Ayrıldığım sevgilim benden önceki sevgilisine veya benden sonraki sevgilisine aynı davranır mi?

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
156
53
31
Merhaba kizlar . Bir sevgilim vardı. Kıskançlık, cimrilik , bir şeyleri dayatma , alınma ve küsme gibi huyları vardı. Ailesine karşı da tavrı böyle . Benden önceki ilişkilerinin detayını bilmiyorum. Benden sonra olacak sevgilisine de aynı şekilde davranır mi ? Tavır sadece bana mı özeldir?

Bunun sizin için ne önemi var onu anlamadım ayrilmissiniz ne güzel böyle birinden ne güzel iste

İlişki bittikten sonra , kişilerin özel hayatında kimin olduğu ona iyi ya da kötü davrandığı artık bizi ilgilendirmez. Bırakın sevgili olmayı eş olmuş olsaydınız da boşanınca herkesin hakkında hayırlısıdır.. umarım bu özelliklerini saydığınız birini özlemiyorsunuzdur özlüyorsanız sizin için temennim biran evvel bu hislerden kurtulmanız

Bunun sizin için ne önemi var onu anlamadım ayrilmissiniz ne güzel böyle birinden ne güzel iste
Cunku benim birçok şeyi alttan alışım ona bu özgüveni verdiği için mi kötü tarafını gördüm diye şüpheye düşmeye başladım . Yoksa huyu mu bu onu cozmeye çalışıyorum

Cunku benim birçok şeyi alttan alışım ona bu özgüveni verdiği için mi kötü tarafını gördüm diye şüpheye düşmeye başladım . Yoksa huyu mu bu onu cozmeye çalışıyorum
Huyu böyledir genel size karşı olduğunu sanmıyorum ..ama tabi her kötü davranışını alttan aldıysanız o da daha fazlasıni yapmış olabilr ..rest çekmek gerekiyor arada..ama düşünmeyin artık size uygun değilmiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…