Ayrıldık.. Ne hissettiğimi bilmiyorum..

konunu okumadım ama.insan aynı anda hem nefret hem sewgi hem pişmanlık,özlem hasret çekebiliyor malesef.kelin ilacı olsa misali bir durumda bende var.sana tek diyebilicegim yanında seninle olan bir oglun var ona sarılıp hayata tutunabilirsin...bende oda yok büyük bir boşluga düşüyorsun kim için ne için yaşıycam gibi bir psikolojide degilsin benim gibi
çok zor bir durum ayrılık...ne kadar kötü olursa olsun bekara boşamak kolay.başa gelmeyince anlaşılmıyor o acı.alllah kimseye yaşatmasın
dedikleri gibi iinşallah zamanla geçer acılarımız sabırlar diliyorum sana

ya şimdiden diyo zaten ilerde dicem bak oğlum bizim yuvamızı annen yıktı beni bıraktı gitti diye... hasta yemin ediyorum ya... iyi bi baba diiil. bazı şeyler kullanıyo hem bundan hemde daha yeni kendisini jiletlemiş, böyle biri çocuğumada gün gelir zarar verir diye korkuyorum.. babalığıda kendi yeğenine daha çok yapmış. hala diyolar ilk bezini o değiştirdi ilk şusunu o yaptı bu yaptı benim hastanedeki ilk gecemde yanımda diildi evde sızıp kalmıştı... böle birinden ne kadar baba olur siz düşünün... ama işte bi yandanda erkek diyorum sonuçta benimde yetemediğim yerler olurmu oooof bilmiyorumm :14:

Zarar verecegine eminsen, ayri kalmani tavsiye ederim ama yinede karar sana kalmis canim, Allah sabir versin. Butun dualarim seninle...

konunu okumadım ama.insan aynı anda hem nefret hem sewgi hem pişmanlık,özlem hasret çekebiliyor malesef.kelin ilacı olsa misali bir durumda bende var.sana tek diyebilicegim yanında seninle olan bir oglun var ona sarılıp hayata tutunabilirsin...bende oda yok büyük bir boşluga düşüyorsun kim için ne için yaşıycam gibi bir psikolojide degilsin benim gibi
çok zor bir durum ayrılık...ne kadar kötü olursa olsun bekara boşamak kolay.başa gelmeyince anlaşılmıyor o acı.alllah kimseye yaşatmasın
dedikleri gibi iinşallah zamanla geçer acılarımız sabırlar diliyorum sana

şöle yazıları okuyup hissedince dahada bi nefredim artıyo erkeklere karşı. bize bunları yaşatmaya ne hakları var yaa??? kim için yaşicam diye bişi olabilirmi canım herşeyden önce kendin için yaşicaksın!!! umarım bi an önce kurtuluruz bu durumdan huzura kavuşuruz..

çok sağol... amiiiin. hiç bi zaman beddua etmedim Allah korusun çocuğum var, tek istediğim benim hissettiklerimin aynısını birer birer yaşasın.. içimi boşaltmak için buraya yazdım çünkü etrafımda hiç yok nrdeyse evli bi ark'ım.. ee bekarlarda gerçekten anlayamıyo.. direk dedikleri amannn boşver.. keşke o kadar kolay olsa..

beddua etme dua et allahtan sabır iste hayırlısını iste..
Rabbim büyük senin yaşadıkların bi şekilde çıkar ondan zaten.
Ben henüz evli değilim yani daha düğünümüz olmadı, söyledikleriniz yaşadıklarınız beni çok etkiledi. Allah yardımcınız olsun demekten başka bişey gelmez elimizden..:50::50:

umarım huzura kavuşuruz..bizimki biraz farklıydı aile ve para sorun oldu.eşim çok iyi bir insandı ama 2 senedir tanıdıgım adam yoktu noldu anlamadımki ..
ewet bende erkeklerden nefret ediyorum kendim için yaşıyorumm yeniden ewlenmekmi büyük konşmuyumm kimseye güvenilmezmiş...babasına güvenmeyen ben eşime kendimden çok güvenmiştim ama tövbeee ettirdiler

böyle durumlarda insan kendini zorda olsa toplayabiliyo ama çoğu kadını ailesi veya çevresi kabul etmiyo farklı gözlerle bakıyo. sanki dul olmak suçmuş gibi . bu durum böyle sürüp gittiği derece insan kendini daha diplerde hissediyo. ailenizden ve çevrenizden baskı tarzında bi tepki görmüyorsanız bence şanslısınız ve oğluşunuzlada kısa sürede toprlanırsınız:emir_bebek::nazar: bide bebiş büyüyüp işe girme şansınızda olursa ohoo ooo hayattan daha ne isteyebilirsiniz ki?. oğlunuz,anneniz,babanız,kardeşleriniz yanınızda olursa ,hem maddi hemde manevi olarak çok ferahlamış olursunuz. bence herşey çok güzel olacak.

durumun son haline bakaraktan inanın üzülmedim eğer o adamla hala devam etseydiniz üzülebilirdim. artık yeni bi hayat bekliyor sizi başarılar diliyorum:34:

(umarım yanlış anlamazsınız son yazdığımı)

Son düzenleyen: Moderatör:
bosver bitanem sakin kafana takma bende ayrildim ayni senin gibi benimde icimde hem nefret hemde sevgi vardi ama inan hepsini unutuyorsun böylesi senin icin daha iyi olucak benim 2 hafta oldu davayi acali bende evimi bosaltmisitim ama o yoktu allahtan gormedim onu ilk zaman cok zor oluyor ama ondan sonra rahatliyorsun ben kendime sunu soyluyorum neden bukadar katlanmisim 1 bucuk sene allahtan cocuk yok bende aldatilmisim bunu daha yeni orendim eski sevgilisine geri dönmüs ama inan hic umrumda bile degil zaman herseyin ilaci canim hakkinda hayirlsi olsun hepsi gecicek insallah bitanem:70:

ya şimdiden diyo zaten ilerde dicem bak oğlum bizim yuvamızı annen yıktı beni bıraktı gitti diye... hasta yemin ediyorum ya... iyi bi baba diiil. bazı şeyler kullanıyo hem bundan hemde daha yeni kendisini jiletlemiş, böyle biri çocuğumada gün gelir zarar verir diye korkuyorum.. babalığıda kendi yeğenine daha çok yapmış. hala diyolar ilk bezini o değiştirdi ilk şusunu o yaptı bu yaptı benim hastanedeki ilk gecemde yanımda diildi evde sızıp kalmıştı... böle birinden ne kadar baba olur siz düşünün... ama işte bi yandanda erkek diyorum sonuçta benimde yetemediğim yerler olurmu oooof bilmiyorumm :14:

hiç öyle düşünme tabiki herşeyine de yetersin anasın sen unutma anası olmayanın kimsesi olmuyo. ve eğer eşinin birtakım şeylere bağımlılığı varsa çocuğunla onu kontrollü görüştür sakın çocuğunu eşin yanlız alıp gitmesin ne yapacağı belli olmayan bir tip Allah korusun.Allah yardımcın olsun canım ne diyim Allaha emanet ol.

beddua etme dua et allahtan sabır iste hayırlısını iste..
Rabbim büyük senin yaşadıkların bi şekilde çıkar ondan zaten.
Ben henüz evli değilim yani daha düğünümüz olmadı, söyledikleriniz yaşadıklarınız beni çok etkiledi. Allah yardımcınız olsun demekten başka bişey gelmez elimizden..:50::50:

yok canım beddua etmiyorum zaten.. şimdi diiil ama elbet bi gün çıkar eminim.. gördüm canım tarihini Allah mutlu mesut huzurlu bi yuva nasip etsin sana...

umarım huzura kavuşuruz..bizimki biraz farklıydı aile ve para sorun oldu.eşim çok iyi bir insandı ama 2 senedir tanıdıgım adam yoktu noldu anlamadımki ..
ewet bende erkeklerden nefret ediyorum kendim için yaşıyorumm yeniden ewlenmekmi büyük konşmuyumm kimseye güvenilmezmiş...babasına güvenmeyen ben eşime kendimden çok güvenmiştim ama tövbeee ettirdiler

amin canım.. işte hiç bişi 4-4lük olmuyo ya aile ya para ya eş hep bi yerden bişi çıkıyo malesef ya.. bazıları dayanıp devam ettirebiliyo bazende ettirilmicek gibi oluyo işte şekil A biz.. ya düşünüyorum herkesmi böyle etrafımda bi tane düzgün bi erkek duymadım ya. ama bu kadar olamaz ya insanlar bu kadar kötü diiil.. hepsi olmamalı en azından.. aynen bende gözüm kapalı güvenmiştim onca yaptıklarına rağmen ama işte.. töövbee dediğin gibi..

böyle durumlarda insan kendini zorda olsa toplayabiliyo ama çoğu kadını ailesi veya çevresi kabul etmiyo farklı gözlerle bakıyo. sanki dul olmak suçmuş gibi . bu durum böyle sürüp gittiği derece insan kendini daha diplerde hissediyo. ailenizden ve çevrenizden baskı tarzında bi tepki görmüyorsanız bence şanslısınız ve oğluşunuzlada kısa sürede toprlanırsınız:emir_bebek::nazar: bide bebiş büyüyüp işe girme şansınızda olursa ohoo ooo hayattan daha ne isteyebilirsiniz ki?. oğlunuz,anneniz,babanız,kardeşleriniz yanınızda olursa ,hem maddi hemde manevi olarak çok ferahlamış olursunuz. bence herşey çok güzel olacak.

durumun son haline bakaraktan inanın üzülmedim eğer o adamla hala devam etseydiniz üzülebilirdim. artık yeni bi hayat bekliyor sizi başarılar diliyorum:34:

(umarım yanlış anlamazsınız son yazdığımı)

yok ailem etrafım hep arkamdalar sağolsunlar.. hiç dul kaldım şöle olcak bu laf çıkıcak diye bi düşüncem olmadı şükürler olsun.. o dahada kötüleştiriyo durumları neyseki ben yaşamadım. yok neden yanlış anliyim o şekilde bi hayatı kimse istemez Allah düşmanıma vermesin. keşke herkes evlenirken aklından geçirdiği evliliği yaşayabilse ama kimse göremiyo ileriyi işte.. herşey insanlar için ne diyelim.. çk sağol canım..

bosver bitanem sakin kafana takma bende ayrildim ayni senin gibi benimde icimde hem nefret hemde sevgi vardi ama inan hepsini unutuyorsun böylesi senin icin daha iyi olucak benim 2 hafta oldu davayi acali bende evimi bosaltmisitim ama o yoktu allahtan gormedim onu ilk zaman cok zor oluyor ama ondan sonra rahatliyorsun ben kendime sunu soyluyorum neden bukadar katlanmisim 1 bucuk sene allahtan cocuk yok bende aldatilmisim bunu daha yeni orendim eski sevgilisine geri dönmüs ama inan hic umrumda bile degil zaman herseyin ilaci canim hakkinda hayirlsi olsun hepsi gecicek insallah bitanem:70:

seninde yazını okumuştum tam aynı zamanlardı hemen hemen canım.. çok kötü bişi gerçekten.. benimde ev boşaltılırken yanımda diildi neyseki.. hiçbişi almakk istemedim herşeyi bırakıp gitmek istedim ama annem sağolsun izin vermedi neyse... valla canım insan kafasını boşalttığını iyiki diyo eminim bence dicem. zararın neresinden dönersem kardır dicemm ama işte böle bişi var çıkmıyo ağzımdan tarif edemiyorum içimdekileri.. ama zaman herşeyden önce.. sanada çok üzüldüm canım bu erkeklerin hepsi aynı b*kun laciverti valla oooff... gözleri doysun.. inşallahh canımmm amiinn..

hiç öyle düşünme tabiki herşeyine de yetersin anasın sen unutma anası olmayanın kimsesi olmuyo. ve eğer eşinin birtakım şeylere bağımlılığı varsa çocuğunla onu kontrollü görüştür sakın çocuğunu eşin yanlız alıp gitmesin ne yapacağı belli olmayan bir tip Allah korusun.Allah yardımcın olsun canım ne diyim Allaha emanet ol.

valla bi kere bıraktım hiç görmek istemediğim için ama aklım çıktı Allah korusun naptığını bilmediği zamanlar oluyo nası yaptım dedim ama bi yandan görmek istemiyorum bi yandan bırakmak istemiyorum.. neyseki ses seda çıkmıyo artık.. bugün babalar günü oğluyla bile geçirmek istemedi kendisini baba olarak görmediğinden.. ne diyim..

Karşındaki hayata karşı genel anlamda sorumsuzsa; çalışmıyorsa etmiyorsa napalım bir şekilde hallederiz derken iki kere düşüneceksin. Bir insan sorumsuzsa seninle ilişkisinde de sorumsuz olur. Başınıza gelen her kötü durumda seni suçlar. Atıyorum yanlış yola saptınız bir yere giderken sorumlu kesinlikle sizsinizdir. Bu bile yeter silmek için aslında. Sizinki aşmış olayı bu kadar zevkine düşkün, bencil, aymaz olunmaz ki. Olmak istesen bile vicdanın engel olur. İnsan demeye bin şahit istiyor davranışları. Yapacağınız en güzel şey ne biliyor musunuz onu insan yerine koymayıp ölene kadar onunla tek kelime bile etmemek.

tam herşeyi üstlendim rahatladım derken çıktı geldi babalar gününde oğlunu görmeye. parmaklarımızda alyans dövme vardı bizim isimler yazıyodu ben gittim her gördüğümde sinrlendiğimden üstüne başka dövme yaptırdım bunu gördü. ağlicak gibi oldu dedim sakın bana sen bitirdin gibilerinden davranma bu noktaya sn getirdin. neyse baktım biraz sonra ağlıyo bişi konuşamadı bende farketmemiş gibi yaptım. uyuttum oğlumu konuşalım dedi işte düzelmeye başladım sen her bi adım attığımda bana bişi yapıyosun daha kötü yapıyosun önce ev sonra bu. dedim bitti artık bundan sonra düzel düzelme bitti. dedi şuan biliyorum sölediklerm bi kulaından giriyo bi kulağından çıkıyo ama ben düzelticem bu aramızdakini sen ne kdar bitti desende ben artık herşeyin gerçeğin farkındayım. hayatımdaki tek gerçek sizsiniz düzeltcm filn filn dedi gitti. o günden beride normalde hiç konşmuyodk şimdi arıyo msj atıyo.. oooooooof yine aklım karışmaya başladıı :43: onun düzelmicene adım gibi eminim ama onla konuşmayı o kdar özlemişimkii :43: oooof yumuşamak yne aklımn karşmasını istmyrm :43::43::43:

sewindim adına umarım gerçekleri görür iyice burnu sürtsün zamanla belki sende degiştigine inanırsan neden olmasın arkadaşım.

keşke benim eşimde pişman oolup düzeltmek için ugraşsa.benimki hem suçlu hem güçlüü 2 ay oldu ben sesini duymak için aradıgımda açmıyor bile. yada ben hatasını görmesine fırsat vermiyorum ayrı mesele.

ama bu bile senin eşinin seni sewdigini gösterir.inşallah bir yuwa kurtulur

sewindim adına umarım gerçekleri görür iyice burnu sürtsün zamanla belki sende degiştigine inanırsan neden olmasın arkadaşım.

keşke benim eşimde pişman oolup düzeltmek için ugraşsa.benimki hem suçlu hem güçlüü 2 ay oldu ben sesini duymak için aradıgımda açmıyor bile. yada ben hatasını görmesine fırsat vermiyorum ayrı mesele.

ama bu bile senin eşinin seni sewdigini gösterir.inşallah bir yuwa kurtulur

diğer konuyu okuduysan canım 2 ay hiç arayıp sormadı. bitirmek için oturup konuşalım diyodum o barışcaz diye düşünüyodu heralde hep erteledi hep erteledi adam gibi görüşememiştik sonrada çekti gitti işte bende evi kapadım dank etmedi geldi dövmeyi görünce dank etti nedense.. ama hala anladığını sanmıyorum bundan öncede bana çok böle şeyler demişti sonra değişen hiç bişi olmadı :43: amacı sadece elinde olduğumu bilmek :43:

sizin durum ne canım merak ettim anlatmak istersen?

canım benim çocuğunuzun fotoğraflarını çektiğim gün o kadar iyiydiniz ki, inan çok şaşırdım ve çok üzüldüm. seni alnından nasıl içten öptüğünü hatırlıyorum fotoğrafları bile var en kötü gününüzün öyle olmasını dilerdim... ama bir tarafta da anlattıkların var. çok üzüldüm hayırlısı neyse o olsun. Allah çocuğunuzun bahtını açık etsin inşallah. sen sakın canını sıkma su akar yolunu bulur

diğer konuyu okuduysan canım 2 ay hiç arayıp sormadı. bitirmek için oturup konuşalım diyodum o barışcaz diye düşünüyodu heralde hep erteledi hep erteledi adam gibi görüşememiştik sonrada çekti gitti işte bende evi kapadım dank etmedi geldi dövmeyi görünce dank etti nedense.. ama hala anladığını sanmıyorum bundan öncede bana çok böle şeyler demişti sonra değişen hiç bişi olmadı :43: amacı sadece elinde olduğumu bilmek :43:

sizin durum ne canım merak ettim anlatmak istersen?

d,ger konunu okumadım ben.
benim konum öncelikli benden kaynaklanıyordu aslında.ewlenirkken başladı bizimki.hiçbişey yapılmadı vee takılarımıda verdik ailesine..ve ailesi benle hiç iyi olmadılar görüntüde iiyi ama tavırları soguk gittigimizde kardeşleri yanımıza gelmezlerdi.bende zaman geçtikçe eşime bunları söylenmeye başladım.önceleri savvunurdu beni.taki 2 sene öncesine kardeşi ewlenene kadar.para lazım oldu 8 sene aramayan kardeşleri aramaya başladı.bende söylendim biraz.kardeşi karısıyla kavga ediyordu isviçreden tel açıp bilet istiyordu.çalışmazlar halada ben bildim bileli çalışmadılar eşimi sömürdüler bekarken.neyse kardeşleriyel samimi olunca benim nasıl biri oldugumu anlamış.of larmışım.poflarmışım gittigimde.halbuki onlar konuşmazdı.nişanlıyken bile eşime demiştim soguklar istemiyorlarsa bitsin diye.
neyse efendim dügün zamanı kavga çıkardı eşim beni dügüne gçtürmedi.agbisine dükkan açtı parası yokken batırdı.bana borcum var ewi satmam gerek dediginde nereye borcun var çıkar görüyüm dedim ki agbisine annesine eşim bakıyordu 2 sene boyunca.bende dükkanı ewemi güvvendin açtın zaten çocugumuz olmuyor ikidebir çekip gidiyorsun boşancam diye nasıl güvencem satıcam evi git annenlerinkini sat onlara yeni ew al falan dedim.ben hainmişim şeytanmışım falan.sonra eltim kuzenleri olur...eltimin ablasıyla görüşmemi istemediler..sonra ona sordum seni faceden msn den silicem istemiyorlar dedim.göt korkuları var senin arkandan iş çeviriyorlar dedi....
meger kardeşinin dügününü eşim yapmış burda.kardeşine kredi çekip para göndermiş araba alsın diye.kardeşiyle 5 milyar idda oynamış.hangiisini sayıyım...arkamdan tonla laf taksilerden inmezmism tatillere gidermişim.ailem yüzsüzmüş...neler neler.ispat edin yüzleştirin dedim tınlamadılar.ben çocugumuz olsun diye hastane hastane dolanıp tüp bebek yapmak isterken ada 2 sene oyaladı param yok diye.bende kudurdum.mahkeme günü annesinin ewine gittimkii ewi dayamış döşemiş eşim hani paran yoktu borcun vardı dedim.kavga kıyamet..kredi çekmiş .kredi çekebiliyordun ewi satmak için niye kavga ettin.kredi çekip borcunu ödeseydin ya

o kadar şeye ragmen eşime hatalıyız ikimizde çocugum olmama pahasına yazık etme seviyorum yinede dolmuşa geliyorsun bu sen degilsin dedim .ama malesef laflarını yemek agarına gider boşandık.hala gel diye direttim.çünkü ilk erkek arkadaşımdı tek kişiyel ewlencektim.
uzun oldu sanırım .hala atamadım kalbimden aklımdan.sewiyorum elimde degilki...aptalım işte:23:

Allah yardımcın olsun kardeşim.. insan böyle durumlarda nasıl teselli edeceğini bilemiyor teselli sözcüklerini kuramıyor. ama Allah'tan senin için hayırlısını isteyip dua etmekten başka doğru olan birşey de yok galiba.. Allah seninve yavrunun yüzüne baksın merhametini esirgemesin inş

Ben eski konuyu daha okumadım ama yaşadıklarına çok üzüldüm,hangi kadın böyle bir durum ister ki,işallah en kolay şekilde atlatırsın bu yaşadıklarını, ve bence şimdi eskinden daha çok hayata sıkı sıkı sarıl ki seni öyle güçlü görüp kendi üzülsün sen değil.

Back
X