Ayrıldık ama bir türlü kopamadık

estia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
25
0
86
Çanakkale
3 buçuk yıllık bi ilişkinin ardından ayrıldık ama bi türlü kopamadık. uzak şehirlerde olduğumuz için telle görüşüyoruz, sevgi cümleleri kullanıyo yanıma gelmek istiyo beni yanına çağırıyo. belki konuşmamam daha mantıklı ama özlüyorum.. barışalım die çabaladım bi süre, seni seviyorum biliyosn ama barışıp sorunlar yaşamaktansa bölesi daha iyi diyo. yakın zamanda da özledik görüşelim diye ısrar ediyo ama karar veremiyorum kızlar. gitsem onu yeniden kaybetmiş gibi gelcek dönüşüm, gitmesem onu görme şansım yok olcak. aklım ve duygularım çarpışmada resmen. siz olsanız ne yapardınız?

3 buçuk yıllık bi ilişkinin ardından ayrıldık ama bi türlü kopamadık. uzak şehirlerde olduğumuz için telle görüşüyoruz, sevgi cümleleri kullanıyo yanıma gelmek istiyo beni yanına çağırıyo. belki konuşmamam daha mantıklı ama özlüyorum.. barışalım die çabaladım bi süre, seni seviyorum biliyosn ama barışıp sorunlar yaşamaktansa bölesi daha iyi diyo. yakın zamanda da özledik görüşelim diye ısrar ediyo ama karar veremiyorum kızlar. gitsem onu yeniden kaybetmiş gibi gelcek dönüşüm, gitmesem onu görme şansım yok olcak. aklım ve duygularım çarpışmada resmen. siz olsanız ne yapardınız?

böyle daha iyi ne demek yaw, böyle ilişki mi olur, daha ne olduğu bile belli olmayan bi ilişki sadece acı verir insana
ya komple ayrılın, ya barışın sevgiliyiz diyebilin
neden ayrılmıştınız ki

Barışıp sorunlar yaşamaktansa barışmayalım..ama yinede görüşelimm..
Sevgilinizin istediği nasıl bir ilişki anlayamadımm canımm.NE yardan ne serden....

açık konuşmalıyım ki hata benimdi. hoyrat davrandım, dediğim dedik oldum. bana göre doğru olanları yaptım ve saygı duymasını bekledim ama onu anlamaya çalışmadım. mesela erkek arkadaşlarım arasında sevmediği kişiler olup görüşme dediği kişiler olsa savunmaya geçip normal bi arkadaşlık işte kıskançlık etme der kapatırdım konuyu. benden değerlimi derdi, kıyas yapman çok saçma derdim konu yine kapanırdı. meğer beklediği sadece bnm için önemli olduğunu hissetmekmiş bilemedim zamanında. basit kıskançlıklar sandım. bu gibi konular arta arta bu hale geldik..suç bizzat benim..

açık konuşmalıyım ki hata benimdi. hoyrat davrandım, dediğim dedik oldum. bana göre doğru olanları yaptım ve saygı duymasını bekledim ama onu anlamaya çalışmadım. mesela erkek arkadaşlarım arasında sevmediği kişiler olup görüşme dediği kişiler olsa savunmaya geçip normal bi arkadaşlık işte kıskançlık etme der kapatırdım konuyu. benden değerlimi derdi, kıyas yapman çok saçma derdim konu yine kapanırdı. meğer beklediği sadece bnm için önemli olduğunu hissetmekmiş bilemedim zamanında. basit kıskançlıklar sandım. bu gibi konular arta arta bu hale geldik..suç bizzat benim..

neden kendini suçluyosun ki, yanlış yapıyosun bence
yani verdiğin tepkiler çok anormal gelmedi bana kıskançlık karşısında

ya kusura bakma ama bence bu adamın hiç özgüveni yok
nasıl bi adam böyle bi ilişki yürütmek isteyebilir, ya sana yalan söylüyo ya hiç özgüven mözgüven yok
senin için hayırlısının tamamen kopmak, tüm internet ve telefonla bağlarını koparmak olduğunu düşündüm
böyle saçma bi ilişkiyi devam ettirerek belkide ne güzel kısmetler kaçırıyorsun, zamanına yazık, ne gerek var canım

ayrılmışsınız:63:telefonda görüşüyosunuz:63:barışalım diyosunuz:63:istemiyo:63:ama gel diyo:63:

mantığım error verdi.sonuç şu gibi geldi özür dilerim ama sizden faydalanmak istiyor cinsel anlamda.bu da çok aptal bi yorum oldu ama çok mantıksız yaşadıklarınız.

yani evet farkındayım oldukça tuhaf, bende içinden çıkamadım zaten ama nedeni öle çirkin bişey olamaz bana kalırsa

inceldiğii yerden koparr hemenn..!! bir kere canın acır en azından çünküü seninle olmak işine gelmioo demekkii önüne gelenlee dehe rehet tekılıyodur neden kendiniii kısıtlasınkii...!! eskii sevgiliden dostt olmazz zatenn...:50::50:

bu bi ilişki değil çelişki canım. vede iletişimini koparmadığım sürecea adı hiç bi zaman ne ilişki olucak nede ayrılık. onun amacı sevgili olamasanızda seni elinde tutma isteği. kopar bağlarını gerisi gelicektir

cnmm bnmm.. böyle devam etmek sana çok acı verir:26: yapcağın en mantıklı şey ne biliyor musun? hayatından tam anlamıyla çıkarmak... hattını değiştir onu hayatından tamamıyla sil sana ulaşamasın... çoık merak ediceksin tekrar arasam mı diceksin ama kendine hakim ol evet bu şekilde de alışkanlık olduğu için acı çekiceksin ama inan zamanla azalıck devamlı acı çekmektense bir anda kopar gitsin...karşına biri çıkar belli mi olur güzeli yaşamak varken bu ızdırap niye?:45::45: bu hem ilşki de değil saçmasapan bir çelişki...

estia bende eşimle aynı durumdayım daha doğrusu durumdaydım boşanma davamız devam ediyor bir araya gelemeyeceğimizi ikimizde kabul ediyoruz ve ona rağmen onun isteği ile görüşüyoruz en son geçen hafta hayatımdan püskürttüm onu ohh beee rahatladım valla adam öyle hayatında değil ama hayatında kafan kaldırmıyor bi süre sonra düşünceleri :27: hayatım bu adamı bi şekilde hayatından çıkaracaksın sana ne kadar zarar verdiğini anlat istersen ona anlar belki benim ki anlamamıştı gerçi :36: ama onun geri döneceği varsa da döner sana zaten senin onu sevginden hayatında çıkarmaya çalıştığını anlayacaktır.Yaniii çıkar o adamı hayatından sonra hayatına girecekse adam akıllı döner zaten dönmezse de zaten hiç senin olmamıştır kalsik bi laf oldu ama doğru..

ya bende ayni durumdayim ve artik gercekten sinirlenmeye basladim.. msnimden yaziyo bisey yokmus gibi ben soguk davraniyorum yok cicek veriyo msnden felan.. sinir oldum yaa.. bana biis verme dedim.. ikide birde sarki sozu yaziyo.. anlamiyorum bu mantigi..bu erkeklerin derdi ne??? :52:

bulmuşsunuz böylelerini bence bırakmayın. ben bi kere ayrıldım adam benden buz gibi soğudu şimdi düşman ldu bana. sevmeyen erkek asla alttan almaz onlarda öyle bir yetenek yok. ben bayan olarak annemi babamı kardeşimi arkadaşımı nişanlımı sokaktaki insanı bile alattan alarak idare ederken onlar sadce sevdikleri kızı kırmamaya çalışırlar:(((

umutsuz kardesim tmmda ben ayrilmadimki o benden ayrildi.. bana bisey yokmus arkadasimmis gibi konusuyo.. nasil davranicamii sasirdim..

aynısını ben yaşadım 2 bçk yıl bi ayrı bi barışık ayrılınca arkadaş kal sonra yine sevgili sonra yine ayrıl arkadaş kal ama arkadaşlık arkadaşlık olmuyo ki tlfnda knşuosn haliyle sevgili gibisin bizde ayrı şehirlerdeydik birlikte olamıyoruz ama tamamen kopamıyoruzda eksik geliyo bi yanın hani istiyosun ömrün boyunca yanında olsun ama sevgili olunca kavgalar gürültüler aslında çok iyi anlaşıp anlaşamama durumu sen çeksen kendini o çekmio falan zor bi durum ama 3 aydır ayrıyız ve arkdş olarakta konuşmuyoruz barışmıştık buraya geldi gitti ve ayrıldık arada nbr die yazıo okadar kalbinin sesini dinle bıçak gibi kesersen daha kötü olursun zamana bırak herşeyi akışına bırak seviyosan eğer... çok sert davranma önemli olduğunu hisettir ona o seni sevmese aman bunlamı uğraşıcam der atar kafasından ortalıkta kızmı kalmadı? belli ki seni hala seviyo ama korkuyo... onun açısından bak

evet belki tekrar baslariz umuduyla bakiyorum bi de.. ama bi yanimda o senden ayrildi diyo.. cok karisik bi durum.. uzaktayiz biz.. benim onu sevmedigimi dusundu.. oyle savundu yani kendini..ayrildi..bu gercekten boyleyse yazik oldu gercekten.. ama konusmalar eskisi gibi .. bi de bizdeki iletisim cok guclu.. kafa yapimiz ayni gibi cakissakta kimse kusemiyo cocuk gibi takiliyos isin komigi o:))))))))) bilmiyorum ya..

diger yandanda acaba bana aci mi cektirmek istiyo diyorum... yani ego tatmini olmasin bu da aklimdan geciyo.. fakat aldigim bi karar var.. eger hayatina biri girerse tamamen kopacak... su an 45 gun oldu ayrilali.. daha sure veriyorum.. ama yeni biri girdiginde ne konusurm ne bisey veda ederim.. cunki bana ters ,dayanamam zaten.. :59: bi dahada donmem.. :59:

Sürüncemede kalmış ilişki sendromu :44:
En etkili tedavisi,bütün irtibatı tez zamanda kesmektir.

ayriyken olan iletisiminiz onun hosuna gidiyor ve bu sekilde adi konmamis bi iliskiyi devam ettirmek istiyorsa size soyleyim o iliskiden hayir gelmez. Bi baskasini bulana kadar gonul eglendirmekten baska bisey degildir. Benim yasadigim ulkede bu duruma birsey diyorlar ama burda yazmam uygun olmaz. Sevgili olmayalim ama arada sirada goruselim, sen gel ben geleyim, opusup koklasalim ama birbirimizden beklentilerimiz olmasin. Oldu canim! Tabi siz onu benden daha iyi tanir ve amacini daha iyi bilirsiniz ama isin icine ozlem de eklenince suan onu kotu goremezsiniz. Zaten belli "suc bende, tamamen benim hatam" diyerek onu aklamaya calisiyorsunuz.

Neyse yinede hakkinizda hayirlisi

Back
X