Bir daha hayatına biri girdiğinde hayatına bu kadar müdahale etmesine izin vermemelisin mesela ! Sonra yapayalnız kalıyorsun ..Çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuza inşallah çobuk atlatırım çünki ruh gibi hissediyorum kendimi
Sana karşı ilgisi olmayan bir insan ilişki yaşamak emin ol ayrılıktan daha acı olurdu .. geçer elbet , biraz acını yaşa sonra da hayatını yaşa
onunla olduğum dönemlerde bütün arkadaşlarımla görüşmeyide kesmiştim.yani aramadım onlarda beni aramadı uzaklaştım ortamdan.h
Tamamet sırt dönmedim tabiki ama işten kalan vaktimi oğlum ve sevgilime ayırdım .onlar aramadı bende aramadım bi baktımki 1 tane insan bile kalmamışş etrafımdaAçıkcası bende merak ediyorum arkadaşlarınıza neden sırt çevirdiğinizi? Cidden hiç anlamamışımdır. Hadi erkek arkadaşlar kıskançlık yüzünden elenir, kızlarla da belki çok görüşemezsiniz sevgiliniz olduğu için ama tamamen sırt dönmek niye ?
Yalnız kalmayı hakettiğini düşünüyorum bazen sizin gibi insanların. Adamı hayatınızın merkezi yapıp herkese baybay diyorsunuz sonra kimse size yara bandı olmak istemeyince ahh vahh. O bütün arkadaşlarını sildi mi peki sizin için?onunla olduğum dönemlerde bütün arkadaşlarımla görüşmeyide kesmiştim.yani aramadım onlarda beni aramadı uzaklaştım ortamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?