daha önce yazmıştım hatırlarsınız 3 senelik bi ilişkim vardı okuldan sonra farklı sehırlere gıtmıstık sonra o baska unıversteye gıttı ıkıncı kez kıskaclıklarım olmustu bıgun patladı bıanda sogudu benden soguk davranmaya basladı bole davranma dayanamıyorum dedıkce benı bıraz kendı halıme bırak yanlıs kalıyım dusunuyum hayayımda senı ıstıyomuyum istemıyomuyum dıye dedı ayrılık mı dusunuyosun dedım hayır dedı sadece dusunmek ıstıyorum eksıklıkler var neler bulmam lazım falan dedı bekledım bı ıkı gun dayanamadım sordum daha ne kadar surecek dıye dedım bak kafanı karsıtran sunlar sunlarsa hallederız tmm ama bıraz daha sure ver dedı ustune gıttım ya seviyosundur ya sevmiyosundur artık bı karar ver dedım bıraz uzak kalalım özlersem dönerim dedi bende resti çektim benımde bı gururum var ben elının altında tuttugun bısey deılım dedım kalsın istemıyorum dedım yolun acık olsun dedım ne diyimki dedı uzgun uzgun bende bısey deme yoluna bak dedım ok dedı sizce doğru olanımı yaptım beklemelımıydım ama artık gururuma dokunuyodu seviyosa nasılsa döner diye düşünüp yaptım bunu gecmıse bakıyorum benı cok sevıyodu daha bır haftadr bole soguk davranıyo oncesınde sorunlarımız vardı ama cok ıyydı bana karsı sevgısını gosterıyodu bıanda nasıl boyle olduk anlamadım bunların bırıken sorunlardan kaynaklı oldugunu soyledı onsuz olmak ıstemıyorum sizce donermı tekrar dönup tamam beklıcemmmı desem o dahamı dogru??? yardım edın gec olmadan lütfen