• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldığım kişi intihar etti..

Zombiella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
97
21
98
31
Canim o kadar aciyor ki ellerin titreyerek yazıyorum. Ben 3 aya yakin bir sure biriyle sevgili oldum. Sonra hissettikleri min çok kuvvetli olmadigini anlayarak onu kandirmadan her şeyi anlatarak ayrildim. O hep israr etti. Seni mutlu edicem dedi ama ayrildim. 2 gün önce intihar etmiş. Asmis kendini ip kopmuş. Hastaneye kaldirmislar. İyiymis. Vicdan azabindan uyuyamiyorum. Kendiminde kalp hastaligi var kalbim agriyor düşündükçe sürekli agliyorum. Ben ne yaspacagim...

Kndisimi söyledi intihar ettigini bşklrndanmı duydun

emin misin intihar ettiğinden? oyun olmasın sakın insanın canına kıyması öyle kolay değildir

ayrıca öyle bile olsa birinin canın yakmamak için kendini feda edecek değilsin.

Öncelik ile bunu nereden duydunuz gerçekliğine eminmisin ?

Vicdan azabı duyacak bir şey yok yıpratma kendini güzellikle anlatmışsın kendini senden çıkmış

Bir psikolog söylemişti
intihar için genetik meyil lazım
her derin depresyona giren intihar edemezmiş genetik meyil varsa o yola tercihi güçlenirmiş ancak
kendinizi suçlamayın boştan yere

Kizlar kesinlikle yalan değil. Ortak arkadaş imiz oda arkadasim. Oda inanmadi . ama ailesi gelmiş su an eve goturuyorlarmis. Dudagi falan patlamis ip kopup düşünce. O kadar kötüyüm ki. Suç benim..

Kizlar kesinlikle yalan değil. Ortak arkadaş imiz oda arkadasim. Oda inanmadi . ama ailesi gelmiş su an eve goturuyorlarmis. Dudagi falan patlamis ip kopup düşünce. O kadar kötüyüm ki. Suç benim..

o zaman geri dön nasılsa suç senin,bak senin yüzünden çocuk ölüyormuş neredeyse.

bunları duymak istiyorsan bak yazdık ama suç senin değil.denemişsiniz olmamış ve bitmiş.artık gerisi onun tercihi.

bunda kotu olacak bir sey yok. ama kendiniz icin endiselenebilirsiniz, kendine kiyabilen insan size neler yapmaz?

Back
X