Ayrıldık

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
İki yıla yakındır ilişkimiz var.Pek bi yanlışını görmedim.Ailesiyle sülalesiyle tanıştım.Herkese ilişkimiz ciddi diyordu.Evlilikten de korkuyodu eminim.Hep şakasına Allah korusun senle evlenirsek falan diyordu.Aramız çok iyiydi.Hep arıyodu ilgiliydi.Düzenli işe de girmişti.Ama hiç evleniriz nişan yaparız falan demedi.Evlilik konusunda zaman nasip derdi.Dogum gunumde tektas aldı kolye aldı.Çok güzel zaman geçirdik.Aklımda hep soru işareti vardı.Ne zamana kadar sevgili kalıcaz diye.Dün neden biz ciddi konulara girmiyoruz hiç plan yapmıyoruz dedim.O da beni germe uzatma canımı sıkıyon.Hep böyle cevap verdi.En son ben seninle hayallerim var biliyorsun dedim.Bana benimle hayal falan kurma kırmıyım kalbini dedi.Ben hayal kurma ne demek falan dedım.O uzatma falan dedı..Ben sordum çünkü net cevap vermıyordu.Engelledı benı.Bende iki mesaj attım sadece.keske kalbımı kırsaydın da hayal kurma demeseydın dıye.Cevap vermedı.Canım çok yanıyo.Bu adam ciddi dusunmuyosa neden aılesıyle falan herkesle tanıştırdı.Mesaj atmayı dusunmuyorum.ama canım cok yanıyo uzgunum mutsuzum.Halaa ayrıldıgımıza ınanamıyorum.Ben duzgun bı evlılık yapamıcam mı.Karsıma duzgun bırı cıkmıycak mı hıc acaba

dua edin ki evlenmeden önce bitmiş ya evlenseydiniz de sonradan ben istemiyorum boşanalım deseydi o zaman daha çok üzülmez miydiniz? Ailesiyle tanıştırması ciddi bir şeyin göstergesi ama demek ki o kendi açısından ciddi olarak görmemiş evlilik istemeyen bir adamı evlenmeye zorlayamazsınız sonucunda siz daha mutsuz olursunuz. Her şeyin zamanı var sizin de mutlu olup güzel bir evlilik yapacağınız vakit elbet gelecektir. Olay yeni mi bilmiyorum ama bu umutsuzluğunuz geçecektir.

Evet yenı ve engelımı kaldırdı bana mesaj attı.ben profıl resmıme anlamlı bı resım koymustum.Bu da huu sözlere bak yazmıs

Ailesiyle tanıştırmak akrabalarına "bu kızla evlenecem" demesi ciddi olduğunu göstermez üzgünüm. Ciddilik sözlerin icraatında. Birazda çocuksu geldi bana ilişkiniz engelleyip engeli kaldırıp hiç birşey olmamış gibi "huuu sözlere bak" demesi de dalga geçer gibi olmuş.
Adam sizin hassas noktalarınızı anlamış artık nerden vuracağını biliyor.
Yahu adam sizi engelliyor. Bak EN-GEL-Lİ-YOR. Sizi böyle kolay bir şekilde engelleyen bir adamla neyin evliliğini bilmem neyin hayalini kuruyorsunuz?

İleride bu adamla sürekli acı çekeceğinize ömrünüzü heba edeceğinize. Oturun 1-2 hafta veya ay ağlayın zırlayın, acı çekin avazınızın çıktığı kadar. Gerekirse sosyal aktivitelere katılıp kafanızı meşgul edin. Hiçbir şeyiniz kalmayacaktır.

Sonra buraya gelip kocaman harflerle "HERŞEY BOŞMUŞ HANIMLAR" diyeceksiniz.

Bu adamdan bi cacık olmaz arkadaşım bırak sal gitsin adamı. Seninle evlenmeyi düşünmüyor ki kafasındaki kadın sen değilsin belli. Ne zaman kaybediyorsun? Farklı yollar dene işte. Hani ergen de değilsin ki sonunda evlilik olmayan ilişkiler yaşama hevesinde olasın? Senin yaşlarında bi kadın artık sadece ilerisi görünen ilişkiler yaşayacağını düşünüyorum. Bu adamdan olmaz yani. Başka 18367281 tane herif var dışarıda elbet daha efendi daha iyi birisni bulabilirsin

Bosa konuşmayın ayrılmıyacak .. Sonra adam kendını mum gıbı edecek bır kız bulup evlenecek ve bu saf arkadaşı kendı deyımıyle str edecek! Adı ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…