Ayrıldık

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek arkadasımla bu aralar cok kavga ediyorduk.Geçen hafta falan hep iş çıkışı arkadaslarıyla içmeye gitti.Hemen hemen hergun dışarda.Bugun benı hıc aramadı.12de ben aradım.Cok kısa konustuk.Akşam msj atmıs wpdan.Bana trip yapıyo.Dışarı cıkıcam dedı Ben tabı gıt gez ıc falan dedım.Bu gezcem dedı.Bende bugun ıstesen 50defa bulusmustuk senle dedım.Bana arkadasıyla konusma attı.Konusmada parasının olmadıgı yazıyo.Neymıs o aramamıs ben ıstesem ararmısım.Ben bulusalım dememısım.Benı yalnız bırak gıt dedı.Ben degısmıyormusum.Fesat bencıl bırıymısım.Benımle zaman gecırmıyo ama onlara para buluyo.En son akrabasının videoya etıketlemıs benı.Vıdeoya yorum atmıs Hep sonradan gelır aklım başıma diye.Ben yapıp yapıp pişman omuyormusum ya.Bu sefer adım atmak ıstemıyorum Vazgecmek ıstıyorum.Ben anneme babama hesap vermıyorum dıyo.O artık pişman olsun istıyorum :( Suçlu muyum ben.Kendımı syçlu da hıssediyorum

.Bana arkadasıyla konusma attı.Konusmada parasının olmadıgı yazıyo.Neymıs o aramamıs ben ıstesem ararmısım.Ben bulusalım dememısım.Benı yalnız bırak gıt dedı.Ben degısmıyormusum.Fesat bencıl bırıymısım.Benımle zaman gecırmıyo ama onlara para buluyo.En son akrabasının videoya etıketlemıs benı.Vıdeoya yorum atmıs Hep sonradan gelır aklım başıma diye.Ben yapıp yapıp pişman omuyormusum ya.Bu sefer adım atmak ıstemıyorum Vazgecmek ıstıyorum.Ben anneme babama hesap vermıyorum dıyo_O artık pişman olsun istıyorum :KK43: Suçlu muyum ben.Kendımı syçlu da hıssediyorum
bu sözlerden sonra görüşmemeniz iyi olur...size şuçlusun muamelesi yapıyor... sizde ben şuçlumuyum diye kendinize soruyorsunuz...siz ''adım atmak istemiyorum'' demişsiniz...siz adım atmayın...karşı taraf adım atarsada şans vermeyin....bir süre iyi olur;bir süre sonra aynı davranışı yapabilir....

bu sözlerden sonra görüşmemeniz iyi olur...size şuçlusun muamelesi yapıyor... sizde ben şuçlumuyum diye kendinize soruyorsunuz...siz ''adım atmak istemiyorum'' demişsiniz...siz adım atmayın...karşı taraf adım atarsada şans vermeyin....aynı davranışı yapabilir....
Ben bıraz ılgı bekledım ondan.Kankılerıne para buluyo.Bana gelınce buluşmuyo etmıyo.Ben kafamda kurup ona patlıyormuşum.

Back
X