Arkadaşlar daha önceki konularımda size erkek arkadaşımdan bahsetmiştim.Bugün birbirimize hakaret etmeye başladık.Bana saygısız,insan ol,terbiyesiz,lanlı cümleler kurdu.Beni çok sevdiğine hep inandım ama bugün kafam çok karıştı.Seven erkek sevdiği hakarette etse kıyabilir mi?Ben ilk gerizekalı dedim yaptığımın doğru olduğunu düşünmüyorum zaten ama oda susup alttan almadı aksine ağır konuştu.Bende ayrılmak istiyorum,senden daha çok sevecek biri illa Ki karşıma çıkar felan dedim o sinirle.Baktım bu hala saygısız demeye devam ediyor bide 10 defa felan bana yazma deyince yazmam engelliyorum deyip engelledim.Oda kim kimi engelliyor deyip engelledi beni.Başından kovarcasına yazma yazma dedi üstelik kaç defa.Evet bu çok çocukça Ve basit bir mesele ama çok kırgınım.Ve galiba devam etmek istemiyorum artık.Her defasında kavgamızda engeller beni ergen gibi üstelik engellenince çok sinirlendiğimi bildiği halde ben ikinci kez engelliyorum.Biliyorum onun ayrılık gibi bir düşüncesi Yok 4-5 gün sonra engeli kaldıracak ama ben çok sıkıldım bu durumlardan.Çok seviyorum onu ama Artık üzülmek istemiyorum.Böyle basit şeyleri kafama dahi takmak istemiyorum.Ne yapmak istediğime karar veremiyorum.Sizin fikirleriniz benim için çok değerli.Bana yardımcı olursanız sevinirim.