- 7 Aralık 2018
- 7.092
- 18.246
- 248
- 28
Ne başağı ne oğlağı ya öfff..Kafam allak bullak çok ani oldu zaten sinirle ayrıldık. Küsüz yani .
Çok inat biri, ben oğlak burcuyum o başak burcu . Pişman olur mu başak erkeği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne başağı ne oğlağı ya öfff..Kafam allak bullak çok ani oldu zaten sinirle ayrıldık. Küsüz yani .
Anladım panpacığım, yani sen diyorsunki "adam aşık falan değil ama orada yalnız kalmamak adına bu kıza gel evlenelim" dedi. Bu olayın en trajik yönü bence bu.böyleyse çok üzücü. Belkide haklı olabilirsin (umarım haklı değilsindir, umarım bu hikayenin içinden bu gerçek çıkmaz) Fakat bu yazdıklarımızın hepsi bi olasılık.Şimdi panpacım o son paragraf da doğru bir çıkarım değil. Evleneyim, orda yalnız kalmayayım şeklinde bir evlenme sebebi var. Tayin çıktı yalnız gitmeyeyim gibiyurtdışında sevgili bulma işi Türk erkekleri için çok zor. Sosyal ortam bulamıyorlar, yerli erkekle rekabet edemiyorlar, yabancı kız ırka sebep horluyor, bekar Türk kızı olmuyor derken tek giden erkeğin sonu %99u yalnızlık. Yabancılar için sosyal ortam yapmak zor, ama erkeksen kabul görmek daha da zor.
Sonra aileleri veya arkadaşları Türkiye'den kız bakıyor. Yani giderayak evlenme teklifinin motivasyonu her zaman büyük aşk olmayabiliyor, çoğunlukla yalnız gitmemek oluyor. Elimde bu var madem bununla evleneyim diyorsun.
Bunu sadece bizim erkekler de yapmıyor, başka ülke erkekleri de yapıyor. Alman birini tanıyorum, ABDye göç etmeden önce alakasız biriyle evlendi sonra orda boşanıp rezil oldu... Rus iş arkadaşlarım var çok hızlı/genç evlenen. Yani zaten bilinmeyen bir yere ve hayata yelken açarken yanında bilindik bir şey götürmek istiyorsun: kendi kültüründen biri. İnsan göçe çok hevesli olsa bile mutlaka kendi dilini, kültürünü arıyor. Evde Türkçe konuşabilmek büyük nimet.
Konu sahibesi kendi bilir tabi, karar onun.
Anladım panpacığım, yani sen diyorsunki "adam aşık falan değil ama orada yalnız kalmamak adına bu kıza gel evlenelim" dedi. Bu olayın en trajik yönü bence bu.böyleyse çok üzücü. Belkide haklı olabilirsin (umarım haklı değilsindir, umarım bu hikayenin içinden bu gerçek çıkmaz) Fakat bu yazdıklarımızın hepsi bi olasılık.
Bende zaten dedimki "siz sevgisinden eminseniz" bunu konu sahibi biliyor, adam sırf yalnız kalmasın diyemi evlenmek istedi yoksa sevdiği içinmi konu sahibiyle gitmek istedi yada orada evde Türkçe konuşacak biri olarak konu sahibine gel evlenelim mi dedi yada başka başka birşey içinmi![]()
Hayırlısı neyse o olsun diyelimiyi geceler.
+1Bu kafadaki insanlar evlenmesin zaten anasının dizinin dibinde otursun
Rica ediyorum evlenme.Kafam allak bullak çok ani oldu zaten sinirle ayrıldık. Küsüz yani .
Nokta atışı mükemmel geleneksel biriyle de mutlu olacağının hiç garantisi yok burda elti kaynana üçgenine batma olasılığı yüksek.... Orda ne güzel uzak.... Konu sahibi zaten evlenince damat kendi ailesine bayılır sizinkinie değil bu ülkede bile uzak kalabilirsiniz yani ailenize buna dikkat edin son pişmanlık fayda etmezYorumumda da yazdığım gibi "eğer onun sevgisine güveniyorsanız ve sizde onu seviyorsanız" diye belirttim.
Bu arada Kim kiminle mutlu olur yaşamadan bilemeyeceğiz. Belkide bu çift çok çok aşık olacaklar, ki adam bence aşıkmış evlenelim dediğine göre.
Belkide mutlu bi gelecekleri olması bu karara bile bağlı olabilir, bunları bilemiyoruz. Dedim ya bazen fırsatlar gelir geçer çok sonradan farkederiz. Belkide bu konu sahibi için iyi bir fırsattı, çünkü adam aşık olmasa gider ayak evlilik teklifi etmezdi.
Sevgilim Kanadadan iş teklifi aldı oraya gidecek, ben burada yaşayalım dedim. Kavga ettik, ayrıldım. Ailem izin vermez zaten gitmeme
Bana dedi ki evlenelim hemen beraber gidelim benim düzenim burada kurulu ailemi arkadaslarımı nasıl bırakayım dedim
Moralim çok bozuk, ben 23 yaşındayım o 27 yaşında .
Ne tavsiye edersiniz bana