AYRILDIK:(

ilgin0

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
147
225
18
38
Merhaba,kk kadınları önceki konumda bahsettim sorunlarımızı nitekimki ayrıldık ve asla birdaha birbirimizin hayatından uzak duracağımıza karar verdik .ondaki bana olan aşkı bitmiş ilk zamanki gibi aşk kalmamış.sorgulamadım tamam ozaman ayrılalım birbirimize eziyet etmenin anlamı yok dedim kabul etti.Ama ben nefes almakta zorlanıyorum sanki boğazıma koskocaman bir taş saplanmış gibi hissediyorum.Çok üzgünüm onunla olduğum dönemlerde bütün arkadaşlarımla görüşmeyide kesmiştim.yani aramadım onlarda beni aramadı uzaklaştım ortamdan.hem çok yalnızım konuşabileceğim 1 tane insan bile yok.Ablam var gerçi çok şükür ama napmam gerektiğini bilmiyorum bu nezaman normale dönerimki..neler yapmam gerek

Bir daha hayatına biri girdiğinde hayatına bu kadar müdahale etmesine izin vermemelisin mesela ! Sonra yapayalnız kalıyorsun ..

Sana karşı ilgisi olmayan bir insan ilişki yaşamak emin ol ayrılıktan daha acı olurdu .. geçer elbet , biraz acını yaşa sonra da hayatını yaşa

Yolda bulduğunuzu yola çıktığınızla değişmeyin mesela.
Hayatınıza birisi girebilir ama onu hayatınızın merkezi haline getirmemelisiniz.
Yerinizde olsam kendime bir hobi edinir ve ya spor yaparak kafamı dağıtırdım.

Zaman herşeyin ilacı
İnan haftaya daha sakin
Ondan sonraki ay daha sakin olacaksin

Eski sevgilinize alışmışsınız, şuan hayatınızda olmaması boşluk oluşturmuş.Zamanla unutursunuz yeni insanlarla tanışırsınız

biraz incitici bir yorum yapacağım. bir arkadaşım da evleneceği dönemde ayakları yere basmıyordu. Bize sırtını çevirmişti. sonra evlendi gitti. Alakamız kalmadı. arada iletişim kurma çabası olduğunu anlıyorum fakat soğumuştum. o yüzden size üzülemedim. Erkek bulduğu için arkadaşlarına sırtını çeviren yalnız kaldığında üzülmeyecek.

Açıkcası bende merak ediyorum arkadaşlarınıza neden sırt çevirdiğinizi? Cidden hiç anlamamışımdır. Hadi erkek arkadaşlar kıskançlık yüzünden elenir, kızlarla da belki çok görüşemezsiniz sevgiliniz olduğu için ama tamamen sırt dönmek niye ?

Tamamet sırt dönmedim tabiki ama işten kalan vaktimi oğlum ve sevgilime ayırdım .onlar aramadı bende aramadım bi baktımki 1 tane insan bile kalmamışş etrafımda

onunla olduğum dönemlerde bütün arkadaşlarımla görüşmeyide kesmiştim.yani aramadım onlarda beni aramadı uzaklaştım ortamdan
Yalnız kalmayı hakettiğini düşünüyorum bazen sizin gibi insanların. Adamı hayatınızın merkezi yapıp herkese baybay diyorsunuz sonra kimse size yara bandı olmak istemeyince ahh vahh. O bütün arkadaşlarını sildi mi peki sizin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…