- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
İki yıla yakındır ilişkimiz var.Pek bi yanlışını görmedim.Ailesiyle sülalesiyle tanıştım.Herkese ilişkimiz ciddi diyordu.Evlilikten de korkuyodu eminim.Hep şakasına Allah korusun senle evlenirsek falan diyordu.Aramız çok iyiydi.Hep arıyodu ilgiliydi.Düzenli işe de girmişti.Ama hiç evleniriz nişan yaparız falan demedi.Evlilik konusunda zaman nasip derdi.Dogum gunumde tektas aldı kolye aldı.Çok güzel zaman geçirdik.Aklımda hep soru işareti vardı.Ne zamana kadar sevgili kalıcaz diye.Dün neden biz ciddi konulara girmiyoruz hiç plan yapmıyoruz dedim.O da beni germe uzatma canımı sıkıyon.Hep böyle cevap verdi.En son ben seninle hayallerim var biliyorsun dedim.Bana benimle hayal falan kurma kırmıyım kalbini dedi.Ben hayal kurma ne demek falan dedım.O uzatma falan dedı..Ben sordum çünkü net cevap vermıyordu.Engelledı benı.Bende iki mesaj attım sadece.keske kalbımı kırsaydın da hayal kurma demeseydın dıye.Cevap vermedı.Canım çok yanıyo.Bu adam ciddi dusunmuyosa neden aılesıyle falan herkesle tanıştırdı.Mesaj atmayı dusunmuyorum.ama canım cok yanıyo uzgunum mutsuzum.Halaa ayrıldıgımıza ınanamıyorum.Ben duzgun bı evlılık yapamıcam mı.Karsıma duzgun bırı cıkmıycak mı hıc acaba