Ayrıldık!

önceki konuna da yorum yapmıştım canım.. sana kızamıyorum çünkü ben olsam ben de ısrarcı olurdum.. iyi ya da kötü ne olursa olsun insan o an netlik istiyor.. belirsizlik kadar kötüsü yok.. ama üzgünüm ki seni zaten gözden çıkarmış :44: yani uzaklık ona iyi gelmemiş.. eğer dönmek isterse çok samimi söylüyorum kabul etme.. çünkü böyle soğuyan insanın ilerisi için garantisi yoktur.. daha çok üzülürsün.. :50: gururlu olduğundan bahsettin yazında, asıl gururlu olman gereken zaman "ben geldim" dediği an başlıyor.. zor bir dönem olur biliyorum umarım atlatırsın..:29:

Başka bir olma ihtimali yüksek gibi geldi..illa çıkmasına gerek yok etkilenmişte olabilir o boşlukta..sen hiç üzerine gitme..eğer kafası karışıksa,bir süre sonra emin olur duygularından,gerçekten seviyorsa bu ayrılık size iyi gelebilir..dönerse seni kaybetmenin ne demek olduğunu iyice göster canım..bir daha böyle konuşamasın..

bunu bende sordum ona belkı bana olsa solemezdı dıceksınız ama o herzaman dogruyu soleyen bırıdır neolrsa olsun her durumda asla baskası yok etkıelnme falanda yok dedı zaten arkdasıda sormus demıs kızlar bakıyolar bana ama benımkınden gozum gırmuyo dıye benımkıde aynen benımde ıcımden gelmıyo demıs

msj attım gitme de bana kal de kıyma bize dedım dedıkı ızın ver dıyorum kafamı toplıyım senı ozlıyım bılmıyorum hıc bısey dedı beklıcem kızlar atmıcam msj falan eger benı gercekten sevıyosa ozlıcek kaybetmek ıstemeyıp donucek aramazsa zaten benım deıldır ozaman yapıcak bısey yok kabullenmek zorundayım

Back
X