- Konu Sahibi melekcik424242
arkadaşlar o kadar dertliyimki sabaha kadar ağladım.geçen yıl 1 tanışıp nişanlandım.ama nişanlımın annesi yalnız ve başlangıçta bizimle yaşamak istediğini belirtti .gelir gider hastalanır bakarız ama sürekli olmaz dedim .oğlum senin mutluluğun için ben çekileyim dedi.öylece anlaşıp nişanlandık.yalnız nişanlılık sürecinde annesi ve tüm aailesi bana çok sorumsuzca davrandılar.kayınvalidem küçük bir hediye aldığında eltimden gizli saklı alırdı korktuğundan.bunları nişanlıma dile getirdiğimde o bizi düşünüyor para arttıralım.bu ve bunun gibi şeyleri dile getirdiğimde bizi düşünüyor diye başlardı beni avutmaya.meğer hapsi yalanmı.bir tanesi orataya çıktı diğerleride geldi.evleneceğim insan 10 aydır bnaa yalan söylüyormş.annesi gerçektende sorumsuz bir kadınmış ve hala bunu kabullenemiyor.24 temmuza düğünümüz var.ne yapacğımı bilmiyorum.dürüstlüğe karşı hassas oldğmu bile bile bana fazlasıyla yalanlar söylemiş.nedenide ailesinin iyi tanıyacakmışım.nasıl atacam bu nişanı pişman olurmuyum kara kara düşünüyırm.