Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevdiğim biri uzakta önceden cok iyiydik sonra ayrıldk şimdi arkadaş gibi konusuyoruz ama su anda ne konusacagımı bilmiyorum hem konuşmak istiyorum hem konu bulamıyorum yardım edin lütfen ((((
sevdiğim biri uzakta önceden cok iyiydik sonra ayrıldk şimdi arkadaş gibi konusuyoruz ama su anda ne konusacagımı bilmiyorum hem konuşmak istiyorum hem konu bulamıyorum yardım edin lütfen ((((
o başka şehirde bn başka şehirde bn onun yanına gitcektim sorun cıktı cıkardı o yüzden ayrılmıstk 3 ay sonra msj attı şimdi ise konusack konu bulamıyorum ama seviyorum
o başka şehirde bn başka şehirde bn onun yanına gitcektim sorun cıktı cıkardı o yüzden ayrılmıstk 3 ay sonra msj attı şimdi ise konusack konu bulamıyorum ama seviyorum
Anladığıma göre sen onun yanına gitmeyesin diye sorun çıkarmış ve çok basit konu yüzünden ayrılmışsız canım benim beni yalnış anlamada basit konular yüzünden iki bir birini seven insan ayrılmazlar bir birilerinden sonra tam 3 ay sonra mesaj atmış gerçekten seven bu kadar beklemez hemen özür diler sevdiği kadından ee peki özürmü dilemişatdığı mesajda ?
cnm bn onun yanına gitcektm aylardr hazırlandım bir hafta kala gelme ddi bn yazıklar olsun ddm 3 ay sonra msj attı şimdi ise konusacak konu yok ve attıgm mesajlara bazen cevap vermiyor
cnm bn onun yanına gitcektm aylardr hazırlandım bir hafta kala gelme ddi bn yazıklar olsun ddm 3 ay sonra msj attı şimdi ise konusacak konu yok ve attıgm mesajlara bazen cevap vermiyor
Canım benim ya sana tafsiyem hiç konuşma mesaj falanda atma sil onu hayatından o seni sevmiyor sen neden sevesin ki seni sevmeyen değer vermeyen birini.