arkadaşım konuyu şöyle anladım "nişanlın ailesinin açıklarını (ufak defek) saklama gereği duymuş"..bumudur..sende buna kızdın neden saklıyor diye..
canım ben bunda bi kötülük göremedim,hangimiz kusursusuz hepimizin eksikleri var ailemizinde öyle..hangimiz oturupda ailemizin eksiklerini,hatalarını eşlerimize nişanlımıza ballandıra ballandıra anlatıyoruz..ben yapmam şahsen..yarın bigün elektrik su olarak geri dönüyor onlar..kötülemem ama olduğundan farklıda göstermem ne kendimi ne ailemi..bırakırım kendi tanısın..eksikleri varsada onlar benim ailem olduğu gibi kabul etmek zorunda nasılki biz onların ailelerini kabulleniyorsak..bence eleştirme hakkına bile sahip deil..bende değilim,napalım insan ailesini seçebiliyor mu..
nişanlında annesini eksik göstermek istememiş,hem bu insanın gururunu incitir..
benim aileminde nişan afiresinde eksikleri oldu borçları yüzünden babamın,ben üzerine tamamladım ailemin eksiğini örttüm..hiçde demedim nişanlıma şunu benim paramla aldım diye..niye babamı eksik bilsin,el kısmı demezki borcu harcı varmış yapamış,dicekki bi kızına yetemedi..niye dedirteyim onu..
bu benim fikrim..senin nişanlında ailesinin eksiklerini örtebilmişse ne mutlu ona..