- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Cok zoruma gıdıyo artık bana zaman ayırmamasıDoğru olanı yapmışsın.
Şımardı sanırım ama yazmayı dusunmuyorumBu ne naz adamlardaki anlamadimki
bu sözlerden sonra görüşmemeniz iyi olur...size şuçlusun muamelesi yapıyor... sizde ben şuçlumuyum diye kendinize soruyorsunuz...siz ''adım atmak istemiyorum'' demişsiniz...siz adım atmayın...karşı taraf adım atarsada şans vermeyin....bir süre iyi olur;bir süre sonra aynı davranışı yapabilir.....Bana arkadasıyla konusma attı.Konusmada parasının olmadıgı yazıyo.Neymıs o aramamıs ben ıstesem ararmısım.Ben bulusalım dememısım.Benı yalnız bırak gıt dedı.Ben degısmıyormusum.Fesat bencıl bırıymısım.Benımle zaman gecırmıyo ama onlara para buluyo.En son akrabasının videoya etıketlemıs benı.Vıdeoya yorum atmıs Hep sonradan gelır aklım başıma diye.Ben yapıp yapıp pişman omuyormusum ya.Bu sefer adım atmak ıstemıyorum Vazgecmek ıstıyorum.Ben anneme babama hesap vermıyorum dıyartık pişman olsun istıyorum Suçlu muyum ben.Kendımı syçlu da hıssediyorum
Benı sucladı.Kendımı suclu hıssedıyoruma am ıcımden yazmak gelmıyorçok şükür k.k bir hastalıklı ilişkiden daha kurtuldu
Ben bıraz ılgı bekledım ondan.Kankılerıne para buluyo.Bana gelınce buluşmuyo etmıyo.Ben kafamda kurup ona patlıyormuşum.bu sözlerden sonra görüşmemeniz iyi olur...size şuçlusun muamelesi yapıyor... sizde ben şuçlumuyum diye kendinize soruyorsunuz...siz ''adım atmak istemiyorum'' demişsiniz...siz adım atmayın...karşı taraf adım atarsada şans vermeyin....aynı davranışı yapabilir....
Yaa ben cok mu sucluyum.Atmıycam napıyosa yapsın.Bi kez de o pısman olsunZor olsada kendini tut, telefonunu unut hatta. Birak o dert etsin. Erkekler cildirdi iyice. Bi tripcanlik bi tripcanlik
Ben bıraz ılgı bekledım ondan.Kankılerıne para buluyo.Bana gelınce buluşmuyo etmıyo.Ben kafamda kurup ona patlıyormuşum.
Deniycam zamanlakısaca görüşmeyin......karşı tarafın üzülmesini istiyorsunuz ama kendiniz yıpranırsınız...
Yani ne desem suç hep bi elestırı.Bu cocuk bence sizi sevmiyor. Sizinle buluşmak istemiyor. Ustune bir de alkolik olma potansiyeli var. Bence tekmeyi basip 3 ay aglayip baska aşklara yelken açın.
Deniycam zamanla
Ahha evet bunu yapmalıyım :)yıldız tilbenin eski bir şarkısı var.. güzel elbiseleri giyip kuşanacağım.. senin önünden geçip.. sana bakmayacağım...yürüüü ancaaa gidersin... onu hatırladım...
Hayir elbette bunun adi suc degil. Sendeki iyi niyet sevdigine deger verme, hadi bi kez daha alttan aliyim. Ama erkeklerinki ego, burun buyuklugu, simarma.Yaa ben cok mu sucluyum.Atmıycam napıyosa yapsın.Bi kez de o pısman olsun
AYRIL..Deniycam zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?