ayrıldık ama en çok koyandaa..

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
2
296
37
Ankara
kızlar ben nişanlımdan ayrıldım.2 yıldır birlikteydik.2 aydırda nişanlıydık.bana yalan lar sölemiş hep oyun oynamış ailesiyle birlikte .tesadüfen öğrendim şoka girdim.affetmeye meğildendim önce sonra baktım oluyo bitti.çokta seviyoduk.aradı beni biti dedim yüzüğü çıkardım tlf kapadım.ardından msj yazdım eşyalarınızı yarın göndercez die.bi kere bile aramadılar ne o ne ailesi.sormadılar.neden belli yalanlarıı yüzünden ama taş olsa bişiy derdi.zaten 1 aydır ailesi aramıyodu.daha arkamdan ne dolaplar döndü bilmiyom.mutlu oldu demekki bittiğine.bişiy demesmi insan yaa neden die yada hayılrısı olsun tamam die.sustu bende silmeye çalışıyorum.çok zorgünler geçiriyorum.madem düğün yapcak gücünüz yoktu nie gelip beni istediniz.okadar kızgınımki bide hiç aramadıya delircem.msj yazıp yazıp ssiliyom.ama bigün ararsa çok ağır konuşcam kesin.hayatıma silbatan başlamak gibi bişiy.nasıl güçlü olcam bilmiyom herkese güçlü tunlamıyo havasında gözükmeye çalışıyorum ama içim yanıyo .

Off ya off Şu ınsanlar ne zor
ÜzÜlme cnm evlendıkten sonra bı aksılık olması daha kÖtÜ olurdu baŞtan olması daha ıyı olmuŞ.allah sabır versın
ayrıca sen arama msj da yazma bence
dÜnya kÜÇÜk bı gÜn bıyerde gene karŞılaŞırsınız ve bı tÜkÜrme yeter ona

süpersin bi tükürme yeter demi.ah ulan ah .gücünüz yoksa nie böle işe kalkıştınız demi .nie benimle ailemle oynadıınız.çabalıyom dio hitimallre bağlı nişan düğün olurmu .yüzü yok yüzüü

canımm benim üzülmee sakınnn :1hug:
ya bu yalanları evlendikten sonra öğrenseydinn
o zaman ne yapacaktınn kafamçokkarıştı
böylee olmasıı en hayırlısıymış tatlımm..
sen rabbimin sevdiği kullardan biriymişsinki sana her şeyi baştan göstermişş
hiç canını sıkmaa sen bunlardan çok çok daha iyilerine layıksın :teselli:
kimsenin yaptığıda yanına kalmaz lmaz:
rabbim bi yerden çıkartır senin ahını
sen ona sığın yeterki tatlım :1hug:

cok üzücü bir durum :1no2: zor bir sürecten geciceksiniz ne kadar üzücüde olsa.Ama bukdr sorumsuz insanla evlilik olsa ne derece mutlu olurdunuz buda ayrı mesele sizin icin en iyisi olmuş demekten alamıyorum kendimi hem aile hemde nisanlınız anlattıgınız kadarıyla hem sorumsuz hemde inanılmaz derecede rahatlar umarım en kısa sürede atlatırsınız

demek hayırlısı böylemıs hıc kafana takıp üzülme değmez...

BNECEDE DEĞMEZ BENİM ABLAM BU ANLADIKLARINI EVLENDİKTEN SONRA ANLADI
SONUÇ : 1 ÇOCUK BOŞANMAK ÜZERELER VE AŞIRI YIPRANDI
HİİİİÇ KAFANI YORMA hatta aç müzik oyna şükür ki evlenmeden öğrendinnn

Canım ılk Önce hayırlısı buymuŞ ŞÜkret allah yuzune bakmıŞŞ bıde bu yÖnden bak..ya evlenmıŞ lsaydın suan yaŞadıkların normal..ama ılerde ıyıkı olmamıŞ dıceksn..zamana bırak

Hayırlısı böyleymiş canım Rabim herşeyin hayırlısını göstersin düzgün insanı çıkarsın karşına inş

amin inş. ama çok hassa bi dönem geçirdiğimin farkında olmama rağmen kednime gelemiyorum.sanki herşey sahte.ne zormuş silbaştan başlamak.

Canım güçlü ol dik dur bu günlerde geçecek ailen war yanında biraz zaman lazım insanları tanımak çok zor.
Allah yardımcın olsun Rabbimden hakkında herşeyin hayırlısını iste canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…