- Konu Sahibi FashionbyHatis
kizlik konusunda bisey diyemicem yaparken kendinize nasil guvendi iseniz sonrasinda da ayni sekilde guvenin. boyle oturup ben kiz degilim ya napicam gibi dusuncelere mi kapiliyorsunuz ben anlamiyorum ki bir organiniz eksilmiyor neticede.
ama sevgiliniz konusunda diyeceklerim var, birbirinize kisitlar koymak icin midir sevgililik? yoksa ozgur bireylerin birbirlerine asik olduklarinda birbirlerinin hayatlarina girmesi midir? elbette bir takim sorumluluklar olcak ama zaman gibi kistaslar koymak ne kadar akillica? trafige takildim dese simdi size inanmak zorunda kalacaksiniz.. onu kendi elleirnizle yalana itmeyin ve kendinizi de buna inanmak zorunda birakmayin derim..
biraz sakin olun seven adam sevdigini bile bile uzmeye calismaz..
rahat olun biraz sana guveniyorum yanlis bisey yapmazsin imajini cizin.. ama dimdik durun kendinize guvenin.. gerisini de Allaha havale edin.. bi yanlisi varsa bagdattan donsun gelsin deyin yani..
bu panik bu stres bu guvensizlik bastan size zararli..
sana katılıyorum canım.birbirinizi bu kadar sıkmayın.bırak adam biraz gezsin.ne var yani bunda.bu kadar kısıtlama yaparsanız zaten sizden bıkar.