• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılayım mı ?Ne olur yazın!

kizlik konusunda bisey diyemicem yaparken kendinize nasil guvendi iseniz sonrasinda da ayni sekilde guvenin. boyle oturup ben kiz degilim ya napicam gibi dusuncelere mi kapiliyorsunuz ben anlamiyorum ki bir organiniz eksilmiyor neticede.
ama sevgiliniz konusunda diyeceklerim var, birbirinize kisitlar koymak icin midir sevgililik? yoksa ozgur bireylerin birbirlerine asik olduklarinda birbirlerinin hayatlarina girmesi midir? elbette bir takim sorumluluklar olcak ama zaman gibi kistaslar koymak ne kadar akillica? trafige takildim dese simdi size inanmak zorunda kalacaksiniz.. onu kendi elleirnizle yalana itmeyin ve kendinizi de buna inanmak zorunda birakmayin derim..
biraz sakin olun seven adam sevdigini bile bile uzmeye calismaz..
rahat olun biraz sana guveniyorum yanlis bisey yapmazsin imajini cizin.. ama dimdik durun kendinize guvenin.. gerisini de Allaha havale edin.. bi yanlisi varsa bagdattan donsun gelsin deyin yani..
bu panik bu stres bu guvensizlik bastan size zararli..

sana katılıyorum canım.birbirinizi bu kadar sıkmayın.bırak adam biraz gezsin.ne var yani bunda.bu kadar kısıtlama yaparsanız zaten sizden bıkar.

Afedersın ben sunu anlayamdım ; hep bırbırınıze şimdi gel ,şimdi git ,şu saatte evde ol şu saatte dışarı çık dıyemı yasadınız birlikteliğinizi???
yalanlar ??demıssın
ne yalanları ??
o sana evdeyım deyıp dışarı mı çıkıo ?

Öncelıkle sunu soyleyeyım ;sabunu bıle sıksan elınden kaçar bu çok klasıkır ama gercektır.. nıye ılışkı boyle garıp dikteler ve yönetımlerle çıkmaza sokuyorsunuz ..
bu sekılde bırbırınızı yonetemezsınız.. ne sen onu ,ne de o senı ..sıkılırsınız ...
yanı evlılığınız bıle tatsız olur ..
bıraz rahat olsan bu kadar ona karısmasan .. o da bı ınsan ve unutma karsında kı bır erkek ..
annen babana böyle mı yapıo ??

erkeği bıraz rahat bırakacaksın ama iplerinin senın elınde oldugunu anlamayacak ..
böyle gitme ,onla bunla görüşme dersen enınde sonunda yalanlar hava da uçar.. zorla sana yalan söylemesını sağlıyorsun .. ve iş ciddiye bındıkçe senın degıl onun kurallarına uymak zrunda kalacagını sana "" tamam olur yaparım " gıbı seyler soylerek kendı bıldıgını yapmasıyla ifade edıo ..

öncelıkle sen ne kadar aılenın sözünü dınlıyorsun kı sevgılının de senın sözünü dınleyıp sana yalanlar soylemeyecegını umut edıyorsun ..
sıkarsan ve kurallar koyarsan kim olursa olsun yalan söyler hatta bir süre sonra senı takmaz bıle ..
ne olur duygusal ilişkilerde bıraz mantıkla hareket etmek gerektıgını düşünelim..

ayağına prangada bağlasan kafese de koysan yapacagını yapar ..
kimse esareti sevmez..
seninkisi biraz esir almak olmuş..

Back