- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Tam olarak gecmıyodu.ama akrabalarına evlencem bu kızla dıyoduAdam size umutlar verip yarı yolda bırakmış degil ki. En bastan beri bu mevzular geçmiyor ise zaten niyeti yokmuş. Atlatırsınız zamanla.
Akrabalarina değil size demesi gerekmez mi. Yani adam sizle hic hayal kurmamış evlilik adına. Isterse 7 sulalesi ile tanısin adamdan bir adım olmamış. Yıpratmayın kendinizi.Tam olarak gecmıyodu.ama akrabalarına evlencem bu kızla dıyodu
Evet yenı ve engelımı kaldırdı bana mesaj attı.ben profıl resmıme anlamlı bı resım koymustum.Bu da huu sözlere bak yazmısdua edin ki evlenmeden önce bitmiş ya evlenseydiniz de sonradan ben istemiyorum boşanalım deseydi o zaman daha çok üzülmez miydiniz? Ailesiyle tanıştırması ciddi bir şeyin göstergesi ama demek ki o kendi açısından ciddi olarak görmemiş evlilik istemeyen bir adamı evlenmeye zorlayamazsınız sonucunda siz daha mutsuz olursunuz. Her şeyin zamanı var sizin de mutlu olup güzel bir evlilik yapacağınız vakit elbet gelecektir. Olay yeni mi bilmiyorum ama bu umutsuzluğunuz geçecektir.
Bu cümleyi Kuran bir Ada'mla evlenmeyi düşünmek?O da beni germe uzatma canımı sıkıyon.
Pek bi yanlışını görmedim.
Aramız çok iyiydi.Hep arıyodu ilgiliydi.Düzenli işe de girmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?