Ayrildik bile demeden iletisimi kesti cok zoruma gidiyor

Herşey olabilir sebebi.. morali bozuktur, bir şeye üzüldü belki, işleri yoğun, ayrılmak istiyor ya da.

Her durumda salın diyorum.

Benzeri benim de başıma gelmişti. Ayrılık konuşması yapmak istemedim kendiliğinden gitsin diye kestim iletişimi eğer gitmeseydi daha çok üzülecekti. Belki doğru belki yanlış buna takılmayın bırakın bence.

Sen ceptesin. Istediği zaman sığınacağı liman . Adam dengesiz bence engelle gitsin ulaşmak isterse zaten ulaşır

Erkeklerin çoğu böyle korkak. Bitti demiyor çünkü cesareti yok ya da beklemede kalmanız onun için daha iyi. Aramamaya devam edin. Yazarsa hesabını sorarsınız. Yazmazsa kendi bilir

Bazı insanlar ayrılık ya da veda konuşması yapmak istemiyor açıkçası. Bundan kaçıyorlar. Cesaret mi yok diyim istek mi bilmiyorum. Ama bana göre saygısızlık. Her insan en azından bitti lafını hak eder diye düşünüyorum. O kadar vakit geçirilmiş emek verilmiş. Siz yine iyi. Ben bi keresinde iyi geceler canım mesajlarından sonra sabahına kalktığımda her yerden engellenmiş bulmuştum kendimi :) sebebini bile anlamamistim. O dönem çok koymuştu bu şekilde terk edilmek. Ama sonra karşımdakinin karaktersiz olduğunun farkına vardım. Siz de böyle beklemek yerine en azından açıkça sorabilirsiniz neden arayıp sormuyorsun bu ilişkiyi bitirmek mi istiyorsun gibi.. en azından netleşir kafanızda. Böyle belirsizlik daha kötü.

Bence silme.Ben olsam çok mutlu eğleniyor geziyor tarzında durumlar paylaşırım dım onu umursandigimi gösteririm dim çünkü bu adam senin elinde yedek tutuyor ona aslında onun yedek olduğunu gösterir dim

Bence böyle şeyler söyleyerek konu sahibini ümitlendirmeyelim . Net görüşmek istemiyor. Maalesef karşınızdaki kişi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor sizin bu durumunuz sevgiden çok hırsa dönmüş olabilir mi ? lütfen bu kişide anlam aramayı bırakın artık.
Evet hirs kesinlikle var

Çok tanıdık geldi bana. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Hiçbir şey yapma. Ayrılmışsınız gibi kodla kendini beklenti içine girme arar mı diye. Zor biliyorum ama yapmaya çalış. Emin ol paşa paşa arayacak seni. Ama zor yürüyor böyle benimki bitmişti bu sebeplerden ötürü.

Bazı insanlar ayrılık ya da veda konuşması yapmak istemiyor açıkçası. Bundan kaçıyorlar. Cesaret mi yok diyim istek mi bilmiyorum. Ama bana göre saygısızlık. Her insan en azından bitti lafını hak eder diye düşünüyorum. O kadar vakit geçirilmiş emek verilmiş. Siz yine iyi. Ben bi keresinde iyi geceler canım mesajlarından sonra sabahına kalktığımda her yerden engellenmiş bulmuştum kendimi :) sebebini bile anlamamistim. O dönem çok koymuştu bu şekilde terk edilmek. Ama sonra karşımdakinin karaktersiz olduğunun farkına vardım. Siz de böyle beklemek yerine en azından açıkça sorabilirsiniz neden arayıp sormuyorsun bu ilişkiyi bitirmek mi istiyorsun gibi.. en azından netleşir kafanızda. Böyle belirsizlik daha kötü.
Ben buluşmamızdan döndükten sonra mutlu mesut dolanırken ayrılmışız haberim yokmuş. Ertesi gün aradığımda lütfedip söylemişti beyfendi 😅😅

Ben buluşmamızdan döndükten sonra mutlu mesut dolanırken ayrılmışız haberim yokmuş. Ertesi gün aradığımda lütfedip söylemişti beyfendi 😅😅
Ayrilmanin da bir adabi olur, degil mi? Ben de ortada kavga gurultu yokken terk edilmistim. Hal boyle olunca insan baskasi mi var diye dusunuyor. O zaman cok uzulmustum ama simdi iyiki de bitmis diyorum, benzer seyleri yasayanlari gibi.

Bir (çok) uzak mesafe iliskimle aram cok kötüydü . Havaalaninda vedalastiktan sonra gunde bir cumle falan kurar olduk. Sonra üç gunde bir falan... O ara o baska bir ulkeye tatile gitti (allah razi olsun gitmeden cagirdiydi). Gidince hepten iletisimizi kestik.
Ben de zaten "boylesi daha iyi" diye düşündüğümden yazmadim birsey. Kendi hayatima baktim.
Aradan gecmis belki 9 gun
Bir mesaj: darliiing tatilim nasil gecti diye sormayacak misin? Şoyle oldu boyle oldu fil gördüm vs vs ...senin haftan nasil gecti?
:oha::oha::oha:
Beyefendiye göre biz hala berabermisiz. Benim hersey bitmis gibi konusmama da şok oldu.
Yani diyeceğim, belki de ayrilmamissinizdir ona göre 😂😂

Çok tanıdık geldi bana. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Hiçbir şey yapma. Ayrılmışsınız gibi kodla kendini beklenti içine girme arar mı diye. Zor biliyorum ama yapmaya çalış. Emin ol paşa paşa arayacak seni. Ama zor yürüyor böyle benimki bitmişti bu sebeplerden ötürü.
Biliyorum msj atacak yada arayacak ama bem cok yoruldum artik bu gel gitlerden

Bu genelde nasıl olsa ben ne zaman yazarsam döner, affeder kafası erkek işi.

Az canım sıkıldı dur yazmayım.
Herşeyi bahane edeyim, moralim bozuk, sorunlarım var.

Sonra zaman geçer ve mesaj atar.

Bende yaşamıştım.
Uzak mesafe ilişkisiydi.
Bide utanmadan sen hep kalbimdesin sadece ara vermek demişti.
O sırada yaptığı 28373 tane sevgiliyi ve flörtü saymazsak.
Dönünce ben olurum sanıyordu çünkü. Bende şak kesince iletişimi ayrılmıştık.

Bence numarasını silin boylece isteseniz de arayamazsınız.
Bakalım o sizi arayacak mi ya da yazacak mi ?
Ararsa da hemen cevap vermeyin bekletin bekletebildiginiz kadar.
Sonrasında hala aynıysa salin ipini gitsin .

Ayrıca 7 ay az zaman değil şu devirde.
Derdini sizinle paylaşıp rahatlaması gerek.
Sorunlar onun bahanesi olmuş gibi.

Back
X