Ayrıldık evet ama ben onu cok seviyorum ve cok özlüyorummmmm napcazzz

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
çok sebepsiz yere ayrıldk... eski sevglsnden nefret ediyor ama aşktan çok ağzı yanan bi insandı sanırım eski sevgilisi nişanlı ama bana başkasının yanındayken o geliyor aklıma herseyden soguyorum dedi bide çok kıskandm ben onu ama beni sevmişti emindim bunaaa ((sevmedn mi hiç diyorum seviyorum veya sevmiyorum artık bitti netcede diyor hiçmi özlemiyorsun diyorum özlüyorum veya özlemiyorum senle ben olmıcaz artık diyor senin kötülüğünü istemiyorum iyi bir insansın gereçekten seviyorum insan olarak diyor (( yolunu çiz diyor napcamm kızlar birde onu cok seviyorum ve acayip özlüyorummmm

hiç zorlama canım başkasını seviyor baksana sen ne yapsan boş..

hiç zorlama canım başkasını seviyor baksana sen ne yapsan boş..

ama o kızdan nefret ettiğini söyledi hatta ben unutmadın demi dedğmde saçmlama senden başkası yok salağın tekiydi vs vs gibi cümleler kurdu ve şuan zaten kız başkasyla beraber facebooktada bir sürü fotoları var nişanlsyla

fark etmezki canım
seninleyken tabikide onu kötüler
bence onu seninle unutmayı denemiş ama olmamış
ne kadar süredir beraberlermiş uzun zamandan berimi? ve onlar ayrıldıktan ne kadar sonra siz ilişkye başladınız?

Aklı sende olmayanın, bedeninin senle olması ne işine yarayacak ki. Eminim ki zor eminim canın çok yanacak ama hepsi geçicek.

taraflardan biri bunu soylemisse olay bitmistir arkadasim sevmistir illaki ama olmus bitmis iste

koy go*une rahvan gitsin

nefretle askin arasinda ince bi cizgi vardir, bence o nisanli ve mutlu diye sinir olup kendi hayatini negatiflestiriyo, boyle insanlardan uzak durmak lazim, kendisiyle beraber senide negatiflestirir, salla gitsin, sen mutlu ol, seni uzmeyecek biri var, analar ne yigitler dogurur

Bu erkekler ne kadar salak ya,illa boynuz atanı özleyecekler ..En iyisi hepsıne kazık atan olmak galıba..
Ancak o zaman unutulmayan olunuyor gördugum anladıgım bu!

deveye diken, insana her türlü hakareti eden ve annesinden emdiği sütü burnundan getiren yaranır
sakın unutma.

kolay kolay ihaneti tatmayanlar genellıkle kötüler oluyor
insanoğlu iyi insanı sevmez,kendıne zarar veren insanı çok çok sever.

ilişkinizin suresı ne kadar ? kac ay / yıl ?

sevgılınızın cumlelerınden anladıgım kadarıyla

kısa surelı bır ılıskıye benzıyor sızınkısı .

cunku apacık ortada bırsey var kı ,sevgılınız

eskı sevgılısını unutamamıs malesef :/

eger sızın ılıskınız yıllara dayalı bır ılıskı olmus

olsa ıdı emın olun eskı sevgılısınden eser kalmazdı

canım nefret duygusu askta gercekten cok tehlıkelı bır duygudur .

nefret bıtmemısse askda bıtmemıstır

eskı sevgılısı umrunda olmasaydı ondan hıc bahsetmezdı .

nefretle bahsetmesı demek hala asık oldugu anlamına gelıyo
.

Aynen katiliyorum

Cevremdene kadar kaprisli sinir kadin varsa hepsinin melek gibi kocalari var

Kacan kovalaniyor arkadasim hiic uzulme

Sana deger verene deger vereceksin

Haa bittimi ok yolun acik olsun diyceksin

İcin kan aglayacak ama belli etmiyeceksin

Birde boyle dene

nefret ediyorum dediğine bakma o kızı hala seviyor üzgünüm gerçek bu seni insan olarak seviyorum diye açıkça söylemiş zaten yani aşk yok sana karşı demiş kısaca..evet ilk zamanlar üzülürsün kızarsın ama emin ol geçecektir bu aşılabilecek bi problem değil öyle olsa daha ılımlı yaklaşmaya çalışabilirdim aklı başkasında olan birisinden sana hayır gelmez .

Son düzenleme:

maalesef durum öyle.
yalancı, sadakatsiz, kötü zihniyetli , hiçbir şeyden mutlu olmayan bayanlar çok fazla sevılıyor.

ama; iyi niyetli, dürüst, sadık, en ufak şeylerden bile mutlu olan bayanlara yapmadıklarını bırakmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…