merhaba kızlar. çok yakın bi zaman önce bi konu açmıştım uzun süreli ilişkiden sonra evlenince erkekler değişirmi gibi fikir almıştım. istihareye yatıcağımıda söylemiştim o konumda. istihareye yattım dün gece siyah gördüm bilinç altı mı bilmiyorum ama en az zaten 3 gün yatmak gerekiyormuş. herneyse bizim son zamanlarda tartışmalarımız oluyodu çok ama sevgilim gözümün içine bakıyodu hep düzelsin diye uğraşıyordu hani gerçekten eminim elinden geleni yaptı çok fedakarlıklar yaptı benim için tabi bende onun için yaptım. ama son bir haftadır bi gariptim mesaj atasım gelmiyo bazen sanki ayrılsam bişey hissetmiycem gibi seni seviyorum derken bile hissetmeden söyledim bazen sırf kalbi kırılmasın diye ama 3 yıldır o kadar çok seviyodum ki anlatamam. istiharedede siyah gördüğüm aklımda tabi bugün tartıştık biraz soğuk davranıyosun garipsin falan dedi bende bi anda ayrılalım dedim zaten evliliğede daha çok var biz birbirimizi böyle idare edemiyoruz o zamana kadar kavgalar yüzünden iyice soğuycaz birbirimizden dedim yazarken canım yandı ama alışkanlık gibi hissettim sabahtan beri zaten bişeylerle oyalanarak geçti bişey hissetmedim değişiklik yoktu sanki ama 1 2 saattir çok kötüyüm keyfim yerine gelsin diye fıkralar okuyorum gerçekten komik kahkaha atıyorum ama nasıl bi kahkaha canım acıyarak gözlerimden yaş gelerek baştaki gülmek bi anda hıçkıra hıçkıra ağlamak oluyor. en az üç gün yatmak gerekmiş ya istihareye ben yine yatcam zaten bu gece ama sizce yanlış mı yaptım kızlar ya neden böyle oldum ki?