor mu?aynı mahallede oturuyoruz ve alt katta olduğum için sürekli önümdeki sokağı kullanıyor. diğer sokak ona daha yakınken, beni göreceğini bildiği halde karşımdaki sokaktan geçiyor. günde birkaç kere görüyorum. görmediklerimi saymıyorum bile
bir insan nasıl bir ruh yapısındadır, niye böyle bir hareket yapar
bitmiş gitmiş
böyle yapınca daha çok canı acımıyor mu
daha çok üzülmüyor mu
yoksa hoşuna mı gidiyor onuda anlamadım
ben yolum düşse bile onun evinin birkaç sokak ötesinden bile geçmemeye çalışıyorum. çünkü gerek yok. en güzeli görmemek.
neden bunu yapar bir insan artık sinir oluyorum
hergün görmekten geçerken beni dikizlemesinden sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?