• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldığım sevgilimin neler hissettiğini nasıl öğrenebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yagmur58
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yagmur58

Ziyaretçi
Merhaba.Sevgilimden ayrılalı iki hafta oldu. Ayrılmak isteyen bendim aslında kıymetimi anlasın istedim çünki gereksiz insanlar yüzünden beni kırıyordu.O da kabul etti ayrılığı. Ama sürekli ayrılmak istediğim için burnumu sürttürmek istediğini ve ilerde çıkıp geleceğini düşünüyorum. Ama bu belirsizlik kafamı çok meşgul ediyor.
Aklıma bir plan geldi ve uygulamaya başladım. Şuan konuşmadığım bir arkadaşım bana şifresini söylemişti bende o şifreden erkek arkadaşıma mesaj çektim nasılsın diye o da iyi olmaya çalışıyorum dedi.Msn de görüşeceğiz. Ama bana karşı neler hissettiğini öğrenmek için neler sormalıyım bilmiyorum.Siz böyle bir durumda neler sorardınız?

Çok riskli, bir anlarsa sizin olduğunuzu ...:sm_confused: bunun yerine arkadaşınız konuşsa ya, yazıştıklarını kopyalar sizde okursunuz. Bana yapılsa zaten uzun süredir görüşmediğim kişi bana özel hayatımla ilgili sorular sorduğunda kılanırdım ama bir de emin olursam vay haline..

o arkadaşımla konuşmuyorum zaten.Asıl riskli olan bu zaten:)Bu yüzden erkek arkadaşımın şüpheleneceğini sanmam çünki o arkadaşımla konuşmadığımızı biliyor

aranızın nasıl olduğunu felan sorsa o ark.ayrıldık derse de nie dese geri barışcakmısınız gibi bişiler sorsa

kusura bakmayın ama çok gereksiz buluyorum böyle şeyleri
sevgiliyi denemeler ufak oyunlar falan
çocuk musunuz siz??
ne gerek var böyle şeylere
aç telefonu yada geç karşına sor adam gibi pişman mısın de
ha güvenmiyorsan doğruları söyleceğinden emin değilsen falan
zaten ortada bir yanlış var demektir
güven olmadan ilişki olmaz bunuda bilesin...
ayrılmakla kimseyi cezalandıramazsın ancak kendini cezalandırırsın
şurda kıvrım kıvrım kıvranan ne yapsam diye düşünen sen değil misin
e sen şimdi bu ayrılıkla kimi cezalandırmış oldun
bi düşün derim...

adı ustunde eskı sevgılı neden gecmıse takılıyosunuz kı gelecege bakın eger sızı dusunuyo oldgnu bılsenız gerımı doneceksınız?..

ben onu arayamam ararsam eğer bundan sonraki bütün tavırlarım anlamsız olur. Bir şeyin değerini en iyi kaybedince anlarsınız. Bende bunu yaşatmak için ayrıldım. Evet risk aldım geri gelirse ben kazanacağım ama gelmezse kaybetmiş olmayacağım

ben onu arayamam ararsam eğer bundan sonraki bütün tavırlarım anlamsız olur. Bir şeyin değerini en iyi kaybedince anlarsınız. Bende bunu yaşatmak için ayrıldım. Evet risk aldım geri gelirse ben kazanacağım ama gelmezse kaybetmiş olmayacağım

peki şu an yaptığınız nedir??
merak etmiyormusunuz bilgi sızdırmak için ufak oyunlara başvurmuyor musunuz
şu an yaptıklarınız ne kadar anlamlı sizce

o zaman sadece bekleseniz..
gelirse kazanmış olursunuz.

riski almışsınız tamam ama madem bir oyunun içindesiniz şuan, kurallarına göre oynasanız..(merak etseniz de içinize gömerek.)

eğer ki o arkadaşınızın siz olduğunu anlarsa erkek arkadaşınızın gözünde çok çok küçülürsünüz haberiniz olsun.
telafisi olmayacak bi küçülme olur.
onun yerine barışma mesajı atsanız bile daha iyi.

gerçi ne dersek diyelim bu oyuna girmişsiniz bi kere, geri de dönülmez pek.
deneyin bakalım.

çocuk musunuz siz??
bi düşün derim...

alkisalkisalkis a.s.

tamam güzel de daha iki hafta olmuş.. o zaman kendinize bir tarih belirleyin ve o zamana kadar bekleyin.. olmuyorsa zorlamayın barışmayı deneyin.. oyunların ilişkinize daha büyük zararlar vermesi kaçınılmazdır..

Yagmur_58 ben SENii çoook Guzel anliyorum canim .. seninle ayni durumdayiz ..
Sen bakma ..
ben de ona artik konusmak istemedigimi filan soyledim bitti yani .. ama yine konusurmu benimle hiiç bilmiyorum .. !!

ama senin gibi msn de baska birisi olarak onunla gorusemem !! yani zannetmiyorum boyle bi olasiligi !!
severse gelir , sevmezse gelmez derler ama ... benim bi arkadasim da boyle yapmisti .. daha ii anlamak icin .. ve onun uzldugunu ve yapamadigini anladi .. ama yinede ..
bu erkekler Odun olduklari için biraz bazen anlamiyolar , yada kendilerine yediremiyolar ..
yani hersey mumkun olabilir bende bilmiyoruum
ERKEKLERI kim anlamiski bugune KADAR !!:1no2::1no2: gelsin anlatsin bi guzel..

aklima bi fikir geldi .. mesela ona
arkadasim sana hiiç benimle ilgili bi sey diyomu filan diye sor ( geri konusmak istiyomus gibi yapsin yani arkdasin yani sen ) oda yok der ki eminim .. sende
ona ulasmaya çalisiyorum filan .. msj attim aradim yok cvp veren gfilan dersen ..
noldu anlamadim diye belki Düsünür , telaslanir ne biliim ..

sadece bi oneri ..belki bunu yazardimben , yani sen bilirsin yine canim ..

erkekler biraz değil hepten odun güzelim ya benimkine artık defol git istemiyorum seni diyorum adam gene karşımda gene karşımda.

çocuk musunuz siz??
bi düşün derim...

söyleyecek söz kalmamış

sevmiyo cnm ya adam benden intikam almak için peşimde. Ne yaptımda neyin intikamını alıcakonuda bilmiyorum ya neyse

seviosa o döncektir zaten böyle oyunlar oynamana hiç gerek yok bide ayrılan taraf sensin çok saçma bence..

sevmiyo cnm ya adam benden intikam almak için peşimde. Ne yaptımda neyin intikamını alıcakonuda bilmiyorum ya neyse

sen ona karşılık vermiyosun ki nasıl intikam alcak =) sadece kendini rezil edio böle salaklar işte benmde vr başımda böle bi takıntılı aptal =)) bırak ne hali varsa görsün :oklava:

Düşüncelerini öğrenince ona geri mi? gidicem...
Yada ondan nefret mi? edicem...şakkıdı

Ne düşünürse düşünsün. Biten bitmiş giden gitmiş.
Yoluma bakarımkaydirigubbakcemile4

Back
X