ayrıldık lutfen akıl verın

twetty9090

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
23
1
3
35
şimdi arkadaslar benım hıkayem uzun ama sıze pnemlı kısmını anlatıcam. ben erkek arkadasımı cok bunalttım daralttım.bu yzuden benden ayrıldı. huzurlu olmak ıstedgını soyledı. benı sevmıyor degıl . sevgısının azaldıgını dusunuyor buyuk ıhtımlalle cunku benım ondan vazgcemeyecegımden onsuz yasamayacagmı dusunuyor.cunku ona fazlasıyla sevgımı gosterdım yalvardım agladım ettım. sızlerden akıl ıstıyorum.2 hafta oldu aramıyorum.bu benım ıcın bır ılk . onu aramama gıbı bısey yapamıyodum hıc. benım yapımda bırıyle olamıcagını soyluyormus ama ozleyecegıne emınım benı.sızce ne olu ?? 1 ay falan gecınce panıkler mı? cunku onsuz yasayamacagını dusundugu kız artık onsuz yasayabılıyor.asıl onemlısı ılıskının yıpratmıslıgından kurtulur bır sure kaafasını dınlemıs olur dıye dusunuyorum.bu sekılde bıten bı ılıskı nasıl olur? gerı donermı ?

Seninle neredeyse ayni durumdayiz ayrildik ve sozum olucakti bayramda ayrildik ve aramiycam aramamda .senin yerinde olsam aramam erkekler hep pesinde kosuscaklar mis gibi hissediyorlar ama oyle bir hayat yok seviyuorsa arar ki arada sizin sorununuz yok anlasilan baskasi olmadigi surece geri gelir ama varsa kafasini karistiran birileri cok zor aramasi donmesi . O seni bunaltmiyor mu peki sonucta erkegi sen bunaltirsan oda seni bunaltip ayni duruma dusurmeye calisirlar

Bence once seni gercekten sevdiginden eminmisin onu bul kafanda. burdan gorunuyorki senin onu sevdigin gibi sevmiyor seni. ve cogu erkekte eyer asik degilse gercekten kisitlamalara kiskanmalara uzerine dusmelere gelemez. seni seviyorsa boyle bi problem cikmaz oda ayni sekilde davranacagi icin. gitmeyi tercih etmez. ama belki biraz seni ozlemesi gerekiyordur bir sure daha bekle. eyer baska biri olmaz ise onunhayatinda

Donmez. Ayrilik cok agir birsey. Bir insan sevgilisinden ayriliyorsa, bir yerde biseyler cok yetersiz demektir. Ayrilik, sonradan barisilsa bile, iliskiye cok buyuk bi darbedir. Vazgecilmislik iliskinin ustune bi gölge gibi oturur. Eger barisirsaniz bile onceki sevgiyi, guveni, rahatligi bulamazsin...

Kendini sucluyorsun.. Ben bunalttim diyorsun ama bu dogru degil. Sevgilisinden, karisindan vazgecmeyen adamlarin karilarinin onlari nasil bunaltacak seyler yaptigini bir bilsen...

Seni sevmedigi icin ayrildi o. Onu bunalttigin icin degil. Seven adam asla ayriligi goze alamaz. Ödü kopar sevdigini biri alir goturur diye.

Arama sorma. Birak temiz bitsin..

2 hafta az bi süre değil.özlemiş olabilir ama kararlı ki mesaj atmamış.bence karşısına çıkmaya çalış yani karşılaşmak anlamında sonrasında bişey olmazsa boşuna bekleme daha çok üzülürsün.

İlgiden bunalmıstır ama senin ilginden, bir baskasınınki daha caziptir.
Deger bilmez icin kendini pacavra edip bekleme de. Sen beklerken kimbilir kimledir. Ondan sıkılınca sana gelecek adamdan sana hayır gelir mi? Bazen ask gözümüzü kör, kulagımızı sagır ediyor. Biraz kendi haline kalınca dank ediyor. Oturup onu bekleme, zaten gözünde degerli olsan su an yanında olurdu. Sana bir gram deger vermiyor. Degersiz oldugun için onun gözünde sana sundugu seyler de lütuftan ibaret. Halbuki sen degerli olabilmek icin bu kadar göstermistin degil mi sevgini, yeri geldi bir ton fedakarlık yaptın?
Karsılıklı sevilmedigin bir yerde kalmanın bir anlamı yok, bırak yeni kurbanı ile oynasadursun. Gün gelir seni anar ama o zaman cok gec olur. Sende komple biter gider. Madem bunu istiyor, sevgini canlı tutmak yerine ortada bir sey olmadıgı halde, onu unutmaya harca zamanını. Kendinle ilgilen. Bırak ettigi de, üzdügü de yanına kar kalsın. Aslında kendinden yediginin farkına sonra varacak, yanına kalacak insanı kendi eliyle nasıl ittiginin.

şimdi arkadaslar benım hıkayem uzun ama sıze pnemlı kısmını anlatıcam. ben erkek arkadasımı cok bunalttım daralttım.bu yzuden benden ayrıldı. huzurlu olmak ıstedgını soyledı. benı sevmıyor degıl . sevgısının azaldıgını dusunuyor buyuk ıhtımlalle cunku benım ondan vazgcemeyecegımden onsuz yasamayacagmı dusunuyor.cunku ona fazlasıyla sevgımı gosterdım yalvardım agladım ettım. sızlerden akıl ıstıyorum.2 hafta oldu aramıyorum.bu benım ıcın bır ılk . onu aramama gıbı bısey yapamıyodum hıc. benım yapımda bırıyle olamıcagını soyluyormus ama ozleyecegıne emınım benı.sızce ne olu ?? 1 ay falan gecınce panıkler mı? cunku onsuz yasayamacagını dusundugu kız artık onsuz yasayabılıyor.asıl onemlısı ılıskının yıpratmıslıgından kurtulur bır sure kaafasını dınlemıs olur dıye dusunuyorum.bu sekılde bıten bı ılıskı nasıl olur? gerı donermı ?
canım bir erkek bana senin sevgiline davrandığın gibi davransa bende ondan ayrılmaya bakarım, haksız değil ne yazık ki. seni seviyordur tabii ki ama sen zorla kendinden uzaklaştırmışsın. ona bu kadar bağımlı olman korkutmuş çocuğu.
şu an aramamakla çok iyi yapıyosun inan, sakın ola o arayana kadar da arama. o da gerçekten seviyorsa bir süre sonra arayacaktır zaten emin ol

eğer erkek arkadaşının hayatında biri yoksa ve karşına en kısa zamanda biri çıkmazsa boşluğa düşüp sana geri döneceğinden eminim. ve şunu unutma, erkek arkadaşının daha sonraki yaşayacağı ilişkilerde senin değerini ve senin boşluğunu yaşayacağından eminim.

direk yanlış başlangıç hatayı kendinde bulma.

Donmez. Ayrilik cok agir birsey. Bir insan sevgilisinden ayriliyorsa, bir yerde biseyler cok yetersiz demektir. Ayrilik, sonradan barisilsa bile, iliskiye cok buyuk bi darbedir. Vazgecilmislik iliskinin ustune bi gölge gibi oturur. Eger barisirsaniz bile onceki sevgiyi, guveni, rahatligi bulamazsin...

Kendini sucluyorsun.. Ben bunalttim diyorsun ama bu dogru degil. Sevgilisinden, karisindan vazgecmeyen adamlarin karilarinin onlari nasil bunaltacak seyler yaptigini bir bilsen...

Seni sevmedigi icin ayrildi o. Onu bunalttigin icin degil. Seven adam asla ayriligi goze alamaz. Ödü kopar sevdigini biri alir goturur diye.

Arama sorma. Birak temiz bitsin..

İlişkiyi detaylıca bilmeden yorum yapmak biraz riskli olacak ama bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Sevene o dırdırlar bile tatlı gelir. Asla peşinden koşmamalı.

direk yanlış başlangıç hatayı kendinde bulma.
bana yapptıgı en buyuk kotuluk ılıskının bıtmesınde hatalı tarafın ben oldugunu bana ınandırmaktı zaten.ınan 2 ay gectı hala kendımı sucluyorum...acaba oyle yapmasaydım sımdı mutlu olurmuyduk dıye....barısmak degıl artık derdım.. o kadar saf , o kadar koca bır yurekle sevdımkı onuu..tek ıstedgım benı kırdıgı seyler ıcın uzulmesıı..arrtık aramıyorum 2 hafta oldu..bundan sonrada aramayacagım..umarım gerı cekılmem yoklugumu anlamasını saglar

Back
X